Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a következő adatbázisban:


Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Sári (40/2016) - ELVESZETT!!!
Nem: szuka
Született: 2013.07.05.
Bekerült: 2016.08.08.

ELVESZETT PÉCELRŐL!


Ideiglenes befogadójától elveszett Sári a boxermentés védence.
Sári AZ EMBEREKTŐL NAGYON FÉL! Sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű, 3 éves szukához képest nagy testű, fajtatiszta boxer. Rózsaszín nyakörv van a nyakában, regisztrált chipes!
Ideiglenes befogadói és mi is az utcán vagyunk, keressük, a környéket tele van plakátokkal. Egy ideig sikerült követni a nyomát, de mostanra valószínűleg behúzódott valahova.
Sári nagyon fél az ismeretlen emberektől, de NEM VESZÉLYES, NEM BÁNT, a kutyákkal szívesen barátkozik!
Kérjük aki látja ne kezdje el kergetni nyílt terepen. Talán mostanra étellel, kutyával lehetséges, hogy be lehet csalni zárt területre. Kérjük, ha valaki látja azonnal értesítsen minket a 06 70 331 06 22 vagy 06 70 38 39 480, telefonszámunkon, éjjel-nappal rohanunk érte!Sári 2013-as születésű, sárga szinű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka, akit korábbi gazdája adott le Boxer fajtamentő csoportunknál.
Sári eddigi életében lakásban, gyerek mellett élt. A macskák sem érdeklik.
Nagyon megviselte a változás, a korábbi családjának elvesztése, lelke romokban. Ideiglenes befogadónál helyeztük el, remélve, hogy a családi környezetben könnyebben oldódik és nyugszik meg.
Sári nagyon félénk és visszahúzódó. Ha valakiben megbizik, akkor már nincs probléma, de küzdeni kell a bizalmáért és a szeretetéért. A vihartól és a hirtelen zajoktól, mozdulatoktól fél.
Szukához képest nagy termetű, jó kiállású kutya fekete maszkkal és egy pici, fehér nózimaszattal :)
Más kutyákkal teljesen jól kijön.
Sári oltott, ivartalanitott, chipezett.
Érdeklődni Sáriról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email cimen.


További képek Sáriról ITT ! ! !