Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Gazdikereső Nagylányok:)
2020.04.08.


Két hét leforgása alatt került vissza Gyöngyös és Arikán... Kinek a hibája? Miért kell megtörténjen? Hogy viselik a visszakreülést? Mekkora esélyük van az újra gazdisodásra?

ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges. 


Kicsi Nálá erősödik:)
2020.03.03.


Sokan velünk aggódtok Kicsi Náláért:)
Érzi is a sok pozitív energiát, hiszen szép lassan elkezdett erősödni, és jelentem: már 16 kg:)


Itt a tavasz- indulnak a Falkaséták:)
2020.03.01.


Az utóbbi időben szüneteltettük a Falkasétákat, hiszen - szerencsére:) - nem volt egy falkányi boxer sem a Noé Állatotthonban.
Idén vizont folyamatosan érkezek a segítségre szoruló nyomottorruak, így összegyült egy kis csapat az első Falkasétához.

Jelige: Hosszútávú kapcsolatra vágyunk:)
2020.02.12.


Valentin nap alkalmából megkérdeztük a Noé Állatotthon Boxermentő Csoportjának hímnemű tagjait, mire vágynak a leginkább.. a válasz egyöntetű volt: Hosszútávú, hűségen és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra:)

Boxereinknek becsengettek:)
2020.01.27.


Melegség tölti el a szívünket, amikor viszontlátjuk ex védenceinket egy-egy iskolai foglalkozáson. A mostani csoport mondhatni "boxer csoport" számos kis nyomotpofa kezdte meg az iskolát:)

Fűthető házat kaptak Védenceink:)
2020.01.17.


Csodás meglepetést kaptak még decemberben a Noé Állatotthon Alapítvány boxerei, egy boxeres önkéntesünktől, Zolitól és családjától. Zoliék egyik este, már sötétben ékeztek 3 vadonat új fűthető SINB kutyaházzal, a fázós popsijú boxreknek, akik gazdi híján a menhelyen vészelik át a telet

Szido Papa már nem Papa többé:)
2020.01.15.


Szido kikéri magának, hogy a továbbiakban "papázzuk"!!!! A nagyfiú összeszedte magát, köszöni szépen jól van és most már kiválasztaná a Gazdiját, aki mellett kiteljesedhet!!!!

Írj cikket a boxeres honlapra!
2020.01.15.
Cikkírásra kérünk benneteket, hogy megosszátok tapasztalataitokat idős, egészségügyi vagy viselkedés problémás, összeszoktatást igénylő kutyáitokkal vagy épp kedvencetek elvesztésekor átélt érzéseiteket, örökbefogadás utáni pozitív és negatív élményeiteket.



Állatok Karácsonya a Noé Állatotthon Alapítványban
2019.11.26.
2019. december 8-án, VASÁRNAP rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a Noé Állatotthon Alapítványban. Helyszín: Noé Állatotthon Alapítvány 1171 Budapest, Csordakút utca vége

Boxereink Karácsonyi Kívánságlistája
2019.11.26.


Hogy mit szeretne egy Noés Boxer karácsonyra? Hát GAZDIT!!!

És mi áll a második helyen a kívánságlistán?
Ideiglenes Befogadó, akinél melegben várhatja, amíg eljön az IGAZI!!!

Ha azonban ezekben nem tudsz segíteni, ne csüggedj, boxereink összedobták a kívánságlistájukat, amiről bőven válogathatsz:)

Savaria túl a műtéten:)
2019.11.20.


Savaria túl van a műtéten:)
Nagyon jól viselte, de sajnos befogadó híján a Noé Állatotthon saját korházrészlegén lábadozik:(
Mindent megadunk neki: száraz helyen, melegben van, puha ágyban alhat, de továbbra is nagy szüksége lenne egy Agyalkára!!!

Orvosi vényre: puha párnát Saváriának!!!
2019.11.10.


Savaria lábát műteni kell! Pénteken kerül sor a felfekvései plasztikázására, utána puha fekhelyet kell biztosítanunk számára!
A menhelyen ez azonban kivitelezhetetlen:( Ezért SOS befgadót keresünk számára!!!!

Kanapéra a boxerekkel!!!
2019.11.05.


Megérint egy a sok kis szempár közül? Nézz körül! Van még egy kiadó hely a kanapédon? Ha igen, kérlek, ne habozz, ne kelljen a telet a menhelyen tölteniük!!!!
15 jólelkű emert keresünk!

Angyalt keresünk Heartnek!!!!
2019.10.31.


ANGYAL KERESTETIK, ÉVEKET NEM ÍGÉRHETÜNK 💔😢 Kérlek olvasd el végig 🙏

Hagymának nem sikerült:(
2019.10.28.


Egy hét leforgása alatt fenekestől változott meg minden Hagyma körül:( A semmiből jött, véget nem érő rohamok, majd múlt hét végén felcsillant egy reménysugár, de sajnos ma hajnalban újra kezdődött...kómába esett...el kellett engednünk:(

Hagyma nyanya nagy bajban van:(
2019.10.21.



Hatalmas drukkot kérünk szépen Hagyma nyanyának 🤞🤞🤞
Ma reggelt a semmiből kapott egy nagy epilepsziás rohamot és azután szinte folyamatosan esett bele a kisebb - nagyobb rohamokba.
Jelenleg is a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, ahol azonnal megkapta az ilyenkor szokásos protokollt. Jól reagált.
Aztán jött a feketeleves, Hagyma három napon keresztül rohamozott:(
Ezekben a percekben most nyugodt, alszik, rohamnak nyoma sincs. Nagyon dukkolunk, higy a gyógyszerek kiürülése után is így maradjon 🤞❤️🤞❤️🤞

Szidonak sürgősen Befogadó kell!!!!
2019.10.09.


Szido beteg...:(
Szido szívférges...:(
Szido hátsó lábai nagyon gyengék...:(
Szido nem megy be a kutyaházba...
SOS SEGÍTSÉG KELL NEKI!!!!

Tyúkica, aki csak jó kutya szeretne lenni
2019.10.01.


"Ha egy mondattal kéne jellemeznem Tyúkicát, az tényleg ennyi lenne: ő csak jó szeretne lenni. Mindig keresi, hogyan járhat a kedvünkben, próbálja kitalálni, hogy mit szeretnénk, mit - vagy éppen mit ne csináljon. Ő leginkább csak szeretetre, törődésre és egy kis mozgásra, játékra, na és persze ételre vágyik."


Bepi elment:(
2019.09.14.


A napokban kértünk segítséget Bepinek. Rengetegen hívtatok, írtatok, küldtetek neki tápot, konzervet, gyógyszereket. Nagyon sok jó embert ismerhettünk meg általa. Sajnos minden igyekezet ellenére, összeolott, elvesztettük a csatát:(


Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő