Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

ÁlomTantuszunk álomgazdit keres :)
2015.04.12.
Gyönyörű Tantusz kutyánk fiatal, egészséges, bűbájos és imádni való, de gazdi még nem jelentkezett érte. Nehogy lemaradj a világ egyik legédesebb boxeréről, jelentkezz gazdinak!!!Gyógyult Füzér jelentkezik :)
2015.04.12.
Füzér boxerünk válságos állapotban érkezett Füzesabonyból pár héttel ezelőtt. Örömmel jelentjük, hogy túl vagyunk a krízisen, már az oltási programját is megkezdtük, és Füzér türelmetlenül várja a gazdijelölteket :)


Teddy második műtétje...
2015.04.12.
Teddy boxer babánk, a mi kis bigfoot-unk
átesett a második korrekciós műtéten. Annak ellenére, hogy újra el lett vágva mind a két lábán az egyik alkarcsontja, Ő egy kis hős. Kölyök létére hihetetlen türelemmel, fegyelemmel viseli az állapotát, együttműködő, kedves, de persze rosszcsont, játékos, vidám - pont mint egy igazi kölyök boxer :)


Füzér hírek :)
2015.03.31.
Helyzetjelentés Füzérről a csont sovány, válságos állapotban hozzánk került boxer fiúról. Füzér továbbra is kórházban van, hála az égnek az általános állapota nagyon sokat javult. Részletek a cikkben :)

Füzés, súlyos betegen boxerfiú Füzesabonyból
2015.03.28.
Újabb rossz állapotú boxer érkezett a füzesabonyi állatmentőktől. Füzér lett a neve a fiúcskának, és azonnal állatkórházba került. Drukkolunk érte, és további hírek hamarosan!
Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2015. április 05. vasárnap
2015.03.10.
Idén is szervezünk NOÉS Húsvéti mulatságot! 2015. április 5-én vasárnap, 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!

Teddy műtét utáni hírek egy kis cukisággal :)
2015.03.09.
Teddy boxerbabánknak nagy műtétje volt a közelmúltban. Hatalmas fájdalmai vannak, de a gyógyuláshoz elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás, és valószínűleg várnak még rá további műtétek is. De Teddy nincs egyedül a bajban? Olvassátok el a cikket, hogy lássátok kik állnak mellette :)Elvira és az ő önkéntes Angyala :)
2015.03.07.
Amit ember összetört, azt csak JÓEMBER tudja összerakni. És ilyen jóemberek a NOÉ ÖNKÉNTESEI, akik töretlen hittel, lelkesedéssel, türelemmel, szeretettel nap nap után, hétről hétre tapasztják, ragasztják, foltozzák a megcsalt, átvert, összetört, összegyűrt, szétszaggatott, megölt állatszíveket ... a legnagyobb hála Őket illeti! Elvirának is van egy NOÉs Önkéntes Angyala, Ancsa - íme pár sor az Ő tollából :)

Teddy első műtétje...
2015.03.02.
Megvolt az első műtétje Teddynek: az apróság mind két mellső lábán CsodaBoda dokink átvágta a lassabban növő csont növekedési zónáját, ezzel csökkentve a könyök ízület feszülését és serkentve a csontot a növekedésre. De a végleges állapotig még sok van előttünk...Tantusz műtét után gazdit keres!
2015.02.21.
Tantusz túl van a szemműtéten, melynek során mindkét szem könnymirigyét visszahelyezték a helyére. Az így szép szeművé vált, fiatal és charme-os Tantusz herceg tehát várja a lelkes gazdijelölteket :)Elvíra, a rettegő, sérült keverék, akire nem tudtunk nemet mondani :(
2015.02.17.
Elvirát kőbányán találták egy MÁV teleppel szemben. A kutya nagyon rossz állapotban van, a feje és a teste tele sérülésekkel, sebekkel. De ami a legaggasztóbb és rémisztőbb, hogy súlyos mozgáskoordinációs zavara van. Gyanúnk szerint a fejét ért nagy erejű ütés okozza az idegrendszeri tüneteit :( Chipje nem volt...


Levél Tatai Ödönnek :)
2015.02.03.
Ma délelőtt levelet kaptunk. Egy gyönyörű szép. megható levelet korábbi védencünktől, Gesztenye kutyánktól Azt hiszen nem kell kommentárt fűzni hozzá....Beldzsire műtét vár!
2015.02.03.
Fehér színű boxerlányunk, Beldzsi február 10-én kés alá fekszik. A fülében diónyi daganatot kell eltávolítani, a szemhéját plasztikázni, és ha már úgyis kés alá fekszik, akkor a fenekén lévő zsírcsomótól is megszabadítjuk.Live Viva, live!!!!!
2015.01.27.
Viva boxerlánykánk elhagyhatta a kórházat, mert nem igényelt már napi szintű ellátást. Az állapota azonban még mindig csak minimális reménykedésre ad okot, mert csontjai ugyanúgy zörögnek, állapota gyenge, izmai sorvadtak, de lábon van, eszik és az is kiderült ideiglenes befogadóinál, hogy nagy labdazsonglőr :)Gyorsan a tutiba, Kurkuma gazdis lett :)
2015.01.22.
A jászberényi gyepmesteri telepről érkezett hozzánk Kurkuma. Nem régiben a szemműtétje előtt adtunk hírt róla. Most jönne a jól sikerült műtétről a beszámoló, de ennél sokkal örömtelibb hírrel szolgálhatunk: Kurkuma gazdis lett :) :) :)Ödön tata műtét után GAZDIT KERES!!!
2015.01.22.
A tatai Öreg tóból kihalászott Ödön tata túl van a műtéten: heredaganatát eltávolították a zacskóval és a golyókkal együtt. Éltes kora ellenére jól viselte a beavatkozást, és szeretne még pár szép évet egy kanapés boxer otthonban. Lennél a gazdija? :)Heredaganat miatt operálják ma Tatai Ödönt!!!
2015.01.21.
A tatai Öreg tóból kihúzott boxerfaternál, Ödönnél sajnos heredaganatot találtak, aminek a műtétje elkerülhetetlen. Kérjük, támogassátok Ödön gyógyulását.


Zorba megcsaládosodott :)
2015.01.19.
2 év hosszú idő egy kutya életében. 2 év egy menhelyen pedig még hosszabb.... Zorba boxerünknek sajnos része volt ebben, de szombaton eljött érte az Álomcsalád és Álomotthonba költözhetett :) Sok boldogságot Zorba!!!Cintia-Bogi és a külföldre utazás kutyával :)
2015.01.19.
Nagyon sok kutya (és macska) kerül menhelyre, vagy bajba a gazdik 'külföldre költözése' miatt. Íme egy üdítő példa, hogy máshogy is lehet csinálni. Erőfeszítésekbe, sok munkába és kitartásba kerül ugyan, de megoldható, hogy szeretett társunk, barátunk velünk legyen idegenben is. Íme Cintiáék története az Angliába költözés kálváriájáról :)Boxermentés 2014-ben
2015.01.09.
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet...."

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő