Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Búcsúzunk....
2013.02.04.
... Hogy lehet mondatokat formálni ott, ahol szavak sincsenek ...
... Elvesztettünk valakit és próbáljuk elfogadni, feldolgozni, de ezt képtelenség ...
Elment Móni és Yoda, és soha, soha, soha nem lesznek már itt velünk.Egy pillanat alatt, értelmetlenül és visszafordíthatatlanul itt hagytak mindent, anyát, testvért, szerelmet és a noés családot. A hír rövid és gyomorba vágó: tragikus autóbalesetben elhunyt Csáki Mónika és imádott kutyusa Yoda.
Móni, vagy ahogy többen ismerik még a netboardos nickneve utàn: szorpimoni, boxeres, bulldogos, cicás, kutyás lány volt, aki a családunk tagja, akivel együtt sírtunk, együtt nevettünk. Együtt mentettünk, szerveztünk titkos akciókat. Aki kutyát faragott a lehetetlenből is, aki megszelídítette a vadat is. Aki segített, aki szeretett, aki támogatott. A NOÉ Állatotthon Alapítvány kuratóriumának tagja volt. Rengeteg állat köszönheti neki az életét, az egészségét, az új családját. De nekünk Móni, vagy ahogy mi hívtuk - egy véletlen elgépelés után -, Minóka, barát is volt. Akivel munka után együtt vacsoráztunk, moziba jártunk, kávéztunk és buliztunk. Akivel nem csak az állatokról, de a családról, a szerelmekről, a legfrissebb pletykákról, az életről beszélgettünk.
Szó szerint elválaszthatatlanok voltak Yodával, azóta, hogy néhány hetes korában, betegen Minóhoz került. Vele is megtette a csodát, és a kis nyüzüge vacakból a szemünk előtt vált felnőtt kutyává. Az évek alatt soha nem váltak el, Móni mindenhova magával vitte, együtt nyaraltak, és mostanában, hogy a munkája rendszeresen külföldre szólította, teljesen természetes volt, hogy Yoda vele utazik minden alkalommal. Most is együtt voltak és szó szerint összesimulva dobbant együtt utoljára a szívük ... Erre az útra is együtt indultak ...
Yodát, a családja és szerettei körében elhamvasztottuk a NOÉ Kisállathamvasztójában.

Eljön a nap, hogy véglegessé válik, hogy kézzel fogható lesz a felfoghatatlan …

Csáki Mónika búcsúztatója, 2013. február 8-án 11 óra 15 perckor lesz Újpest, Megyeri úti temetőben (Budapest, IV. kerület Megyeri út 49.). Kérünk mindenkit, hogy tiszteletét egy szál fehér virággal rója le.
A NOÉs családja és barátai nevében szeretettel várunk Mindenkit a temetés napján 14 órakor egy közös megemlékezésre (Budapest, XVII. kerület Bördöce u. 13.).

Köszönjük az eddigi kedves szavakat, a megemlékezéseket Minókánkról, aki nem csak nekünk volt barátunk, de boldoggá tett rengeteg embert és állatot is. Összeszámolni sem lehet hány kutyát, cicát mentett meg, juttatott új családba, vagy éppen haza eredeti otthonába. Karizmatikus személyisége, kedvessége, hatalmas szíve pótolhatatlan mindenki számára, aki akár csak egyszer is találkozott vele.

Nem is kell lecsukni a szemünk, csak egy pillanatra felé járnak a gondolataink, és máris halljuk a hangját, látjuk a mosolyát, a mozdulatait, ahogy sétál előttünk, nyomában az elmaradhatatlan sötét gombóccal, Yodával. Yodával, aki az utolsó pillanatig vele volt, és akivel együtt indult erre az útra is.
Móni 2013. január 17-én ment el, értelmetlenül, egy szempillantás alatt. Tragikus autóbaleset áldozata lett Yodával együtt. Soha nem fogjuk őket elfelejteni, mindig itt maradnak a szívünkben, a lelkünkben, a családunkban. És biztosak vagyunk abban, hogy Minó már fent ül a Szivárványon, ölében Yodával és onnan mosolyognak le ránk ...A NOÉ Állatotthon a temetés napján, 2013. február 8-án pénteken, egész nap zárva lesz!

Táviratcím: Csáki Zsoltné, 1045 Budapest, Rózsa u. 9. I. emelet 5.

Facebook emlékezés :(Megosztom a Facebookon