Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Ijesztő gyorsteszt eredmény.... :(
2017.01.31.
A szivféreggel fertőzött kutyák emelkedett száma miatt egy ideje rutinszerűen szűrjük a NOÉ Állatotthonba bekerülő kutyákat. A januári boxernégyesünknél azonban katasztrofális eredményt kaptunk: 4 kutyából 3-nál bejelzett a teszt.Az állatorvosi forgalomban kapható ELISA gyorsteszttel történt a vizsgálat, ami a felnőtt nőstény férgek által termelt antigének kimutatásán alapszik. De természetesen ez csak egy gyorsteszt, ami további vizsgálatok végzésére ösztönzött bennünket.

A 3 fertőzött gyanús boxert pénteken vérvételre vittük, ahol a különböző férgek mikrofiláriáinak pontos elkülönítése PCR technikával történt.

Feszülten várjuk az eredményt és reménykedünk, hogy végül úgy ébredünk fel ebből a rossz álomból, hogy senkinek semmi baja :)

A fertőzött gyanúsak:
Ludani


Csikánó


Tyúkica


Egyedül az idős matrónának, Matrikának nem jelzett be a teszt, de neki idős kora miatt csináltattunk egy általános vérképet, hogy nehogy műtét közben derüljön fény valami komoly egészségügyi problémára.


Kérjük, ha módotokban áll, támogassátok ennek a négy szerencsétlennek a kivizsgálását, akiket eddigi életükben csak kihasználtak. A laborvizsgálati költségeik elérik a 60.000 Ft-ot.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Gyors, biztonságos, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás. CSAK Magyarországról!

A boxereket támogathatjátok virtuális örökbefogadással is az adatlapjukon (profiljukon) keresztül.


Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon