Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.14.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


Segítség! Bugyi van a fejemen :O
2014.05.13.
Csak egy vizsgálatra indultam, mert viszketett a szemem, meg piszkáltam, és bibis lett állítólag. Erre a szemem matatása után kaptam valami cuccot - jó volt, na nem tagadom - amitől olyat álmodtam, hogy a mesébe nincs szebb (lett egy gazdám, képzeljétek el). Erre felébredek fáj a szemem, és egy zöld bugyi van a fejemen :O Úgy nézek ki, mint egy idióta, és ráadásul a gazda is csak álom volt :( Felháborító!!!

Bandi boxer gazdiját keressük :)
2014.05.06.
Bandi igazi energiabomba, ezért nagyon fontos, hogy ehhez a kirobbanó személyiséghez megfelelő gazdát találjunk, aki tudja vele tartani az iramot és kézben (kordában:) is tudja őt tartani. Segítsetek egy megosztással, hogy egymásra találjanak :)
RippelViktor, alias Tóbiás szülinapja :)
2014.05.03.
Ideiglenes befogadóink megtáltosodtak: most RippelViktorról (munkanevén Tóbiás) kaptunk egy gazdikereső összefoglalót annak alkalmából, hogy 1 éve él ideiglenes befogadóinál, Lacinál és Nórinál. Segítsetek egy megosztással, hátha így talál rá a gazdi, akit neki rendeltetett :)

7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)Rouge, a törött állkapcsú boxerlány
2014.04.25.
A Siófoki Állatvédő Alapítvány gondozásába került Enyingről egy sérült boxer szuka: az állkapcsa mindkét oldalon törött volt, a testét több helyen daganatok, csomók borították. Nem tudtak mit kezdeni vele, így Rouge a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett, mi pedig most a TI segítségeteket kérjük a gyógyíttatásához!


Húsvéti Ünnepi Nyitvatartás - 2014
2014.04.17.
2014. április 21-én, Húsvét hétfőn Állatotthonunk ZÁRVA TART. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden látogatónknak, önkéntesünknek és támogatónknak :)

Brokkoli, a miniboxer
2014.04.10.
Brokkoli miniboxerünk speciális, ideiglenes befogadója által írt rendhagyó gazdifogóját olvashatjátok. Egy biztos: aki Brokkolit választja társnak, annak minden napja vidámsággal lesz tele. Segítsetek, hogy egymásra találjanak :)Álmodj Királylány :((((
2014.04.10.
Péntek reggel összegömbölyödve, örök álomba szenderülve találtuk babaarcú boxerlánykánkat, Csekkát :((( Azóta sem térünk magunkhoz. Épp ismétlő szív ultrahangra mentünk volna vele. Nem is gondoltuk, hogy ekkora a baj :( Légy boldog, vidám és egészséges a Szivárványhídon túl drága Csekka!

Sérülten talált boxerlánynak,Turai Idának kérünk segítséget!
2014.04.04.
Lassan letelik a 2 hét, amíg várjuk az EREDETI GAZDA jelentkezését, de eddig semmi nyoma. Egyikünk telefonja sem csörrent meg aggódó hangot hallva a vonal végén, Idáról érdeklődve... Ő mindezalatt állatorvosaink gondoskodását élvezi, hiszen sebei folyamatos kezelést igényelnek. Mivel gazdái nem jelentkeznek érte, segítséget kérünk Turai Ida kezeléséhez. Köszönjük boxerbarátok :)
TURÁN TALÁLT BOXER SZUKA - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.04.02.
2014. április 1-én délután találtak egy sárga színű, vágott fülű, 4 év körüli boxer szukát súlyos, harapott sérülésekkel, sokkos állapotban. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának közvetítésével azonnal állatorvoshoz kerül. Chipje nincs. KERESSÜK AZ EREDETI GAZDÁJÁT!TALÁLT KUTYA! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK !
2014.03.30.
Budakalászon talált sárga boxer szukának keressük az EREDETI GAZDÁJÁT. A kutya chipezett, de nincs regisztrálva.Pogo és a fekete sereg
2014.03.28.
Pogot és társát, Fekete Hattyút gazdája magára hagyta egy kertben. Hatósági eljárás során szabadultak, de nem volt, aki gondoskodjon róluk, így kiirtási határozatot adtak ki rájuk. Természetesen nem hagytuk, hogy megöljék őket, így Pogo NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához került, és új, felelősségteljes gazdit keresünk számára.


Szomorú Vasárnap: Zente földi útja véget ért :(((((
2014.03.26.
"Utolsó vasárnap
kedvesem gyere el,
pap is lesz, koporsó,
ravatal, gyászlepel.
Akkor is virág vár,
virág és - koporsó.
Virágos fák alatt
utam az utolsó.
Nyitva lesz szemem, hogy
még egyszer lássalak.
Ne félj a szememtől,
holtan is áldalak...
Utolsó vasárnap. "


Itt a tavasz, virágzik Tulipán :)
2014.03.14.
Amelyik virágnak nincsen illata, az néma. Ilyen a tulipán is. Amelyik kutyának nincs gazdája, az szomorú. Ilyen volt Tulipán is. 2011-től kezdve egészen a mai napig. De ennek immár örökre vége: Tulipán a mai napon már ágyban, párnák között hajtja álomra a fejét. Élj boldogan gyönyörű boxer lányunk, megérdemled :)


Gazdis lett Liszt :)
2014.03.10.
Lisztet az Illatos úti ebrendészeti telepről hoztuk el. Noha chipes volt, a chipje nem volt regisztrálva, így esélye sem volt hazajutni. Szerencsére csak egy rövid időt töltött a NOÉ / Boxer fajtamentő csoport védenceként, és máris új otthonába költözhetett. Sok boldogságot Liszt :)Lipót begazdisodott :)
2014.03.03.
Lipótot nagy szerencse érte: beköltözhetett korábbi kenneltársa, Zebra mellé a családi kanapéra. Gazdijuk, Viktor rendszeresen kijár önkénteskedni a NOÉ Állatotthonba, ahol boxereket sétáltat, szocializál, szeretget. Ebből a szeretgetésből szerelem lett, így most már két boxer: Zebra és Lipót boldog gazdija :DKét hétig őrizték halott gazdájukat a boxerek :(
2014.02.27.
Gaston és Szimba gazdája önkezével vetett véget életének, és kutyái 2 hétig voltak vele bezárva a lakásba. Volt számukra megfelelő mennyiségű élelem és víz, csak a szerető gazdi nem lesz már velük soha :( Az Állatmentő Liga segítségével a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához kerültek. Új, szerető otthont keresünk számukra, lehetőleg együtt.


'Kölyök boxert egy zsák tápért', széljegyezet egy hobbista szaporító tevékenységéhez
2014.02.23.
"A suszter maradjon a kaptafánál" - szól a közmondás, ami igaz a kutyatenyésztésre is. Aki nem ért hozzá, az tartson kutyát és szeresse, de ne foglalkozzon szaporítással. Különben fajta jelleggel nem bíró, beteg, eladhatatlan állatok születhetnek, ahogy ebben a történetben is.


Antenna itthagyott bennünket :(
2014.02.22.
Már megint egy fájdalmas búcsú. Már megint egy beteljesületlen Álom. Már megint egy elhagyott szív, aki nem talált új otthont magának. Már megint egy rosszul befejezett történet. A halál sosem érkezik jókor. De nem mindegy, hogy hol vagyunk, kivel vagyunk, ki kísér az utolsó útra. Légy boldog odaát Antennatata. Mi a gazdád helyett is szerettünk :(
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 | Következő