Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segíts gazdit keresni Daninak!!!!
2019.07.05.
Aki követi az oldalunkat, ismeri Dani történetét. Ő egy fiatal, szeleburdi boxergyerek, aki szeretné kiélvezni a világ minden apró csodáját, szeretne egy saját családot, valakihez tartozni, valakit mindennél jobban imádni.
Dani most nagyon szomorú:( Amikor elmegyünk sétálni, elfelejti bánatát és minden egyes másodpercet kiélvez, de amikor közeledünk vissza, előveszi azt a lélekbe markoló szomorú tekintetét, amibe az ember picit mindig belehal, amikor becsukja a kennel ajtaját...:(

Dani túl van egy sikertelen örökbefogadáson. A gazdik elkezdtek vele kutyaiskolába járni, ahol hamar kiderült, hogy Dani szívja magába a tudást, imád tanulni és megfelelni imádott emberének. Egyetlen "hibája", hogy nehezen megy neki megosztozni az szeretett gazdája szeretetén, egyszóval "brutál féltékeny":)

Ennek ellenére jelenleg is egy boxer szukával osztja meg a kennelét és semmi gond nincs köztük, de ha versengeni kell a simogatásért, szeretgetésért, akkor simán félretol mindenkit, hogy ő kapja mindenből a legtöbbet:)

Egy tapasztalt és határozott gazdának ez a kis "ego-túltengés" azonban nem okoz gondot, de ha másik kutyus mellé vinnéd, az szoktatást és sok figyelmet igényel az elején.

Még egy apróság: Dani szívférges... igazából ez ijesztően hangzik, de nem az: kezdeti stádiumban sikerült elcsípni a betegséget, így kizárólag gyógyszeres kezelést igényel nála még egy pár hónapig. Emellett teljes életet élhet, sőt szeretne is!

Ő egy igazán vidám kis fickó, aki a nyarat - még ha nagyon szeretjük is- nem a Noé Boxermentésének szárnyai alatt szeretné tölteni.. sokkal jobb tervei vannak: új gazdájával sétálni, kirándulni, játszani, tanulni, összebújni a kanapén.. egyszóval élvezni a fiatal boxereknek kijáró életet!

Ha gyerkőcöd van, nem akadály, gyerekek mellett élt, ismeri a gyerekekkel való együttélés szabályait:)

Segíts Daninak, hogy mielőbb megtalálja a helyét és mielőbb megkezdhesse gazdis életét!!
Dani adatlapja és további képek ITT!!!!


Megosztom a Facebookon