Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

Atlas lábát műteni kell
2014.10.27.
Atlas karanténideje lejárt, oltásait megkapta, így felköltözhetett az állatotthonba. Ekkor derült ki, hogy a jobb hátsó lábával komoly probléma van: rogyaszt és az izmok le vannak sorvadva. Az ortopédiai vizsgálaton kiderült, hogy egyoldali, súlyos patella ficama van, amit műteni kell.

Kasszandra szétkaszabolva :(
2014.10.09.
Kasszandra gyönyörű boxerladynk túl van az első megpróbáltatáson: átesett az ivartalanításon, és ezzel egy időben a mellében található csomók miatt egy részleges emlőtelep eltávolításon. Az állatorvos a 3 mellé kiutalt még neki négy évet, vagyis megítélése szerint legalább 7 éves a drága. Sajnos a megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget: vár még rá további műtét az emlőjében található további daganatok, a popsiján lévő tumor eltávolítása és a fogainak rendbe tétele miatt. Kérjük, támogassátok a gyógyulását!

Always and forever :)
2014.09.24.
Sok kutyánkat megviseli a menhelyre való bekerülés. Van, aki nehezen dolgozza fel, hogy elvesztette eddig biztosnak hitt családját és van, akinek sajnos sosem volt része benne. Van olyan, aki magába zuhan, és csak ül szomorúan a kennel sarkában és van, aki viselkedési problémákkal próbálja felhívni magára a figyelmet. Mi megpróbálunk tenni ellene és kicsit elviselhetőbbé tenni számukra azt az időt, amit nálunk töltenek.

Segítség! Túlvállaltuk magunkat!!!
2014.09.17.
Boxer fajtamentő csoportunk nagy bajban van: egy nap alatt 5 kutyát mentettünk, így kapacitásunk, anyagi erőforrásaink végére értünk. A Cibakházi fiúk és 3 boxer a gyömrői Szomorú Szívtől már biztonságban van karanténunkban, de a továbblépéshez a segítségetekre van szükségünk. Kérjük, támogassátok őket!

Brokkoli gazdihoz került – avagy az ideiglenes befogadás nehézségei
2014.09.06.
Brokkoli révbe ért :) Ez egyrészt nagyon jó hír, hisz egy mentett boxerünk szerető otthonra talált. Ugyanakkor fájdalom is, hiszen ideiglenes befogadói, ahol már jó pár hónapja (majd' egy éve élt) könnyekkel búcsúztak tőle. A szép pillanatokról és az ideiglenes befogadás nehézségeiről olvashattok Tamás tollából. Köszönjük :)


Marmaid szerető családra talált :)
2014.08.20.
Marmaid kobzott kutyaként, rossz körülmények közül került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához. Nem töltött itt hosszú időt, hiszen simulékony, kedves, barátságos kutya, így hamar eljött érte is az Igaz(d)i :)

Ilonka néni Csipesze :)
2014.08.20.
Csipesz ősöreg, kőagyú, boxermacsó, akiről azt hittük, hogy mi leszünk a végleges otthona, hiszen természete nem túl simulékony, mondhatni akaratos és makrancos. De Ilonka néni régi boxeres tapasztalattal megtalálta vele a hangot, és kézben tudja tartani őt. Jó kis nyugdíjas páros lett az övék :)KÖZÉPFOKÚ HALADÓ TANFOLYAM INDUL A RÁKOSCSABAI KUTYAISKOLÁBAN!
2014.08.19.
Soha vissza nem térő lehetőség: HÉTKÖZNAPI KÖZÉPFOKÚ TANFOLYAM INDUL A RÁKOSCSABAI KUTYAISKOLÁBAN. Kezdés időpontja: 2014. szeptember 3-án, szerda 18.00 órától. Jelentkezz Te is kutyáddal :)Feladta a küzdelmet RippelViktor :(((((
2014.08.19.
Elveszítettük RippelViktort :( Halála rettentő váratlan volt, hiszen egy lábműtét utáni lábadozás végén tartottunk. Fájdalmunk leírhatatlan és elmondhatatlan. Légy boldog és egészséges a Szivárványhídon túl, ViktorTóbiás :(
Jó futkározást a szivárványhídon túl, Mamus!
2014.07.21.
Elmentél...hirtelen. Pillanatok alatt terített le a gyilkos kór...ma már fájdalmaid voltak, így muszáj voltam meghozni ezt a - qrva -nehéz döntést :-(

Kell a drukk Mamusnak!
2014.07.17.
Valószínűleg egy toklász szúrta meg szegény mamus tokáját, és emiatt kialakult nála egy gyulladás. Csak azt vettük észre, hogy nőtt egy dudor a tokarésznél. Nagyon aggódunk érte! Drukkoljatok neki, és reménykedjetek velünk, hiszen Mamus egy igazi túlélő!!!BOXER védenceinknek speciális tápra van szüksége!!!
2014.07.09.
A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának néhány védence speciális táplálást igényel bőr- vagy bélproblémái miatt. Ők RokkerZsolti, RippelViktor és Jennifer. Kérjük, segítsétek őket egy zsák táppal vagy támogatással! Köszönjük :)Mutti beköszönő :)
2014.07.08.
Mutti, az út szélére dobott boxernéne cirka egy hónapja került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Ime, láthatjátok, hogy mit tesz a gondoskodás: Mutti jól van, sebei begyógyultak, és idős kora ellenére élvezi az életet :)RippelViktor műtét után gyógyulgat :)
2014.07.01.
Megvolt a műtét, túl vagyunk rajta. Sínbe tették a lábát, és most ezzel kell élnie egy ideig, hogy könnyítsék a járását. RippelViktor nem boldog, most. 6 hétig lesz szobafogságban, de a gyógyulásához elengedhetetlen a nyugalom.

RippelViktor lába bibis, műteni kell :(((
2014.06.13.
RippelViktorral alias Tóbiással mindig történik valami: most épp a lába bibisedett meg. A sérülés (szalag szakadás) nem új keletű, de a lézeres kezelés sajnos nem vezetett eredményre, ezért elkerülhetetlen a műtét :( Kérjük, segítsétek RippelViktor gyógyulását!


Mutti, az út szélére dobva :(((
2014.06.11.
A szívünk megszakadt, mikor megláttuk őt az út szélére dobva, egyedül, várva a csodát, hogy visszatér hozzá az, akinek gondoskodnia kéne róla, akinek szeretnie kéne ameddig csak lehet, aki hűtlenül magára hagyta, kidobta, akinek az életét szentelte, akire a hűségét áldozta...érdemtelenül :(

Lekerült a bugyi! Gyógyul a szemem :)
2014.05.27.
Mirkó vagyok, tudod a srác, akinek bugyi volt a fején... Örömmel közlöm, hogy fellélegeztem: lekerült a bugyi, és gyógyul a szemem, és látok is vele fényeket, vagyis remélhetőleg látni is fogok vele később :)


BoxE.R. majálison buliztunk :)
2014.05.22.
2014-ben immár 7. alkalommal került megrendezésre a BoxE.R. Majális, ahol most a bulldogok mellett két másik mentett fajtánk a cane corso-k és csau-csauk is meghívást kaptak.

Süket lisztkukac lányok gazdit keresnek :)
2014.05.21.
Snowwhite és Higany két fehér boxerlány, akiket 'gondos gazdáik' elfelejtettek. A szomszédok kértek segítséget számukra a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjától, amikor lesoványodva, elhagyatottan nem volt, aki gondoskodjon róluk. Mindketten hallássérültek, Snowwhite teljesen süket, Higany hall egy picit. Szerető otthont, szuper gazdit keresünk számukra!

Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő