Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Polar (45/2020)
Nem: kan
Született: 2012.12.01.
Bekerült: 2020.11.27.

Polar 2012-es születésű, fehér színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan.

Szerencsétlen 9 éves boxer úr menhelyen kötött ki, mert a gazdái válása után Ő egyiknek sem kellett már. 😢 Szomorú ezt így kimondani, de megismerve ennek az édes kedves kutyának az állapotát, bátran mondom, hogy jobb dolog nem is történhetett volna vele, mint hogy a Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentése a szárnyai alá vette.

Elképesztő, hogy mennyire elhanyagolt állapotban van. Szája tele úgynevezett epulisokkal, ez a fogíny elburjánzása, a boxerek nagyon hajlamosak rá. De nála iszonyú mértékű, a fogai szinte nem is látszanak, az egész száját, arcát eltorzítja már. Azt sem tudjuk, hogyan képes enni, mert ezek a vérző kinövések állandóan gyulladásban vannak. A fogai szintén iszonyú állapotban vannak, hiányos, törött, durván fogkövesek.

És ezzel a bajoknak nincs vége, merthogy Polár túlvégén ha lehet még nagyobb a baj. Egy óriási gátsérv türemkedik ki a popsijánál, emiatt állandó véres hasmenése van és nyIlván ez is nagyon fáj neki. Valamint a herezacskóján - mert persze ivaros kan (még) - daganatszerű kisebesedett, elfertőződött elváltozás van.
Mi elképzelni sem tudjuk, hogy egy gazdás kutya hogyan és mennyi idő alatt kerülhetett ilyen rossz állapotba. Mindenesetre nagyon hamarosan - a jövő hét elején - átesik az első nagyobb műtéten, melyet még továbbiak fognak követni. Addig laborvizsgálat és még egy kicsit próbáljuk tunningolni, felkészíteni.
Mindent megteszünk, hogy ennek a Picit már korosodó, tündérbogyó boxer úrnak visszaadjuk az egészségét és ezzel az esélyét még néhány boxerhez méltó bohóc évre.


Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Polár új életéhez🙏❤️

👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: POLÁR GYÓGYULÁSÁSRA!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


🙏Hálásan köszönjük!🙏

További képek Polárról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon