Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Giga- Boxer gazdit keres:)
2019.08.22.
Bepi tekintélyt parancsoló kinézete egy igazi kedves, bújós jóindulatú lelket takar. Bepi szeretete lehengerlő, ha az öledbe bújik, tuti együtt estek hanyatt, ha puszit ad, az egész arcodat beteríti nagy nyelve:)
Bepi egy kedves Óriás!!! Ember és simogatásfüggő.. na meg egy kicsit labdafüggő... ezt kifulladásig képes csinálni.
Bepi a tizedik évét tapossa... de ha előkerül egy labda, vagy egy sípolós játék, nincs megállás:) Más kutyával sincs semmi gondja, ha nem kötözködnek vele, ő bizony nem fog kezdeményezni semmit! Bepi mindenkit szeret:)
Nem is értem, hogy alakulhatott ki ez a csodás, kiegyensúlyozott természete, hiszen előző gazdája egyáltalán nem foglalkozott vele:(
Szóval Bepi egy csupaszív Öregúr, aki nagyon igényli a foglalkozást, a szeretgetést, az ember közelségét. Képzeld el, hogy egy ilyen ragaszkodó kutyának pont az ember közelsége nem adatott meg ilyen hosszú ideig... de ennek ellenére Ő mindennél jobban szeretne szeretni, tartozni valakihez, egy igazi GAZDÁHOZ!!!
Bepi elmúlt 9 éves, a tizediket tapossa.. hiába szeretgetjük minden szombaton, nem tudjuk visszaadni neki ezt a 9 magányos évet, kevés hozzá az a pár óra.. Bepinek GAZDI KELL!!!!
Extra sürgősen keresünk egy Angyalkát, aki magához venné ezt a nagy mackót és utolsó éveiben úgy szeretné és gondozná, ahogy azt kell.. úgy, ahogy Őt eddig soha nem szerették.. cserébe őszinte szeretetet, tiszteletet és igaz barátságot kapsz tőle!!!Janka boxerünk mellett:)


TOVÁBBI INFOT BEPIRŐL AZ ADATLAPJÁN TALÁLSZ!!!!

Ha szeretnéd megismerni Bepit, kérlek hívd Fruzsit ESTE 6 UTÁN a 06-30-647-97-91-es telefonszámon vagy írj bemutatkozó levelet az info@boxersos.hu emailcímre.

Megosztom a Facebookon