Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Dance gazdihoz költözött
2020.12.15.
Dance egy sajnálatos haláleset miatt került a gondozásunkba. Már az első percben láttuk, hogy gyönyörű pofijával, szép szemeivel és bújós, kedves viselkedésével könnyű dolgunk lesz, és hamar gazdára fog találni.

Minden elképzelésünket felülmúlta az a szombat délelőtt, amikor Dance kijöhetett a karanténból. Több, mint 10 család jött hozzá ismerkedni, szó szerint egymás kezéből vették ki a pórázt, és mentek sétálni. És persze hogy máshogy jött volna mindenki vissza, mint hogy Ők nagyon szeretnék örökbe fogadni. :-)

Hosszasan beszélgettünk egymás között, érveket ütköztettünk, hogy kiválasszuk számára a legjobb gazdit. Máskor egy olyan csodálatos gazdijelöltnek is örülnénk, amelyből most 10 állt sorban. A nehezen született döntés után jött egy kis bonyodalom, a kiválasztott család sajnos nem tudta 2 hétig fogadni váratlan betegség miatt.

Hogy szegénynek ne kelljen a hideg éjszakákat kint tölteni Andi önkéntesünk örömmel fogadta <3, és két hétig otthon biztosított neki.

Eljött a családhoz költözés napja. Gazdik már a kapuban toporogva várták, hogy megérkezzünk és megszeretgethessék. Az igazi öröm az volt, mikor a két kisfiúk hazaérkezett az iskolából és pár pillanat alatt Dance már az ölükben ült, és puszikat osztott nekik!

Örülünk, hogy Dance hazaérkezett és kívánunk neki sok, boldog, gazdis évet!Megosztom a Facebookon