Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 | Következő

Junior és Tara nyári örömei :)
2013.08.29.
Junior és Tara még 2012-ben találtak gazdira, együtt. Betették a seggüket a tutiba, a gazdi mindent megtesz értük. Most épp nyári örömeikről számolt be nekünk :)Rómeó és Júlia, avagy Happy End, de külön-külön :)
2013.07.05.
2013. áprilisában iszonyú állapotban bekerült Rómeó és Júlia boxerek sorsáról nagyon sokan érdeklődtek. Örömmel jelentjük, hogy mindketten gazdisok, és meg is érkeztek az első gazdis beszámolók róluk. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a felépülésüket, gyógyulásukat, rehabilitációjukat, a gazdiknak pedig, hogy a sok hányattatás után új ÉLETET és új reményt adtak számukra.

Sergio és Pedro (Piktor) új élete, együtt :)
2013.06.24.
Kis búbosfejű Piktorunk (új nevén Pedro) is bejelentkezett a gazdiktól. Nagyon jól érzi magát Sergio mellett, aki szintén korábbi védencünk volt. Sok boldogságot fiúk :)

Doris élete :)
2013.06.24.
Doris babaként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához. Ideiglenes befogadóhoz került, ahol nagy szeretetben gondozták ezt a kis testi hibás, tigricsíkos félénk boxer babát. Orsi és párja azonban nem tudott már megválni tőle akkor sem, mikor végleges gazdijelölt akadt számára, így ideiglenes státuszát véglegesre cserélte náluk. Sok boldogságot Doris, a legjobb helyen vagy :)

Tenor, a gazdás csodakutya :)
2013.05.21.
Tenor boxerünk 2012. szeptemberében került a gondozásunkba. Testéről csüngtek, testében hemzsegtek a daganatok. A műtét után nem sokkal gazdihoz költözött. Azóta is kapunk róla rendszeresen híreket és képeket. Szerencsére remekül van, és nagyon jól érzi magát :) Tenor története igazi Happy End, ahol ismét megmutatkozott, hogy a szeretet csodákra képes :)Gazdis beszámoló Somáról és Saciról (munkanevükön Fenyő Mikiről és Sweet Dreamről)
2013.05.21.
Boxer fajtamentő csoportunk védence volt Fenyő Miki és Sweet Dream is. Egy év különbséggel ugyan, de mindketten ugyanahhoz a gazdihoz költöztek. Az eltelt időszak képes beszámolóját a gazditól kaptuk. Köszönjük :)

Sweet Dream álma beteljesedett :)
2013.04.11.
Sweet Dream 3 éves korában, 13 kilósan került a gondozásunkba. Korábbi 'gazdája' láncon tartotta, éheztette. Hatósági kobzás segítségével kerülhetett el onnan a helyi ebrendész közreműködésével. Sweet Dream élete elkerülése pillanatában gyökeres változást vett, de az igazi csodát Álmai otthonába való költözés jelentette, ahol nincs többé fázás, nincs többé éhezés, nincs többé sírás, csak játék, móka és szeretet. Köszönjük a gazdinak :)

Shadow, aki már a gazdi árnyéka :)
2012.09.23.
Shadow boxerünk révbe ért, gazdihoz költözött. Ideiglenes befogadói fájó szívvel váltak meg tőle, hiszen álomboxer. Az elválást csak az könnyítette meg, hogy álomgazdira bízhatták :)

Aladár révbe ért
2012.09.10.
Aladár gazdija kedves levelet küldött a fiatalúr első napjairól új családjában, és az azóta történt kalandjaikról. Sok boldogságot Fiatalúr, a legjobb helyen vagy :)

Lucifer gazdis :) de csak az egyik szemünk nevet...
2012.07.26.
Veterán boxerünk, Lucifer gazdihoz költözött :) Sajnos az örömünk nem lehet teljes, hiszen anyja, Pinki már nem élhette meg, hogy ismét legyen családja, a gazdihoz költözés előtti héten átment a Szivárványhídon :(


Leó a változás útján :)
2012.07.04.
Leó problémás kutyaként került hozzánk 6 évesen 2011. őszén. Családja félt tőle, és féltették tőle újszülöttjüket is. Ha jött valaki hozzájuk elzárták, más kutyák társaságában sosem volt, ezért nem tudott velük kommunikálni. A menhelyre érkezésekor vérfürdő lett volna, ha nem teszünk rá szájkosarat. A cikkből kiderül, hogy mi a helyzet vele most, 2012. nyarán.

Selyem és a sárga had :)
2012.06.29.
Selyem nem sokáig volt a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának védence: fiatal, kedves és szép kutyaként hamar gazdihoz költözött, ahol már színben harmonizáló kutyatársak várták :)

Bonifác párnák között :)
2012.06.28.
Veterán boxerünk, Bonifác a sok hányattatás után végre révbe ért. Egy még nála is éltesebb boxermatróna, Bizsu oldalbordája lett. Köszönjük a gazdiknak, hogy esélyt adtak egy ilyen idős apókának :)

Bibi, nekem már van gazdám :) avagy hírek Leiláról
2012.06.25.
Leila immár gazdis ebként büszkén feszít a kanapén, amit már teljes mellszélességgel birtokolhat. A gazdik imádják, és Leila se hiányolja a korábbi, hányatott életét, az biztos :)

Búcsú Zigitől :(
2012.04.15.
Zigit 7 éves korában, karácsony előtt a legnagyobb hidegben egyszerűen leadták a menhelyre. Mi volt a bűne? A szokásos: gyerek született a családba, így az eddig "imádott", lakásban, kanapén alvó kutya létszámfelettivé vált, így rövid úton a fagyban, a menhelyen találta magát. Ziginek kis híján megszakadt a szíve. Az utolsó pillanatban jött egy Angyal, Kriszta, de csak egy rövidke idő jutott nekik együtt :(

Az eb, akit utolért az internet….
2012.03.29.
Megint egy vicces versecske egyik NOÉs önkéntesünk, Marcsi tollából Twisterről a bamba képű(nek látszó), de okos boxerfiúról:)


Anton révbe ért :)
2012.03.11.
Hírt kaptunk Antonról, a gyönyörű, sárga boxerfiúról. A gazdi imádja, igazi ideális párost alkotnak ők ketten együtt.Kutyasuli, avagy menhelyes kutyákból lesz a cserebogár
2012.03.02.
Örömmel értesültünk róla, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány mellett a Népszigeti Kutyaiskola megnyitja új, Rákoscsabai Kutyaiskoláját...

Bogi, a diplomás boxer :)
2012.03.02.
Bogi 4 éves, fehér boxerlány, aki egy éve került gazdihoz. A viselkedésproblémái miatt meggyűlt vele a gazdi gondja, de szerencsére nem a visszaadást, hanem a munkát választotta. Bogi a hétvégén 'diplomázott' a kutyasuliban. Gratulálunk :)

Warta, aki nem várt sokáig :)
2012.02.16.
Ha nem lenne előélete (kidobták, kóborolt, menhelyre került), akkor mondhatnám, hogy Warta szerencsés csillagzat alatt született, de ez nem lenne igaz. Viszont a szerencse forgandó, és szerencsére rámosolygott erre a bűbájos boxerlányra. Friss képek a gazditól :)Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 | Következő