Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Aktakukac különleges buksija:)
2019.06.05.
Akta első orvoslátogatásánál kiderült, az egyik személe egyáltalán nem, a másikra változóan lát. Ferde fejtartása miatt MR vizsgálatra volt szükség. Sokan segítettek, mellettünk voltak, köszönjük:)
Sajnos sokkoló híreket kaptunk: a baj összetett. Egyrészről Akta az agyállomány egy része hiányzik, az üres térben pedig lötykölődik az agyvíz. A probléma érintette a koponyacsont fejlődését, ezáltal a halánték mögött van egy olyan rész, ahol nincsen csont, az agyállomány ill. az agyvíz ki-kitüremkedik. Ezt okozhatja fejlődési rendellenesség vagy egy erős trauma:( Emellett a kisagynál találtak egy sérvet, ami szinte biztos, hogy fejlődési rendellenesség.
A kezdeti sokkból felocsúdva, úgy döntöttünk, Akta normális életet fog élni!!! Bármikor bekövetkezhet egy rossz mozdulat miatt egy tragikus baleset! De kivel nem??? Bekerülésekor elmúlt 5 éves! 5 évig élt így egy olyan helyen, ahol nem foglalkoztak a betegségével, nem óvták, nem féltették, mégis ÉL, és egy bűbájos, kedves, játékos kutya lett belőle:)
Akta kapott egy külön kennelt, rengeteg játékot, mert imád labdázni, de még inkább kötéllel bohóckodni!!! Szombatonként nagyokat sétál, és ha lehetősége van rá, - megfeledkezve az ivartalanításáról- imádja csapni a szelet a menhely bármely boxer szukájának:)
Akta így tökéletes és ugyan úgy megérdemli a teljes életet, mint minden más kutya! Keressük azt az ANGYALKÁT, aki látja benne ezt a tökéletességet! Aki képes arra, hogy megéljen minden egyes pillanatot, aki nem kesereg azon, hogy vajon mi történhet..., aki szeretni, aki játszik vele, simogatja, elviszi sétálni majd összebújik vele a kanapén:)
Akta nem való egy nagy falkába! Az állandó pörgés, játék veszélyes lenne neki, de egyedül, vagy egy nyugodt társsal teljes életet tud élni.
Ha úgy érzed, képes vagy az életet a szép oldaláról nézni és nem akarsz keseregni azon, hogy "mi lesz ha...", akkor a legjobb társat ajánlom Neked! Remek tanárod lesz, hogy megtanítson a MOST-ban élni, a szépet észrevenni!


AKTAKUKAC ADATLAPJÁT ITT TALÁLOD!!!

Ha úgy érzed, meg tudnád osztani Aktával az életet, hívd a 06-30-647-97-91- es telefonszámot ESTE 6 után, vagy írj az info@boxersos.hu emailcímre!

Megosztom a Facebookon