Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Trabant végre melegben és szeretetben :)
2017.01.22.
Ahogy már korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, lakossági bejelentés érkezett egy nagyon rossz állapotú boxerrel kapcsolatban.

A gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai hozták el korábbi gazdájától. A körülmények magukért beszélnek:(Fotókat készitette: gyömrői Kutyamentsvár Alapitvány)

Ahogy korábban már irtuk, felsorolni is nehéz, hogy mi minden a baja. Kezdetben Trabant szinte minden ételt és vizet kihány, ami szerencsére rendeződött. Jó étvággyal eszik, és szerencsére bent is marad minden. Rengeteget iszik is, a vizelet sajnos csöpög belőle, bár ő próbál szobatiszta lenni. Akaratlagosan csak séta során, 'házon kivül pisil és kakil. A vizeletcsöpögésnek a hólyag és a prosztata megnagyobbodása áll a hátterében. A helyzeten segithetne az ivartalantitás, de Trabant még nincs műthető állapotban.

A súlya 31,4 kg még ilyen csontsoványan is :(
A bolháktól már megszabadult, mert szegény extrém mértékben volt boritva az élősködőkkel.

Trabant összes ízülete megduzzadt és eltorzult a gyulladástól, a bal mellső lába szinte béna, de azért megoldja, hogy befeküdjön a kényelmes kutyaágyba.
A bekerülését követően minden nap kapott infúziót, ami sokat javitott az állapotán. Most a gyulladások miatt antibiotikumot szed, és reméljük, hogy mielőbb stabilizálódik az állapota, és műthető lesz.

A laboreredményei katasztrofálisak lettek, a vese- és májparamétered nagyon elszálltak, ezért vesekimélő diétás tápot kell ennie Trabantnak.

További vizsgálatok, majd műtét következik, amihez nagyon kérjük a segitségeteket. De igazából legnagyobb szükség egy IDEIGLENES BEFOGADÓRA lenne, aki nem retten meg egy idős, beteg kutya gondozásától. Aki meg tudja oldani a biztonságos elhelyezését meleg helyen, és aki még igy bepisilősen is vállalja a róla való gondoskodást. Jelentkezni a 06 20 346-2324-es telefonszámon lehet.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Gyors, biztonságos, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás. CSAK Magyarországról!

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon