Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

Kaktuszra műtét vár... :(
2016.09.10.
Kaktusz kutyánkra rájár a rúd: most épp a jobb hátsó lábával van baj. Ahogy a képen is látszik: nem terheli. Az ortopédiai vizsgálat végeredménye: műteni kell :(

Lecsóba nem kell cseresznye!!!
2016.08.11.
Azt mindenki tudja, hogy a lecsóba nem kell cseresznye. A mienkben mégis van, de nem odavaló, ezért műtéti úton el kell távolitani. Drukkoljatok Lecsónak!!!

Bajnok a gyógyulás útrjára lépett
2016.08.03.
Bajnok július elején vonszolta be magát egy telekre, ahol a lakók segitséget kértek számára. Ripityára volt törve a csipője, ezért műteni kellett. A lábadozás folyamatban van, hoztunk hirt róla :)

Salad műtétre vár....
2016.08.01.
Salad elhanyagoltan élt egy vidéki portán, ahol egyáltalán nem szerették. Minden rosszban van valami jó: ebben az, hogy nem ragaszkodtak hozzá, örömmel váltak meg tőle, amikor egy állatszerető segitséget kért számára Boxer fajtamentő csoportunktól. Salad megérkezett bolhásan, koszosan és tele zsircsomókkal. Most ezeket a csomókat kell műtéti úton eltávolitanunk róla. Kérünk, segitsétek őt ebben !


Bajnok a bajban :(
2016.07.13.
Minden egy kétségbeesett telefonhívással kezdődött, múlt hét péntek kora este. Egy nagyon sovány, sérült boxer vonszolta be magát egy nyaraló telekre. Azonnal szerveztünk, fuvaros, állatorvos ... majd jött a meglepetés.

Kaktusz, mellkason lőve....
2016.06.25.
Kaktuszt megterhelésre jelentkező rosszullét miatt vittük állatorvoshoz egy kivizsgálásra, de a diagnózis, amit kaptunk, minket is megdöbbentett... :OCsúcsra jár a Boxermentés !!!
2016.06.16.
Boxer fajtamentő csoportunk igazán nehéz napokat él át: egy hét alatt 6 boxer került a gondozásunkba, amivel nagyon nehéz megbirkóztunk, hiszen az oltások/ivartalanitás mellett többnek más műtéteken is át kell esni, ezért a költségeink az égbe szöktek :( Kérjük, segitsétek a munkánkat akár egy telefonnal vagy SMS küldésével! Köszönjük!

Tira MRI vizsgálatának eredménye....
2016.05.21.
Tira boxerünknek MRI vizsgálatot javasolt a szemspecialista a vizsgálatot követően. A segitségetekkel el is jutott Tira erre a nagyon drága vizsgálatra, az eredmény azonban SOKKOLÓ :O :O :O

Tirának MRI vizsgálatra van szüksége!
2016.05.11.
Tira április elején hirtelen 'megvakult'. Korábbi gazdái nem tudták az állatorvosi ellátását fizetni, igy került a Boxermentés gondozásába. A szemészeti vizsgálat kideritette, hogy Tira igazából lát, valami agyi elváltozás okoz problémát (daganat, gyulladás vagy bevérzés). Ennek kideritésére egy költséges MRI vizsgálatra van szükség :(

Boxer mixeink GAZDIRA VÁRNAK!!!
2016.05.03.
MIX VAGYOK! ÉN IS GAZDIT AKAROK! Boxerkeverékeink nem sok eséllyel indulnak a gazdisodás versenyében sajnos, de reméljük, hogy a cikkünk segitségével sikerül néhányukat gazdihoz juttatni. Kérjük, segitsétek őket egy megosztással! Köszönjük :)Ha május, akkor BoxE.R. Majális :)
2016.04.25.
Folytatva a korábbi évek jól bevált gyakorlatát, bulizni hívjuk az általunk olyan nagyon szeretett fajták örökbefogadott védenceit, a gazdikat, a fajta szeretőket, az kutya imádókat és az állatbarátokat. Reméljük minél többen eljönnek hozzánk.
Az időpont idén 2016. május 8. vasárnap, 10-től 16 óráig

Zeppelint ellopták, de végre VISSZAKERÜLT !
2016.03.20.
Zeppelin, akit 2015. októberben loptak el a NOÉ Állatotthonból, újra nálunk, pontosabban egy szerető, biztonságos saját otthonban van! Hosszú volt ez az 5 hónap, de mindent megér, hogy biztonságban és hatalmas szeretetben, igazi boxerhez illő gazdánál, életben, otthonban tudhatjuk Őt!


Csalamádé ma reggelre örökre elaludt ...
2016.02.15.
Meghalt ma reggelre ... egyedül ... senki kutyájaként. Azt sem tudjuk, hogy ki volt, hogy volt-e boldog egyetlen percig is az életében. Csak azt tudjuk, hogy betegen, lesoványodva és elhanyagolva tartották egy borzasztó helyen. És már későn jöttek a rendőrök, későn jött a segítség, az orvosok, a simogató ezek, későn jött a segítség ... sírunk, de neki már semmi sem fáj. Már játszik a többiekkel odaát a Szivárványhídon túl az égi NOÉ falkában!

Megint baj van kis Csalamádéval :(
2016.02.13.
Csalamádé újra válságos állapotban kórházban van. Minden körülmény ellenére egész szépen kezdte összeszedni magát, hazajött a kórházból ... de sajnos a gyógyulás megállt, a folyamat újra rosszra fordult. Tegnap megint szaladtunk vele...

Januári krizishelyzet a Boxermentésnél!
2016.02.08.
2016. januárjában a mentett boxerek havi átlagának több, mint kétszerese, összesen 10 boxer került a gondozásunkba :O Többen súlyos betegen, azonnali műtétre/gyógykezelésre szorulva, legyengült állapotban kerültek a gondozásunkba.

Ég veled Baltazár :(
2016.02.06.
Nem sikerült, bármennyire is akartuk, bármennyire is kapaszkodtunk minden apróságba, bármennyire is bíztunk a csodában ... Baltazárt ma el kellett engednünk :(Csalamádé műtét után
2016.02.04.
Csalamádéról, a múlt héten rendőrségi eljárásban hozzánk került boxer hölgyről is hoztunk híreket, aki a hétvégén válságos állapotban került kórházba...Candy a lábműtét után
2016.01.29.
Candy lába a daganateltávolitás után nagyon-nagyon lassan gyógyult, és egy mechanikai sérülés miatt újra meg is kellett műteni :( De lábbaj ide vagy oda, Candy szerencsére él és virul :)

Most Baltazárnak kell a drukk NAGYON!!
2016.01.28.
A Füzesabonyi Állatvédők kértek sos segítséget. Baltazár néhány napja nincs jól, tegnap már szinte csak vér jött a végbeléből. A gazdái nem tudták tovább vállalni a kórházi költségeit és segítséget kértek számára. Azonnal rohantunk érte az egri állatkórházba.


Kobzott boxer SOS a műtőasztalon
2016.01.28.
A héten rendőrségi eljárás kapcsán 4 kutya került Pilisről a NOÉ Állatotthon Boxer Fajtamentő csoportjának gondozásába. Közülük az egyik válságos állapotba került tegnap, egy idős csíkos szuka - Csalamádé. Azonnal állatorvoshoz rohantunk vele!!!!!!!!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő