Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8.

Kondorosi Wanda
2010.09.10.
Egy gazda elveszítése hatalmas trauma egy kutya életében, de nem jelenti mindennek a végét. Az élet mindig hoz valami újat. Egy új álomgazdit például :)

Pink nyaral, avagy hogyan nyaraljunk kutyánkkal?!
2010.08.08.

Kutyával is lehet nyaralni, még itthon Magyarországon is. Pink és gazdái a Velence-i tónál kempingeztek.

Ozzy: avagy süket kutya is lehet jó kutya
2010.02.27.
Ozzy fehér színű boxer kan. Születésétől fogva süket, ami a fehér boxereknél nem ritka sajnos. Sikerült neki álomgazdit találnunk, aki fogyatékosságával együtt is elfogadja, és imádja őt, noha közös életük kezdete nem volt zökkenőmentes. Ez az ő történetük! A cikk ugyan nem friss, de Ivanhoe, a gazdikereső süket boxerkölykünk miatt nagyon aktuális :)

Vesta révbe ért
2010.01.31.
Vesta gyönyörű, sárga színű boxer szuka, akit a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről mentettünk 2009. februárjában.
Nagyon sokáig nem találtunk neki megfelelő gazdát, de végül Vesta is révbe ért.
Ez az ő története :)

Lilike 1éves lett
2009.10.25.
Lilike 1 éves lett, és ennek alkalmából írt nekünk levelet:

Kedves Kata és kedves Boxermentõk!
SZÜLINAPOM VAN!!!!! Az elsõ szülinapom!!!! Jupijé! És este kapok ajándékot!!!!! És ma még a szokottnál is többet ajnároznak!! Nem teljesen vagyok tisztában vele, mi az a szülinap, de valami nagyon jó:)


Öreg kutya dícsérete
2009.10.25.
Csontsovány voltál, amikor először láttalak. Szőrtelen, bőrbeteg testedet véresre vakart sebek borították. A szemeid szürke foltként csillogva vakon meredtek a világba. Bevittek egy menhelyre, már nem kellettél. Öreg voltál, beteg, hasznavehetetlen. A boxer fajtamentő csoport vett a gondozásába.

Boxert örökbe fogadni - egy Gazdink tollából
1970.01.01.


Egy régi Örökbefogadónk és Önkéntesünk írta le gondolatait az Örökbefogadásról, az egymásra találásról ill a kapcsolat elmélyítéséről. Emellett sok-sok képet kaptunk a hozzá került kutyusainkról. Olcassátok szeretettel Ildi beszámolóját.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8.