Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kaktusz, aki már nem is szúr... :)
2016.10.24.
Azzal kéne kezdenem, hogy Kaktusz már nem nem is szúrós, úgyhogy alapvetően új nevet kéne választanunk neki, de mivel már bevált a régi, igy ez marad.

A hozzánk kerülése óta Kaktusz hatalamas változáson, mondhatni fejlődésen ment keresztül. Ez köszönhető a nyugodt, kiegyensúlyozott környezetnek, és persze a lelkes önkéntesek kitartó szeliditgetésének. Kaktusz is rájöhetett, hogy nem azért keressük a társaságát, hogy ártsunk neki, igy mostmár mindenkihez kedvesen és barátságosan közelit, mitöbb örvend minden vele való kapcsolatteremtésnek.

Nyáron utoljára arról adtunk hirt vele kapcsolatban, hogy műteni kell a lábát patella ficam miatt. A műtéten sikeresen túl vagyunk. Mondhatni jól sikerült a beavatkozás, hiszen Kaktusz virgoncabb, mint új korában.Egy ideig kötözni kellett a lábat, de hamarosan ettől is megszabadult. Nagyon menne már, de a műtét utáni 6 hét rehabilitációs, mozgásszegény időszakot szigorúan be kell tartani a teljes gyógyulás érdekében.

Ezek a képek már jóval a műtét után készültek, és láthatóan Kaktusz már nagyon menne...
Nagyon közel az időpont, hogy Kaktuszt gyógyultnak nyilvánitsák. A boldogságunkhoz, és persze az övéhez, már csak egy gazdi hiányzik.

Kérjük, segitsetek Kaktusznak egy megosztással, hátha ennek segitségével rátalál az, aki pont ilyen kutyát keres magának :)

Érdeklődni Kaktuszról az info@boxersos.hu email cimen lehet.

További képek Kaktuszról ITT ! ! !

Kaktusz virtuális örökbefogadással is támogatható az ADATLAPJÁN keresztül ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon