Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Újabb macho a Boxermentésnél: BOBEK
2016.09.28.
Bobek a gencsapáti menhelyen élt már 2 éve, innen került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához, hátha igy nagyobb esélye lesz a gazdisodásra.

Bobek 2010-es születésű, sárga boxer kan. Határozott, erős kiállású, és most tapasztalgatjuk egymást, de eléggé öntörvényűnek tűnik, úgyhogy kizárólag fajtaismerő, kutyás tapasztalattal rendelkező gazdinak ajánljuk.

Oltásait, chipjét megkapta. Karanténidejének letelte után átesik az ivartalanitáson is, mely során két cicijéről lelógó szövetszaporulat is eltávolitásra kerül majd.

Igazi kihivás nekünk ez a boxer. Dolgozunk rajta, hogy keménykedő machoból igazi simulékony, családi kutyát varászoljunk mielőbb :)

További képek Bobekről ITT ! ! !

Kérjük, ha módotokban áll, támogassátok bekerülő boxereink gyógyskezelését és műtétjeit.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon