Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A szemét kell műteni Kantárnak
2016.12.04.
Kantár egy gyönyörű kiállású, szép formájú (bár kicsit sovány) boxer srác, aki a győri menhelyről került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához.

Valaha volt neki gazdája, családja, de egyszer csak nem tudtak róla gondoskodni, igy átkerült egy másik családhoz, ahol viszont nem jött ki a másik, ivaros kan kutyával, igy mennie kellett. A győri menhely segitett az elhelyezésében, és ők kértek segitséget Kantárnak.Kantár megérkezett tele félelemmel és stresszel az új helyzet és az új emberek miatt. Szerencsére jó idegrendszerű kutya, aki hamar tudott alkalmazkodni a megváltozott életkörülményeihez.

Hamar kiderült, hogy bármennyire is jóképű, a szeme nem az igazi. Harder-mirigy előesés miatt mindkét szeme csúnya gennyes volt, ami elhanyagolva hosszú távon akár vaksághoz is vezethet, ezért elkerülhetetlen volt a műtét.

Reméljük, a szemműtéttel egyidőben elvégzett ivartalanitás segiti majd a más kutyákhoz való viszonyát is rendezni.

Kérjük, ha módotokban áll, támogassátok Kantár műtétjét és gyógyulását.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül ITT ! ! !

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon