Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

A segítséged kérjük!!!!
2020.05.18.


Napról- napra nehezebb a menhelyeknek, a Noé Állatotthont és vele együtt Boxer Fajtamentő Csoportot is utolérte a járvány ill a karatén miatt kialakult nehéz helyzet.
Nincs mit szépíteni, üres a kasszánk:(
Camel feltúrbózva készen áll a költözésre:)
2020.05.17.Aki végigkövette Camel kutyánk sorsát, az tudja milyen sok mindenen men át, a halál torkából jött vissza, mára azonban vigyorogva keresi végleges otthonát:)

Mondd, mit ér a pedigré?
2020.05.13.
Azt gondolná az ember, hogy a tenyésztőtől kikerült fajtatiszta kutyák sorsa egy életen át rendben van, hiszen 'jó házból való', úri kutyákról beszélünk. Sajnos a sors azonban sokszor közbeszól. Mi a boxermentésnél pedig azért vagyunk, hogy újra JÓ helyre kerüljenek még a bajba jutott pedigrések is :)

Hahó, Iorek vagyok és becuccolnék Hozzád:)
2020.05.06.


Iorek egy virgonc fiatal kis kanocska, akinek nagyon nem valók a menhely rácsai, ezért mielőbb betenné a popóját a tutiba:)
Ha szeretnéd, hogy vidám, lehengerlő természetével feldobja a napjaidat, egy percig se habozz!!!!

Szido készen áll a költözésre!
2020.04.27.


Szido hatalmas változáson ment keresztül. Mióta nálunk van, a korábbi csont sovány teste szépen kikerekedett izmos kis energiabomba lett belőle:) Lelke közben megnyugodott, végre tud örülni, bújni, szeretni, szép nyugodtan sétálni. Egyszóval tökéletes boxer lett belőle, pont ezért nem értjük, miért nincs még gazdija???!!!Bemutatjuk Landát
2020.04.16.


Landa egy vidéki kis falu portáján vegetált...nem szerették, már nem kellett, altatni akarták...enni nem kapott, csak a jó szívű szomszédoktól.
De jött a segítség és már biztonságban van:)
Miért jó idős kutyával élni?
2020.04.10.


Egyik önkéntesünk ragadott tollat és írta le érzelmeit a jelenlegi nehéz helyzetről, azt, hogy miképpen tud átsegíteni minket egy hűséges társ ezen a szokatlan időszakon, és miért érdemes idősebb kutyust választanunk. Olvassátok szeretettel Márti sorait:)

Gazdikereső Nagylányok:)
2020.04.08.


Két hét leforgása alatt került vissza Gyöngyös és Arikán... Kinek a hibája? Miért kell megtörténjen? Hogy viselik a visszakreülést? Mekkora esélyük van az újra gazdisodásra?

ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges. 


Kicsi Nálá erősödik:)
2020.03.03.


Sokan velünk aggódtok Kicsi Náláért:)
Érzi is a sok pozitív energiát, hiszen szép lassan elkezdett erősödni, és jelentem: már 16 kg:)


Itt a tavasz- indulnak a Falkaséták:)
2020.03.01.


Az utóbbi időben szüneteltettük a Falkasétákat, hiszen - szerencsére:) - nem volt egy falkányi boxer sem a Noé Állatotthonban.
Idén vizont folyamatosan érkezek a segítségre szoruló nyomottorruak, így összegyült egy kis csapat az első Falkasétához.

Jelige: Hosszútávú kapcsolatra vágyunk:)
2020.02.12.


Valentin nap alkalmából megkérdeztük a Noé Állatotthon Boxermentő Csoportjának hímnemű tagjait, mire vágynak a leginkább.. a válasz egyöntetű volt: Hosszútávú, hűségen és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatra:)

Boxereinknek becsengettek:)
2020.01.27.


Melegség tölti el a szívünket, amikor viszontlátjuk ex védenceinket egy-egy iskolai foglalkozáson. A mostani csoport mondhatni "boxer csoport" számos kis nyomotpofa kezdte meg az iskolát:)

Boxermentés 2019
2020.01.19.


Eltelt a 2019.-es év.. volt részünk sok fájdalomban, volt részünk sok öröben, sokat sírtunk, sokat nevettünk...
Olvassátok szeretettel éves beszámolónkat:)

Fűthető házat kaptak Védenceink:)
2020.01.17.


Csodás meglepetést kaptak még decemberben a Noé Állatotthon Alapítvány boxerei, egy boxeres önkéntesünktől, Zolitól és családjától. Zoliék egyik este, már sötétben ékeztek 3 vadonat új fűthető SINB kutyaházzal, a fázós popsijú boxreknek, akik gazdi híján a menhelyen vészelik át a telet

Szido Papa már nem Papa többé:)
2020.01.15.


Szido kikéri magának, hogy a továbbiakban "papázzuk"!!!! A nagyfiú összeszedte magát, köszöni szépen jól van és most már kiválasztaná a Gazdiját, aki mellett kiteljesedhet!!!!

Írj cikket a boxeres honlapra!
2020.01.15.
Cikkírásra kérünk benneteket, hogy megosszátok tapasztalataitokat idős, egészségügyi vagy viselkedés problémás, összeszoktatást igénylő kutyáitokkal vagy épp kedvencetek elvesztésekor átélt érzéseiteket, örökbefogadás utáni pozitív és negatív élményeiteket.Állatok Karácsonya a Noé Állatotthon Alapítványban
2019.11.26.
2019. december 8-án, VASÁRNAP rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a Noé Állatotthon Alapítványban. Helyszín: Noé Állatotthon Alapítvány 1171 Budapest, Csordakút utca vége

Boxereink Karácsonyi Kívánságlistája
2019.11.26.


Hogy mit szeretne egy Noés Boxer karácsonyra? Hát GAZDIT!!!

És mi áll a második helyen a kívánságlistán?
Ideiglenes Befogadó, akinél melegben várhatja, amíg eljön az IGAZI!!!

Ha azonban ezekben nem tudsz segíteni, ne csüggedj, boxereink összedobták a kívánságlistájukat, amiről bőven válogathatsz:)

Savaria túl a műtéten:)
2019.11.20.


Savaria túl van a műtéten:)
Nagyon jól viselte, de sajnos befogadó híján a Noé Állatotthon saját korházrészlegén lábadozik:(
Mindent megadunk neki: száraz helyen, melegben van, puha ágyban alhat, de továbbra is nagy szüksége lenne egy Agyalkára!!!


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő