Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8.

Delon, egy tündérmese hőse
2012.02.10.
Mindig öröm, ha hírt kapunk egy régi védencünkről. Most Delonról és a Bulldog mentő csoportunktól örökbefogadott társáról, Pacalról kaptunk örömteli híreket :)

Ég veled Vlagyimír!
2011.10.27.
Vlagyimír kutyánk 2009. januárjában került hozzánk a tököli menhelyről. Vak volt, majdnem teljesen süket. Korábbi életét nagy valószínűséggel láncon töltötte. Ez az ő története!


Védőbeszéd.... :)
2011.08.16.
Szakállmamát, egyik lelkes támogatónkat megihletet néhány fotó, amiből egy vicces vers készült. Ime :)
Boxerek munkában
2011.03.28.
Noha boxer fajtamentőként legnagyobb öröm számunkra, ha egy sintértelepről mentett védencünk kanapén hentergő képét meglátjuk, azért tudjuk, hogy a boxer alapvetően munkakutya. Ez a cikk róluk szól.

Mi magyarok...
2011.03.22.
Szerencsére nálunk az esélyteleneknek is van esélye. Ezt leginkább német partnereinknek köszönhetjük, akik gazdit keresnek idős és beteg boxereinknek is.Kutyasors
2011.03.06.
A nem távoli múltban, valahol egy erdei telepen...

Dia és Mo története
2011.03.03.
Kicsit messziről kezdem... A boxeres életünk azzal kezdődött, hogy kinek is adjam az 1%-ot? Sok állatmenhely honlapját, működését figyeltem hónapokon keresztül. Azonban mind közül kimagaslott a Noé, a Minimenhely részleg, majd a megalakult a speciális programok. Figyelemmel kísértem az interneten megjelenő híreket, majd tavaly nagy örömömre, megrendezésre került a III.Boxermajális. Rábeszéltem a páromat, hogy menjünk el, és azt hiszem véglegesen ott vesztem / vesztünk el.

Jake és Pearl története
2011.02.15.
Lassan már két éve annak, hogy a kisfiammal elhatároztuk, hogy örökbe
fogadunk egy kutyát. Nem véletlenül döntöttünk e fajta mellett, hiszen volt már
boxerünk. Így került hozzánk Jake, 2009 márciusában - nyolc hónaposan -
fajtamentőktől.

Hanna a szivárványhídon túlról…
2010.10.31.
Szeretnék megemlékezni Hannáról, aki sajnos ma egy éve (2009.10.31.), hogy itt hagyott minket.Répa, Retek és Repce sikertörténete
2010.09.24.
A három gráciát 2008. május elején mentettük az Illatos úti ebrendészeti telepről altatás elől. Mindhárman bőrbetegek, kicsik és félénkek voltak.

Silver, a túlélő
2010.09.10.
Silver története igazi Happy End! Erre mondjuk egymás között, hogy 'Ezért érdemes csinálni!' :)
Kondorosi Wanda
2010.09.10.
Egy gazda elveszítése hatalmas trauma egy kutya életében, de nem jelenti mindennek a végét. Az élet mindig hoz valami újat. Egy új álomgazdit például :)

Pink nyaral, avagy hogyan nyaraljunk kutyánkkal?!
2010.08.08.

Kutyával is lehet nyaralni, még itthon Magyarországon is. Pink és gazdái a Velence-i tónál kempingeztek.

Ozzy: avagy süket kutya is lehet jó kutya
2010.02.27.
Ozzy fehér színű boxer kan. Születésétől fogva süket, ami a fehér boxereknél nem ritka sajnos. Sikerült neki álomgazdit találnunk, aki fogyatékosságával együtt is elfogadja, és imádja őt, noha közös életük kezdete nem volt zökkenőmentes. Ez az ő történetük! A cikk ugyan nem friss, de Ivanhoe, a gazdikereső süket boxerkölykünk miatt nagyon aktuális :)

Vesta révbe ért
2010.01.31.
Vesta gyönyörű, sárga színű boxer szuka, akit a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről mentettünk 2009. februárjában.
Nagyon sokáig nem találtunk neki megfelelő gazdát, de végül Vesta is révbe ért.
Ez az ő története :)

Lilike 1éves lett
2009.10.25.
Lilike 1 éves lett, és ennek alkalmából írt nekünk levelet:

Kedves Kata és kedves Boxermentõk!
SZÜLINAPOM VAN!!!!! Az elsõ szülinapom!!!! Jupijé! És este kapok ajándékot!!!!! És ma még a szokottnál is többet ajnároznak!! Nem teljesen vagyok tisztában vele, mi az a szülinap, de valami nagyon jó:)


Öreg kutya dícsérete
2009.10.25.
Csontsovány voltál, amikor először láttalak. Szőrtelen, bőrbeteg testedet véresre vakart sebek borították. A szemeid szürke foltként csillogva vakon meredtek a világba. Bevittek egy menhelyre, már nem kellettél. Öreg voltál, beteg, hasznavehetetlen. A boxer fajtamentő csoport vett a gondozásába.

Boxert örökbe fogadni - egy Gazdink tollából
1970.01.01.


Egy régi Örökbefogadónk és Önkéntesünk írta le gondolatait az Örökbefogadásról, az egymásra találásról ill a kapcsolat elmélyítéséről. Emellett sok-sok képet kaptunk a hozzá került kutyusainkról. Olcassátok szeretettel Ildi beszámolóját.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8.