Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

BoxE.Relmes szombat a Noén
2019.07.18.
Szuper szombatot tudhat maga mögött a Noé Állatotthon Boxer Fajtamentése. Spontán meghirdettük az első boxE.Relmes szombatot, ami a vártnál is nagyobb sikert aratott. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, igazi boxeridőben volt részünk. Amikor esett, legalább volt alkalmunk behúzódni fedett helyre beszélgetni:)
Védenceink szinte egész nap kint voltak, kézről- kézre jártak, mindannyian elégedetten és kimerülten hajtották álomra buksijukat aznap.
Új, nagyon jó embereket ismerhettünk meg: volt akit korábban mér "virtuálisan ismertünk", volt aki korábban távolról támogatta boxereinket és volt, aki 600 km-t utazott azért, hogy sétálhasson egy kutyával:) Feltűntek régi védencek, régi örökbefogadók... Rengeteg adományt kaptunk, játékokat, jutalomfalatokat, élősködők elleni szereket, amivel még sokáig fel tudjuk dobni a menhelylakók napjait.

Sokat beszélgettünk, miközben az önkénteseink által sütött süteményeket majszoltuk:) Ellátogattak hozzánk szebbnél szebb gazdis kutyák, hogy megismerjék a fajtamentést.
Azt hiszem, összességében nagyon jól éreztük magunkat, a nap végére megállapítottuk, hogy mindannyian picit bolondok vagyunk, na de a boxeresek mind picit bolondok:)
Bízom benne, hogy aki ott volt, hírünket viszi, aki nem volt, kedvet kap, hogy kilátogasson és megismerje ezeket a csodálatos kutyákat.

És ne felejtsétek, minden szombat boxerelmes szombat, még ha nincs is külön meghirdetve, a Noé Állatotthon, így a Boxermentés is minden szombaton nyílt napot tart, 10-14h- ig szeretettel várunk bármikor egy jó sétára, szeretgetésre:) Jöhetsz egyedül, a családdal, barátokkal, a saját kutyáddal (csak legyen jól szocializált és ne feledd az oltási könyvét), és töltsd el egy remek napot velünk:)"Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz, s Isten tudja ezt.” (Márai Sándor)

Kedvcsinálóként néhány kép a múlt szombatról ITT!!!!


Megosztom a Facebookon