Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Teddy első műtétje...
2015.03.02.
Megvolt az első műtétje Teddynek: az apróság mind két mellső lábán CsodaBoda dokink átvágta a lassabban növő csont növekedési zónáját, ezzel csökkentve a könyök ízület feszülését és serkentve a csontot a növekedésre. De a végleges állapotig még sok van előttünk...



Tantusz műtét után gazdit keres!
2015.02.21.
Tantusz túl van a szemműtéten, melynek során mindkét szem könnymirigyét visszahelyezték a helyére. Az így szép szeművé vált, fiatal és charme-os Tantusz herceg tehát várja a lelkes gazdijelölteket :)



Elvíra, a rettegő, sérült keverék, akire nem tudtunk nemet mondani :(
2015.02.17.
Elvirát kőbányán találták egy MÁV teleppel szemben. A kutya nagyon rossz állapotban van, a feje és a teste tele sérülésekkel, sebekkel. De ami a legaggasztóbb és rémisztőbb, hogy súlyos mozgáskoordinációs zavara van. Gyanúnk szerint a fejét ért nagy erejű ütés okozza az idegrendszeri tüneteit :( Chipje nem volt...


Levél Tatai Ödönnek :)
2015.02.03.
Ma délelőtt levelet kaptunk. Egy gyönyörű szép. megható levelet korábbi védencünktől, Gesztenye kutyánktól Azt hiszen nem kell kommentárt fűzni hozzá....



Beldzsire műtét vár!
2015.02.03.
Fehér színű boxerlányunk, Beldzsi február 10-én kés alá fekszik. A fülében diónyi daganatot kell eltávolítani, a szemhéját plasztikázni, és ha már úgyis kés alá fekszik, akkor a fenekén lévő zsírcsomótól is megszabadítjuk.



Live Viva, live!!!!!
2015.01.27.
Viva boxerlánykánk elhagyhatta a kórházat, mert nem igényelt már napi szintű ellátást. Az állapota azonban még mindig csak minimális reménykedésre ad okot, mert csontjai ugyanúgy zörögnek, állapota gyenge, izmai sorvadtak, de lábon van, eszik és az is kiderült ideiglenes befogadóinál, hogy nagy labdazsonglőr :)



Gyorsan a tutiba, Kurkuma gazdis lett :)
2015.01.22.
A jászberényi gyepmesteri telepről érkezett hozzánk Kurkuma. Nem régiben a szemműtétje előtt adtunk hírt róla. Most jönne a jól sikerült műtétről a beszámoló, de ennél sokkal örömtelibb hírrel szolgálhatunk: Kurkuma gazdis lett :) :) :)



Ödön tata műtét után GAZDIT KERES!!!
2015.01.22.
A tatai Öreg tóból kihalászott Ödön tata túl van a műtéten: heredaganatát eltávolították a zacskóval és a golyókkal együtt. Éltes kora ellenére jól viselte a beavatkozást, és szeretne még pár szép évet egy kanapés boxer otthonban. Lennél a gazdija? :)



Heredaganat miatt operálják ma Tatai Ödönt!!!
2015.01.21.
A tatai Öreg tóból kihúzott boxerfaternál, Ödönnél sajnos heredaganatot találtak, aminek a műtétje elkerülhetetlen. Kérjük, támogassátok Ödön gyógyulását.


Zorba megcsaládosodott :)
2015.01.19.
2 év hosszú idő egy kutya életében. 2 év egy menhelyen pedig még hosszabb.... Zorba boxerünknek sajnos része volt ebben, de szombaton eljött érte az Álomcsalád és Álomotthonba költözhetett :) Sok boldogságot Zorba!!!



Cintia-Bogi és a külföldre utazás kutyával :)
2015.01.19.
Nagyon sok kutya (és macska) kerül menhelyre, vagy bajba a gazdik 'külföldre költözése' miatt. Íme egy üdítő példa, hogy máshogy is lehet csinálni. Erőfeszítésekbe, sok munkába és kitartásba kerül ugyan, de megoldható, hogy szeretett társunk, barátunk velünk legyen idegenben is. Íme Cintiáék története az Angliába költözés kálváriájáról :)



Boxermentés 2014-ben
2015.01.09.
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet...."




Viva még mindig életveszélyben....
2015.01.08.
Két ünnep között sürgősséggel kellett kórházba szárítani Viva kutyánkat, mert sugárban hányt, nyálkahártyái teljesen fehérek voltak. Babéziára gyanakodtunk, de kiderült, hogy sokkal komolyabb probléma áll a háttérben. Kórházi kezelése azóta is tart. Nagyon kell neki a drukk!!!



Dominika megmenekült :)
2015.01.06.
A 2015. év első védence Boxer fajtamentő csoportunknál Dominika volt, aki azonnali állatorvosi ellátást igényelt. Az ultrahang vizsgálatnál derült ki, hogy a gyanúnk sajnos beigazolódott: gennyes méhgyulladása van, azonnal műteni kell :(



Boxer fajtamentő csoportunknál elindult a 2015. év....
2015.01.02.
Alig léptünk az új évbe megérkezett Boxer fajtamentő csoportunkhoz az első bajban lévő boxer Füzesabonyból. Dominika a 2015. év első mentett boxere... de nem az utolsó. Kérjük, támogassátok munkánkat a továbbiakban is. Köszönjük!

Tatai Ödön - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!
2014.12.31.
A tatai Öreg tóból húzták ki 2014. december 30-án a képen látható idős boxer kant. Chipes, de a chiphez rendelt telefonszámon közölték, hogy nincs kutyájuk. Ez akár egy telefonszám elírás is lehet, ezért EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!



Egy siralmas nap két ünnep között :( :( :(
2014.12.30.
Két ünnep közötti ügyelet során két kutyánk is rosszul lett. Először Vivával rohatnunk kórházba, majd nem sokkal később másik kocsink indult Thunderrel is. Thunderen sajnos már nem tudtak segíteni, de Viváért még küzdenek. Nagyon kell neki a drukk!!!



Kurkuma, a négyszemű....
2014.12.21.
Harder-mirigy előesés vagy köznyelven cseresznye szem (Cherry-eye) a neve ennek az elváltozásnak, ami újonnan érkezett Kurkuma kutyánk mindkét szemén látható. A Harder-mirigy a könnytermelésért felelős, tehát elengedhetetlen szerepe van. Ezen sajnos csak a műtét segíthet...

Dűne híradó :)
2014.12.21.
Dűne túl van a műtéten. Nem csak ivartalanították, de a fején lévő zsírcsomók is eltávolításra kerültek. Most tölcsérezünk, látványosan szenvedünk, de már a gyógyulás útján haladunk... :)



Elvesztettük a harcot, Karenina átment a Szivárványhídon :(
2014.12.20.
Karenina műtétjekor az emlőiből és a lábából is csomó lett eltávolítva. A szövettani vizsgálat eredményét a napokban kaptuk kézhez, de sajnos már sejtettük Karenina állapotából, hogy valamibe belenyújtunk, ami elindított egy végzetes folyamatot....




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő