Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

És megint jaj :( Trabant
2017.01.17.
Ő Trabant, igen jól látjátok végtelenül sovány és eltorzult testű boxer kan...

Ő is gazdás kutyaként került ilyen állapotba. Felfoghatatlan, hogy képes valaki nap-nap után nézni, ahogy a vele élő élőlény napról napra egyre betegebben leépül, szenved és szó szerint felemésztődik ... :(Lakossági bejelentés érkezett, hogy magántelken látnak egy nagyon rossz állapotú boxert, akinek az életkörülményei is rossznak látszanak. Kérésünkre a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai mentek a helyszínre és vették fel a gazdával a kapcsolatot. A kutya állapota elsőre is megdöbbentő volt, de mivel a gazda együttműködő volt és elmondása alapján a kutya állatorvosi kezelés alatt áll, így megbeszéltek egy rövid határidőt a környezete rendbe tételére és a kutyus komolyabb kivizsgáltatására. Sajnos sem a terület rendbetétele, sem az orvosi dolgokban előrelépés nem történt és ezt belátható időn belül a kutya tulajdonosa nem is tudta vállalni, így önként lemondott erről a szerencsétlenről.

Felsorolni is nehéz, hogy mi minden a baja, de az biztos, hogy neki is CSODA kell és csak reménykedünk, hogy ezúttal nem érkezett számára túl késő a segítség. A tulajdonosa szerint 1 éve megmérgezték és azóta van ilyen állapotban, pedig kezeltette. Trabant szinte minden ételt és vizet kihány, a vizelet megállás nélkül csöpög belőle, az összes ízülete megduzzadt és eltorzult.
Azonnal orvoshoz szaladtunk vele, ahol kiderült a bajok még sokkal nagyobbak, mint amit elsőre látni...
- a bal mellső lába szinte béna
- az állandó vizelet csöpögés nem vizelettartási probléma, hanem pont, hogy nem tud pisilni, ettől óriási a hólyagja és a túlcsordulás látszik folyamatos csöpögésnek - katéterrel több mint 2 liter pisit eresztettek le egyszerre belőle - elképzelni is borzasztó mekkora fájdalommal jár ez neki
- mindegyik ízülete aktív durva gyulladásban van. Valószínűleg minden mozdulat fáj neki
- az összes nyirokcsomója óriási, ami lehet a borzasztó általános állapota vagy akár valamilyen borzasztó háttér betegségtől isMost a teljes labor eredményére várunk a kivizsgálása, kezelése holnap folytatódik. Addig is persze mindent megkap ami a jobb közérzetéhez és a fájdalom mentes létéhez szükséges. Melegben és biztonságban van. Mi pedig Anakin és Sophia Loren reménykedünk, hogy nem késtünk el ... 8 éves, muszáj lenne kapnia még néhány élhető szép évet egy olyan családban ahol szeretik, tisztelik.

Csak a mai napja közel 50.000 Ft-ba került a drága vizsgálatok és gyógyszerek miatt. Semmit nem fogunk megtagadni Tőle, köszönjük, ha támogatásoddal velünk tartasz ebben.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Gyors, biztonságos, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás. CSAK Magyarországról!

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon