Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

3 csodás gazdisodás a héten:)
2020.07.12.


A sikersorozat már korábban elkezdődött mikor az "esélytelenek" közül Kompót, majd Szidó költözött gazdihoz... egy kisebb szünet után a hét végén 3 régi kedvecünk költözött Gazdihoz.

Butch - több, mint 3 év után költözött gazdihoz.
Örökké hálásak leszünk Nikinek és Ferinek, hogy ez idő alatt ideiglenes gazdái voltak, szerették és testileg, lelkileg felkészítették a Gazdis életre:)

Maverick - majd 2 év után, rengeteg közös munka és egymáshoz csiszolódás után költözött be önéntesünkhöz, Áronékhoz és lett egy bulldog tesoja:)

Rizzo - közel 3 év után költözött be Katáékhoz:) Mindenki tudta, hogy el fog jönni ez a pillanat, de hogy mikor nem tudtuk... mögötte rengeteg munka, lemondás áll...és még közel sincs vége, de ezek már "csak apró finomítások" az eddigiekhez képest:)


Mindannyian külön egy-egy csodák, amit csak az ért meg, aki végigcsinálta, aki esélyt adott egy picit "nehezebb" kutyának, aki nem riadt meg a problémáktól.

Két régi "esélytelen" védencünk vár még a saját maga kis Csodájára:
Csini:

Ricardo:


Ha segítenél és esélyt adnál valamelyiküknek, gyere és ismerkedj meg velük valamelyik szombati nyílt napunkon!

Bővebb információért hívd Fruzsit (ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon!
Megosztom a Facebookon