Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

Orvosi vényre: puha párnát Saváriának!!!
2019.11.10.


Savaria lábát műteni kell! Pénteken kerül sor a felfekvései plasztikázására, utána puha fekhelyet kell biztosítanunk számára!
A menhelyen ez azonban kivitelezhetetlen:( Ezért SOS befgadót keresünk számára!!!!

Kanapéra a boxerekkel!!!
2019.11.05.


Megérint egy a sok kis szempár közül? Nézz körül! Van még egy kiadó hely a kanapédon? Ha igen, kérlek, ne habozz, ne kelljen a telet a menhelyen tölteniük!!!!
15 jólelkű emert keresünk!

Angyalt keresünk Heartnek!!!!
2019.10.31.


ANGYAL KERESTETIK, ÉVEKET NEM ÍGÉRHETÜNK 💔😢 Kérlek olvasd el végig 🙏

Hagymának nem sikerült:(
2019.10.28.


Egy hét leforgása alatt fenekestől változott meg minden Hagyma körül:( A semmiből jött, véget nem érő rohamok, majd múlt hét végén felcsillant egy reménysugár, de sajnos ma hajnalban újra kezdődött...kómába esett...el kellett engednünk:(

Hagyma nyanya nagy bajban van:(
2019.10.21.Hatalmas drukkot kérünk szépen Hagyma nyanyának 🤞🤞🤞
Ma reggelt a semmiből kapott egy nagy epilepsziás rohamot és azután szinte folyamatosan esett bele a kisebb - nagyobb rohamokba.
Jelenleg is a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, ahol azonnal megkapta az ilyenkor szokásos protokollt. Jól reagált.
Aztán jött a feketeleves, Hagyma három napon keresztül rohamozott:(
Ezekben a percekben most nyugodt, alszik, rohamnak nyoma sincs. Nagyon dukkolunk, higy a gyógyszerek kiürülése után is így maradjon 🤞❤️🤞❤️🤞

Szidonak sürgősen Befogadó kell!!!!
2019.10.09.


Szido beteg...:(
Szido szívférges...:(
Szido hátsó lábai nagyon gyengék...:(
Szido nem megy be a kutyaházba...
SOS SEGÍTSÉG KELL NEKI!!!!

Tyúkica, aki csak jó kutya szeretne lenni
2019.10.01.


"Ha egy mondattal kéne jellemeznem Tyúkicát, az tényleg ennyi lenne: ő csak jó szeretne lenni. Mindig keresi, hogyan járhat a kedvünkben, próbálja kitalálni, hogy mit szeretnénk, mit - vagy éppen mit ne csináljon. Ő leginkább csak szeretetre, törődésre és egy kis mozgásra, játékra, na és persze ételre vágyik."


Bepi elment:(
2019.09.14.


A napokban kértünk segítséget Bepinek. Rengetegen hívtatok, írtatok, küldtetek neki tápot, konzervet, gyógyszereket. Nagyon sok jó embert ismerhettünk meg általa. Sajnos minden igyekezet ellenére, összeolott, elvesztettük a csatát:(

BEPI SOS SEGÍTSÉGET KÉR!!!!
2019.09.08.


BEPI BOXERÜNKNEK VESEKÍMÉLŐ KONZERVRE VAN SZÜKSÉGE!

A Boxer Fajtamentés melegszívű "Gigaboxere" nagy bajban van:) Sajnos a veseértékei borzasztóak, egy hét korházi kezelés után végre "hazajött", de speciális étkezésre van szüksége!


MENŐ GAZDIK, MENŐ KUTYÁK - Örökbefogadni menő? … de nem mindenkinek!!!!
2019.09.05.


„Örökbefogadni menő!”; „Ne vásárolj, fogadj örökbe!” …. Ilyen és hasonló szlogenekkel van tele az internet. Manapság a csapból is az folyik, hogy ha jó fej vagy, szereted az állatokat, akkor bemész egy menhelyre és megmentesz egy életet! Sulykoljuk ezt a szaporítás ellen, ha az embernek nincs lehetősége tenyésztőtől vásárolni, ezt a megoldást válassza, ne a Jófogásról nézzen cuki kiskutyát húszezerért!
Jól is van ez így, de vajon valóban mindenki meg tud menteni egy életet? Mindenki kész arra, hogy „menő” legyen?


