Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 | Következő

Shadow nyaral!
2012.07.31.
Bár már 3 év körüli Shadow, az árnyékboxer, valószínűleg még eddigi életében nem volt alkalma nyaralni. Valószínűleg rendes ágya sem volt, rendes etetőtálja és rendes étel sem várta. Eddig.
- Egy szeretetteli összefoglaló a nyaralásról Emesétől, Shadow ideiglenes befogadójától :)

Árnyékboxer gazdit keres :)
2012.07.13.
Csont és bőr, szőre nincs, testét véres sebek borítják. Ő Shadow, a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának védence. A karcagi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Gyógyulása után gazdit keresünk számára.

El kellett volna altatnunk ???? avagy Zsazsa happy endj-je :)
2012.06.27.
Zsazsáról a bőrbeteg boxerlányról írtunk már korábban. Betegsége miatt altatni akarták. Tényleg nagyon romos állapotban volt, de mi hittünk a CSODÁBAN, és harcoltunk érte, vele, ideiglenes befogadóival együtt. Ma pont került az örökbefogadási szerződésre: Zsazsa a család örökös tagja lett. Köszönjük :D

Alex elveszett
2012.06.26.
Alex elveszett 2012. június 9-én Mátrafüreden. A gazdik nagyon keresik. Aki tud róla, a megadott telefonszámon jelentkezzen. Köszönjük!

TeleSzatyor avagy egy bélelzáródás esete
2012.06.26.
Boxer fajtamentő csoportunk matrónájának, Szatyornak nagy hasi műtétje volt a napokban bélelzáródás miatt.


Mókus gyógyításához kérünk segítséget !
2012.06.10.
Mókus fiatal boxer kan, aki lábsérüléssel került hozzánk. Megműttettük, de gyógyulása még mindig kétséges a lábában kialakult gyulladásos folyamat miatt. Gyógykezeléséhez segítségre van szükségünk.

El kellett volna altatnunk ????
2012.05.26.
Ő itt Zsazsa, akit egyesek szerint altatni kellett volna...
Szerintünk meg nem, és úgy látszik ő is boldogan mutat fityiszt a "kegyes halál" (szerintünk gyilkosság) pártolóinak. Hajrá Zsazsa !!!

Kyra emlékére, Halálának oka: az ember.
2012.05.22.
Azonnal reagáltunk a segítségkérésre, amikor a gazda megkeresett bennünket Kyrával kapcsolatban. Már szerveztük a fuvart, már egyeztettünk az állatorvosunkkal, de mégis elaltatta...

Beszámoló az 5. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buliról
2012.05.18.
Régen jelentkeztünk heti beszámolóval, pedig igazán pörögnek a dolgok a boxer fajtamentés háza táján. A múlt hétvégét viszont már mindannyian nagyon-nagyon vártuk, hiszen május 13-án vasárnap került megrendezésre az V. Boxer Majális és Boldog Bulldog buli.

Állatkínzót köröz a fővárosi rendőrség
2012.05.14.
Új fejlemény Yana, az agyonvert boxer kölyök ügyében: a rendőrség körözést adott ki az elkövető ellen. A gyilkos jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. (Zárójeles megjegyzésünk: nekünk a feljelentőknek nem sikerül ehhez az információhoz hozzájutnunk, de egy újságírónak igen...)

Yana vagyok – éltem 7 hónapot – AGYONVERTEK...
2012.05.08.
... Yana, a fogyatékos boxer lány emlékére, akit 7 hónaposan brutális kegyetlenséggel, szó szerint agyonvert gazdájának élettársa… Yana a mi kutyánk volt, így még jobban fáj … a rendőrség több, mint 5 hónapja nyomoz állítólag … egy olyan ügyben, ahol szinte semmilyen kérdőjel nincs, igazságügyi boncolás és orvosszakértői vélemény támasztja alá, hogy megtörtént … ki szolgáltat igazságot ennek a szegény, ártatlan kis léleknek? …

5. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli - 2012. május 13. vasárnap
2012.04.30.
Idén MÁJUS 13-án gyűlünk össze a NOÉ Állatotthonban, hogy boxerek és bulldogok tömegeit simogassuk és szeretgessük; találkozzunk régi védenceinkkel, akik már boldog gazdis kutyák; bemutatkozzunk olyan fajtaszeretőknek, akik kiváncsiak ránk, és szeretnének bepillantást nyerni a Fajtamentő csoport munkájába.

Időben szólunk: akinek boxere vagy bulldogja van, esetleg mindkettő: ITT A HELYE :)

Részletes programmal hamarosan jövünk. Szeretettel várunk mindenkit :)

MÁJUS 13. - 5. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
2012.04.15.
Boxered vagy bulldogod van? Esetleg mindkettő? Akkor jegyezd meg ezt a napot: MÁJUS 13, és még véletlenül se csinálj más programot. ITT A HELYED! Figyeld a honlapjainkat és a NOÉ facebook oldalát a részletekért :)

ELKEZDŐDÖTT, avagy újra itt a kullancsszezon :(((
2012.03.02.
A hivatalos tavasz még meg sem érkezett, a fagyok is épp csak elmúltak, de a fertőzött kullancsok első áldozata már meghalt Állatotthonunkban :(

Don Gonzo társalkodónőt keres :)
2012.02.16.
Don Gonzo sármos, jóképű, jókedélyű boxer öregúr, aki számára nappali társalkodónőt keresünk. Jelige: Fitt öregség :) MÓDOSÍTVA!


Dáridó nincs bulizós kedvében :(
2012.02.10.
Dáridó 2011. nyarán került a gondozásunkba bőrbetegen. A kezelésnek köszönhetően szépen helyrejött, de sajnos most ismét nincs jó állapotban. IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK SZÁMÁRA!

Matróna hírek
2012.01.28.
Csodával határos módon meglett az eredeti gazdája. Kiderült, hogy Matróna 14! éves. És hogy mi lesz vele ezután? A cikkből kiderül.

Matróna
2012.01.17.
Nem tudom, hogy erre egyáltalán vannak-e szavak? Ő Matróna, sajnos a fénykép nem adja vissza azt ami a valóság. Tizensok éves elképesztően sovány, kiszáradt, daganatos és nagyon úgy tűnik, hogy vak is... Isaszegen az úton mendegélt. Vajon arra volt dolga...???

Ünnepi nyitva tartás
2011.12.13.
Állatotthonunk december 24-én és 31-én zárva tart. 25-én, 26-án valamint január 1-én rövidített nyitva tartással, 10 és 14 óra között várjuk látogatóinkat. A többi napokon a megszokott nyitva tartási rendben vagyunk nyitva.
Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között a speciális programok (Minimenhely és fajtamentések) nem fogadnak látogatókat.
Békés, meghitt, boldog ünnepeket kívánunk!

Karácsonyi ünnepi fotóverseny a NOÉ-val!
2011.12.07.
Az Adventi készülődés közepén, Karácsonyon innen és Mikuláson túl szeretnénk egy kicsit segíteni az ünnepi ráhangolódásban. Fotóversenyt hirdetünk facebook oldalunkon, melynek témája az Advent, Mikulás és Karácsony!
Három kategóriában várjuk a fényképeket:
- kutya
- cica
- egyéb állatok
Mindegy, hogy vicces, komoly, nevettető vagy könnyeket fakasztó. Mindegy, hogy saját kiskedvenc, a szomszédé vagy esetleg egy menhelyi védenc van a képen, mi szeretettel várjuk.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 | Következő