Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 | Következő

Mamus híradó 2014. január
2014.01.21.
Két hónapja nem jelentkeztünk már Mamusról és az Ő felépüléséről szóló hírekkel… hát íme a januári Mamus híradó. Miközben ezt a pár sort írom, természetesen Mamus itt fekszik a kanapén, a szuszogása végigkíséri a billentyűk kattogását…igazi boxeres dallamok ezek.

Antenna krízisben :(
2014.01.15.
A jól sikerült műtét ellenére hétvégén Antenna összeomlott: vizelete véres volt, és nagyon gyengélkedett szegény, ezért visszakerült az állatkórházba, hogy folyamatosan figyelhessék az állapotát. A veséi mondták fel a szolgálatot, így további vizsgálatok várnak rá. Drukkoljatok szegény öregúrnak!!!



Capulet gyógyulgat és gazdit keres :)
2014.01.15.
Capulet túl van minden egészségügyi beavatkozáson, így teljes elánnal GAZDIT KERESÜNK számára. Jelentkezni az info@boxersos.hu email címen lehet.




Together forever ? :)
2014.01.10.
'Kutya mellé nőt is adnak' foglalta össze tömören egy internetes oldal Mókusról szóló rendhagyó gazdikeresésünket. Kíváncsiak vagytok hogy folytatódik Csilla és Mókus története? Lehet, hogy csinálunk belőle egy teleregényt Boxerek közt címmel :)



Antenna, túl a műtéten :)
2014.01.09.
Antenna ősöreg boxertata, aki a bicskei gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. A műtét elkerülhetetlen volt, amin túl is esett szegényke. Nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat szerencsére, szépen ébredt a műtétből, de nagyon csúnya dolgokat távolítottak el belőle/róla :(

Rendhagyó gazdikeresés Mókusnak :)
2014.01.02.
Mókus kutyánk igazi erős egyéniség. Egyszer már gazdához adtuk, de visszakerült, mert átvette az irányítást a családban. Visszakerülése óta viszont teljesen beleszeretett Csillába, az egyik önkéntesünkbe, így úgy döntöttünk, hogy rendhagyó gazdikeresésbe kezdünk: Mókust és Csillát együtt próbáljuk meg 'kiházasítani', vagyis Mókusnak gazdit, a vele költöző Csillának pedig párt keresünk :)



Antenna, a tündérboxerapóka :)
2013.12.18.
Idős, beteg boxertata került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a bicskei gyepmesteri telepről. Egy árokban találták mozgásképtelenül, elhagyatottan, ázva-fázva. Rengeteg egészségügyi baja miatt folyamatos állatorvosi kezelésre, és állapotának stabilizálása után pedig műtétre szorul. Kérjük, segítsétek a gyógyulását és új otthonhoz jutását.


Shakespeare sztorija Capulet-tel folytatódik
2013.12.13.
Shakespeare félmunkát végzett: nem fejezte be a történetet teljesen, hiszen nincs benne szó arról, hogy mi történt a család többi tagjával. Az apával például.... Nos, boxeres Rómeó és Júliánk apja előkeveredett: Capulet mentésre szorult, altatni hívták hozzá az állatorvost, de szerencsére értesítették a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportját, így most már jó kezekben van.


Jenny, a gazdikereső tökéletesség :)
2013.12.01.
Jennifer maga a tökéletesség. Igazi mosolygós boxerlányzó, aki eddigi életét tündérmeseként élte, de korábbi családjának betegsége és anyagi nehézségeik miatt meg kellett válni tőle. Reméljük, hogy egy kis reklámnak köszönhetően azonban találunk egy szerető, gondoskodó családot Jenny számára. Aki álomkutyát keres, az gyorsan jelentkezzen :)

Mamus focizik :)
2013.11.12.
Hiába a lövés, hiába a betegség, hiába az öregség, Mamus küzd és élni akar. És élvezi az életet: játszik, labdázik, bolondozik. Csak így tovább Mamus :)




DULUX - Talált boxer ! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2013.11.12.
XVII. kerületben talált, sárga színű boxer szuka. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!



Mézes Manci, a tökéletes kutya :)
2013.11.09.
...avagy hogy lehet az, hogy ez a tökéletes kutya még a menhelyen él? Hogyhogy nem jelentkezett érte senki? Hogyhogy nem tolonganak érte a gazdijelöltek? Hová tettétek a szemeteket emberek? Ez itt egy KINCS! ! !



Hírek Mamusról, a gerincen lőtt boxer nyanyáról :)
2013.10.30.
Sovány, emlődaganatos, elhanyagolt, meglőtt, gennyes méhgyulladásos, de édes, kedves, imádnivaló boxer öreglány. Szeptember közepe óta gyógyítják állatorvosaink, íme az eredmény :) Hajrá Mamus ! ! !



HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Búcsú Libresstől :(
2013.10.26.
Libress kutyánk átment a Szivárványhídon :( Már megint a gyilkos kór, ami ellen sokszor hiába küzdünk embernél és állatnál egyaránt. Ég veled Gyönyörű :(



Megérkezett Mirkó
2013.10.16.
Mirkó Mezőtúrról került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Végtelenül sovány, elhanyagolt. Teste tele sebekkel, felfekvésekkel. Szemét is műteni kell :(

Csak az emlékünkben élsz tovább :(
2013.09.20.
Azt hittük, hogy meg tudunk gyógyíttatni...azt hittük, hogy sikerül neked új gazdát találnunk...azt hittük, hogy lesz még pár szép éved egy szerető családban. Sajnos tévedtünk :(




Meglőtt boxer öreglány, eredeti gazdáját keressük!
2013.09.20.
Mamust Tökölön találták 2013. szeptember 18-án. Sovány, emlődaganatos, elhanyagolt, de édes, kedves, imádnivaló boxer öreglány. Az állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy gennyes méhgyulladása mellett lövedékek vannak a testében, amik korábban átmentek a gerincén. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!



SEGÉLYKONCERT az állatokért 2013
2013.09.04.
Buli lesz szeptember 15.-én a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)


Egy ideiglenes befogadó naplójából :)
2013.08.13.
Boxer fajtamentő csoportunk nem működhetne ilyen jól, ha nem kapnánk segítséget lelkes önkéntesektől, akik ideiglenesen befogadnak, gyógyítgatnak, szeretnek és rehabilitálnak gazdikereső boxereket, amíg végleges otthonra nem találnak. Nóri és Laci most megosztotta velünk az elmúlt másfél évben, a befogadott boxereikkel átélt örömeiket és bosszúságaikat, amit nagy hahotázással olvastunk. Köszönjük a segítségüket itt is, nektek pedig jó olvasást kívánunk :)


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 | Következő