Giga- Boxer gazdit keres:)
2019.08.22.


Szeretném bemutatni Nektek a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentésének leggigantikusabb boxerét Bepit! Hatalmas, gyönyörű, kerek fejű, masszív testfelépítésű csoda testében egy igazi nyuszi lélek lakozik:)

Sheen kinyílt és gazdisodna:)
2019.08.21.


Júliusban került a Boxer Fajtamentés gondozásába egy rettegő kislány, aki fél mindentől, a mozgástól, az emberi érintéstől, a hangoktól... mindentől... eltelt egy hónap és elkezdődött Sheen csodája: Sheen ideiglenes gazdinál él.. nem is akárhogyan:)


A Noés boxerválogatott:)
2019.08.06.

Köztudott, hogy a Noé Állatotthon Boxerei rengeteg energiával rendelkeznek. Egy kedves pár -több sikertelen próbálkozás után:) - végre megtalálta a megfelelő, boxerálló lasztikat, melyekkel feldobták védenceink napjait:)

BoxE.Relmes szombat a Noén
2019.07.18.

Szuper szombatot tudhat maga mögött a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentése. Spontán meghirdettük az első boxE.Relmes szombatot, ami a vártnál is nagyobb sikert aratott. Védenceink szinte egész nap kint voltak, kézről- kézre jártak, mindannyian elégedetten és kimerülten hajtották álomra buksijukat aznap.

Segíts gazdit keresni Daninak!!!!
2019.07.05.Dani egy fiatal, gyönyörű és elbűvölően kedves boxerfiú, aki nagyon szomorú... segíts megtalálni neki az Igazit, hogy boldog gazdis kutyaként tölthesse már a nyarat!!!!


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2019.07.04.
2019. október 6. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között
ÁLLATOK VILÁGNAPJA a Noé Állatotthon Alapítványban!
Az év legnagyobb, legérdekesebb és legszuperebb állatos rendezvénye! PA-DÖ-DŐ koncert!!!!

Rózsabimbót elvesztettük:(
2019.06.22.


Nem sikerült:(Volt már egy kis javulás, reménykedtünk és vártuk haza...de nem sikerült, Rózsabimbó meghalt😭 áldozata lett a felelőtlen állattartásnak, szaporitasnak... Orvosainak minden igyekezete ellenére nem tudtuk megmenteni... nagyon sajnálom Picilány:(

Aktakukac különleges buksija:)
2019.06.05.


Aktát még márciusban egyenesen a helyi Polgármester úr hozta el hozzánk, rossz tartási körülmények közül. Innen a neve: Aktakukac:)
Az első pillanatban látszott, furcsán tartja a fejét, talán nem is lát jól. Megkezdtük a kivizsgálását...a mi kis Aktánk különleges... és egy olyan Angyalt keresünk neki, aki látja a tökéletességet a különlegességében:)

Rege.. nincsenek szavak:(
2019.05.24.


Legújabb védencünk Rege 💔 súlyosan sérült, a máteszalkai pokolból érkezett a NOÉ boxer fajtamentésének gondozásába. Elképzelni is borzasztó milyen élete lehetett, ha 8 hetes kölykeit hátrahagyva elmenekült. Sajnos nem volt szerencséje. Egyik mellső lába eltört és további vizsgalatokra van szükség, hogy kiderüljön a medence, csípő, gerinc nem sérült e. Most már biztonságban van a Délpesti Állatbyógyaszati Központban vigyáznak rá. Óriási fájdalmait, erős gyógyszerekkel próbálják csillapítani. Nagyon kell neki a drukk!!!!

Ég Veled drága Baro…
2019.05.06.


Baro elment...igaz, csak egy hét jutott neki családban, de gazdis kutyaként ment el...
Egy csodálatos, melegszívű kutyával kevesebb van a földön, és egy ragyogó csillaggal több az égen:(Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő