Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 | Következő

Valaki esélyt kapott a boldogságra :)
2014.02.21.
Valakinek nagy napja alakult a minap ... Hogy ki Ő? Találjátok ki!!! Segítségül annyit:
Szép szál legény, vagy inkább lány?
Alá nézel és semmit sem látsz?
Legénysége lett a veszte,
Tört szerszáma le lett nyesve.
Kislány pózban pisil most már,
Macsó módra fel alá jár.
Beleköt az élő fába,
Legény maradt puncikával!


BoxE.R. - Boxer Emergency Rescue - Tudod mit tettünk 2013-ban?
2014.02.05.
Tudod mivel foglalkozott a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportja 2013-ban? Nem volt könnyű, de csokorba kötöttük nektek a tavalyi évünk örömeit, bánatait, sikereit és veszteségeit, na meg persze egy kis összefoglalót a rendezvényekről, amit szerveztünk, ahol megjelentünk.



Gyomorcsavar - amikor minden perc számít!!!
2014.02.05.
Rokkaboo kutyánk ideiglenes befogadónál él. Ennek köszönheti az életét, na meg persze ideiglenes befogadói gyors reagálásának, akik azonnal észlelték a problémát, és tudták mi a teendő? Te tudod, hogy mik a gyomorcsavar tünetei? Tudod, hogy mit kell tenned ilyenkor?

Capulet elment :(
2014.02.04.
Capulet elment. Reggel csak élettelen testét találtuk meg a házában. Korábbi gazdája magára hagyta, nem kellett már idősen, daganatosan. Reméltük, hogy sikerül még megismertetnünk vele az otthon melegét, a szerető gazdi simogatását, de elkéstünk. A Halál gyorsabb volt. Nyugodj békében Capulet, nem feledünk :(


Budakeszin talált fehér boxer szuka ! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.02.02.
Fiatal, fehér színű, boxer szukát találtak Budakeszin 2014. február 1-én. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!



Miért nem kell Tulipán senkinek????
2014.01.29.
Van egy boxerünk. Tulipán. Tulipán, aki egyszerűen rejtély számunkra. Miért nem kell senkinek??? Miért van már több mint 2 éve a Boxer fajtamentés gondozásában? Miért nem jött még egy érdeklődő hívás sem miatta? Miért nem néz rá egy gazdijelölt se, amikor megmutatjuk neki? Miért tűnik láthatatlannak az érdeklődők számára, akiket körbevezetünk? Segítsetek, hogy gazdira találjon.


Antenna hírfolyam
2014.01.28.
Hatalmas örömmel jelentjük, hogy Antenna túl van a krízisen. A veseműködése helyre állt, rendeződött az állapota. Totyogósan, öregesen ugyan, de lábon van, és továbbra is keressük az ÁLOMOTTHONT számára :)



Divat a plasztika: Boriska kutyánk is kés alá feküdt :)
2014.01.23.
Manapság nagy divat plasztikáztatni: szemráncot eltüntetni, hasat felvarratni, mellimplantátumot beszereltetni. Boriska kutyánk is divatozik, bár nála egészségügyi okok indokolják a szemműtétet és a zsírcsomó eltávolítást. Már túl van a beavatkozáson és hamarosan szebb lesz, mint valaha :)


Mamus híradó 2014. január
2014.01.21.
Két hónapja nem jelentkeztünk már Mamusról és az Ő felépüléséről szóló hírekkel… hát íme a januári Mamus híradó. Miközben ezt a pár sort írom, természetesen Mamus itt fekszik a kanapén, a szuszogása végigkíséri a billentyűk kattogását…igazi boxeres dallamok ezek.

Antenna krízisben :(
2014.01.15.
A jól sikerült műtét ellenére hétvégén Antenna összeomlott: vizelete véres volt, és nagyon gyengélkedett szegény, ezért visszakerült az állatkórházba, hogy folyamatosan figyelhessék az állapotát. A veséi mondták fel a szolgálatot, így további vizsgálatok várnak rá. Drukkoljatok szegény öregúrnak!!!



Capulet gyógyulgat és gazdit keres :)
2014.01.15.
Capulet túl van minden egészségügyi beavatkozáson, így teljes elánnal GAZDIT KERESÜNK számára. Jelentkezni az info@boxersos.hu email címen lehet.




Together forever ? :)
2014.01.10.
'Kutya mellé nőt is adnak' foglalta össze tömören egy internetes oldal Mókusról szóló rendhagyó gazdikeresésünket. Kíváncsiak vagytok hogy folytatódik Csilla és Mókus története? Lehet, hogy csinálunk belőle egy teleregényt Boxerek közt címmel :)



Antenna, túl a műtéten :)
2014.01.09.
Antenna ősöreg boxertata, aki a bicskei gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. A műtét elkerülhetetlen volt, amin túl is esett szegényke. Nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat szerencsére, szépen ébredt a műtétből, de nagyon csúnya dolgokat távolítottak el belőle/róla :(

Rendhagyó gazdikeresés Mókusnak :)
2014.01.02.
Mókus kutyánk igazi erős egyéniség. Egyszer már gazdához adtuk, de visszakerült, mert átvette az irányítást a családban. Visszakerülése óta viszont teljesen beleszeretett Csillába, az egyik önkéntesünkbe, így úgy döntöttünk, hogy rendhagyó gazdikeresésbe kezdünk: Mókust és Csillát együtt próbáljuk meg 'kiházasítani', vagyis Mókusnak gazdit, a vele költöző Csillának pedig párt keresünk :)



Antenna, a tündérboxerapóka :)
2013.12.18.
Idős, beteg boxertata került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a bicskei gyepmesteri telepről. Egy árokban találták mozgásképtelenül, elhagyatottan, ázva-fázva. Rengeteg egészségügyi baja miatt folyamatos állatorvosi kezelésre, és állapotának stabilizálása után pedig műtétre szorul. Kérjük, segítsétek a gyógyulását és új otthonhoz jutását.


Shakespeare sztorija Capulet-tel folytatódik
2013.12.13.
Shakespeare félmunkát végzett: nem fejezte be a történetet teljesen, hiszen nincs benne szó arról, hogy mi történt a család többi tagjával. Az apával például.... Nos, boxeres Rómeó és Júliánk apja előkeveredett: Capulet mentésre szorult, altatni hívták hozzá az állatorvost, de szerencsére értesítették a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportját, így most már jó kezekben van.


Jenny, a gazdikereső tökéletesség :)
2013.12.01.
Jennifer maga a tökéletesség. Igazi mosolygós boxerlányzó, aki eddigi életét tündérmeseként élte, de korábbi családjának betegsége és anyagi nehézségeik miatt meg kellett válni tőle. Reméljük, hogy egy kis reklámnak köszönhetően azonban találunk egy szerető, gondoskodó családot Jenny számára. Aki álomkutyát keres, az gyorsan jelentkezzen :)

Mamus focizik :)
2013.11.12.
Hiába a lövés, hiába a betegség, hiába az öregség, Mamus küzd és élni akar. És élvezi az életet: játszik, labdázik, bolondozik. Csak így tovább Mamus :)




DULUX - Talált boxer ! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2013.11.12.
XVII. kerületben talált, sárga színű boxer szuka. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!



Mézes Manci, a tökéletes kutya :)
2013.11.09.
...avagy hogy lehet az, hogy ez a tökéletes kutya még a menhelyen él? Hogyhogy nem jelentkezett érte senki? Hogyhogy nem tolonganak érte a gazdijelöltek? Hová tettétek a szemeteket emberek? Ez itt egy KINCS! ! !




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 | Következő