Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Újabb januári boxerdömping!!!!
2017.01.06.
Elindult az év, és úgy tűnik, hogy hagyomány lesz, hogy elárasztanak bennünket a boxerek az év leghidegebb, legnehezebb időszakában. Most is 4 boxer érkezett egyszerre.... :(A püspökladányi menhelyre adta le őket korábbi 'gazdájuk'. Egyikben sem volt chip, valószinűleg oltást sem kaptak soha. Egy kan és 3 nőstény boxer van a csapatban. Egyértelmű, hogy szaporitási szándékkal tartották őket, amiről a szukák lógó emlői is tanuskodnak. Hogy most miért döntött eme 'remek' bevételi forrás felszámolására, nem fog kiderülni. Viszont a négyesfogat számára ez a döntés az új, jobb élethez vezető utat jelenti.

Mindannyian a NOÉ / Boxermentés védencei lettek. Mindenkinek át kell esnie az oltásokon, majd ezt követően az ivartalanitáson, amivel biztositjuk, hogy soha, senki ne tudja őket tovább érdekből tartani. Azért tartsák őket, hogy családtag legyen, akit imádnak, és akiről szeretettel gondoskodnak.

Ismerjétek meg őket kicsit jobban a profiljukon keresztül:

A csapat férfi tagja: Csikánó
5 év körüli, sárga boxer kan


És a lányok:

A rangidős: Matrika
8-9 év körüli, sárga boxermatróna


A hangadó: Ludani
5-6 év körüli, sárga szuka


A csitri: Tyúkica
3 év körüli, sárga szuka


Testüket - kivétel nélkül - bőrkeményedések, zsircsómók és felfekvések boritják, amik szükség esetén az ivartalanitással egyidőben eltávolitásra kerülnek.


Az oltások, kezelések és ivartalanitások költsége összesen több, mint 120.000 forintba kerül. Köszönjük, ha támogatásoddal velünk tartasz, és segitesz ebben.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Gyors, biztonságos, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás. CSAK Magyarországról!


A négyes a karantént és az ivartalanitást követően végelges családot/ideiglenes befogadót keres KIZÁRÓLAG BENTLAKÁSSAL!!!
Addig is várjuk jelentkezéseteket az info@boxersos.hu email cimen.Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon