Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 22 23 24 | Következő

Csontbrigád - a BoxE.R. fajtamentésnél
2013.02.19.
Nemcsak Rejtőnek van Csontbrigádja. Sajnos Boxer fajtamentő csoportunknak megvan a saját csontbrigád csapata :( Az elmúlt időszakban bekerült boxerek nagy részének fizikai állapota még sokat látott boxeres önkénteseinket is megdöbbentette. Sokan kincsként tekintenek a boxerekre, igazi családtagként kezelik. Mások viszont éheztetik, elhanyagolják, kidobják őket. Ezekért a hányatott sorsú csontkollekciókért dolgozik Boxer fajtamentő csoportunk. Rendületlenül.

Búcsúzunk....
2013.02.04.
... Hogy lehet mondatokat formálni ott, ahol szavak sincsenek ...
... Elvesztettünk valakit és próbáljuk elfogadni, feldolgozni, de ezt képtelenség ...
Elment Móni és Yoda, és soha, soha, soha nem lesznek már itt velünk. Egy pillanat alatt, értelmetlenül és visszafordíthatatlanul itt hagytak mindent, anyát, testvért, szerelmet és a noés családot. A hír rövid és gyomorba vágó: tragikus autóbalesetben elhunyt Csáki Mónika és imádott kutyusa Yoda.


Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idő alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelősen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot. Mikor egy állati családtagot választunk, nem gondolunk arra, hogy mennyit él, milyen hosszú időt tölthetünk el együtt, mennyi közös élményt szerezhetünk, melyre egyszer majd könnyes szemmel gondolunk vissza mosolyt csalva arcunkra.

Ivartalanítási akció
2012.12.22.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás program támogatásával kutya és macska ivartalanítási akciót hirdet.

Az ivartalanítás ideje: 2012. december 20-tól, a támogatás pénzügyi keretének kimerüléséig, de legkésőbb 2013. február 28. napjáig tart.

Emlékezünk...
2012.10.31.
Ősz van. Csak a levelek sárgák, az emlékek nem halványulnak. Régi, imádott kedvenceink tekintete, szaga, tapintása örökre a szívünkbe égett. Ősz van. Ők a Szivárványhídnál várnak bennünket türelmesen. Már jó helyen vannak. Újra fiatalok, újra egészségesek, és ugyanúgy szeretnek bennünket. Azonban...

Emlékezünk...
2012.10.31.
Ősz van. Csak a levelek sárgák, az emlékek nem halványulnak. Régi, imádott kedvenceink tekintete, szaga, simogatása örökre a szívünkbe égett. Ősz van. Ők a Szivárványhídnál várnak bennünket türelmesen. Már jó helyen vannak. Újra fiatalok, újra egészségesek, de ugyanúgy szeretnek bennünket.

Wasa család gazdisodna
2012.10.28.
Wasa az Illatos úti ebtelepről került hozzánk az akkor kb. 2-3 napos keverék kölykeivel együtt. Azóta eltelt jó pár hét, a picik nőttek, megkapták első oltásaikat, és itt a gazdikeresés ideje :)

Állatok Világnapi FELVONULÁS - 2012.10.07. vasárnap
2012.10.03.
Az idén is részt veszünk az Állatok Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő FELVONULÁSON. A gyülekezés 10 órakor lesz az V. kerület, Bazilika melletti parkolóban, és a felvonulás a szokásos útvonalon tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva!


Wasa és családja az Illatos útról
2012.08.30.
Eddig sem unatkozott Boxer fajtamentő csoportunk, de a tegnapi nap folyamán érkezett hozzánk egy boxermama 8 db pár napos kölykével. Az Illatos útra vitték be az egész családot, ahonnan azonnal átlogisztikáztuk őket a NOÉba.

2012. szeptember 16. - SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT!
2012.08.24.
Buli lesz szeptember 16-án a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)



Brutusz elment :(
2012.08.14.
Brutusz elment. Sajnos nem élhette át azt az érzést, hogy van saját családja. Nem tudtuk őt gazdához adni, élete utolsó 3 évét nálunk töltötte. Jutott neki simogatás és szeretet, de ez azért más, mint egy családban élő kutyának. Mindenki és senki kutyája is volt egyszerre. Nyugodj békében Öregúr :(

Mókus gyógyulása, avagy négy lábon az élet :)
2012.08.11.
"Mókuska, Mókuska, felmászott a fára. Leesett, leesett, kitörött a lába. Doktor bácsi ne gyógyítsa meg. Huncut a Mókuska, újra fára megy." Mi azért bízunk Mókusban, és meggyógyíttattuk, és úgy tűnik sikerrel :)

Shadow nyaral!
2012.07.31.
Bár már 3 év körüli Shadow, az árnyékboxer, valószínűleg még eddigi életében nem volt alkalma nyaralni. Valószínűleg rendes ágya sem volt, rendes etetőtálja és rendes étel sem várta. Eddig.
- Egy szeretetteli összefoglaló a nyaralásról Emesétől, Shadow ideiglenes befogadójától :)

Árnyékboxer gazdit keres :)
2012.07.13.
Csont és bőr, szőre nincs, testét véres sebek borítják. Ő Shadow, a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának védence. A karcagi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Gyógyulása után gazdit keresünk számára.

El kellett volna altatnunk ???? avagy Zsazsa happy endj-je :)
2012.06.27.
Zsazsáról a bőrbeteg boxerlányról írtunk már korábban. Betegsége miatt altatni akarták. Tényleg nagyon romos állapotban volt, de mi hittünk a CSODÁBAN, és harcoltunk érte, vele, ideiglenes befogadóival együtt. Ma pont került az örökbefogadási szerződésre: Zsazsa a család örökös tagja lett. Köszönjük :D

Alex elveszett
2012.06.26.
Alex elveszett 2012. június 9-én Mátrafüreden. A gazdik nagyon keresik. Aki tud róla, a megadott telefonszámon jelentkezzen. Köszönjük!

TeleSzatyor avagy egy bélelzáródás esete
2012.06.26.
Boxer fajtamentő csoportunk matrónájának, Szatyornak nagy hasi műtétje volt a napokban bélelzáródás miatt.


Mókus gyógyításához kérünk segítséget !
2012.06.10.
Mókus fiatal boxer kan, aki lábsérüléssel került hozzánk. Megműttettük, de gyógyulása még mindig kétséges a lábában kialakult gyulladásos folyamat miatt. Gyógykezeléséhez segítségre van szükségünk.

El kellett volna altatnunk ????
2012.05.26.
Ő itt Zsazsa, akit egyesek szerint altatni kellett volna...
Szerintünk meg nem, és úgy látszik ő is boldogan mutat fityiszt a "kegyes halál" (szerintünk gyilkosság) pártolóinak. Hajrá Zsazsa !!!

Kyra emlékére, Halálának oka: az ember.
2012.05.22.
Azonnal reagáltunk a segítségkérésre, amikor a gazda megkeresett bennünket Kyrával kapcsolatban. Már szerveztük a fuvart, már egyeztettünk az állatorvosunkkal, de mégis elaltatta...


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 22 23 24 | Következő