Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 | Következő

Bora álomotthona :)
2014.10.07.
Noha Bora egy ismert boxer tenyészetben látta meg a napvilágot, 4 éves korára mégis sintértelepre került. Sajnos fajtatiszta kutyák is gyakran kerülnek sintértelepre, a pedigré sem garancia semmire. Szerencsére működnek fajtamentő csoportok, ahogy a Boxermentés is, akiknek a szívügye a boxer akkor is, ha nem kiállítási darab, nem világgyőztes (vagy annak reménysége) és nem fiatal. Bora azóta boldog gazdis kutya :)

Mutti beköszönő :)
2014.09.21.
Muttivéncsoroszlyaboxernyanyát júniusban találták vidéken, egy elhagyatott területen az út szélére dobva, gennyes sebekkel borítva, soványan betegen, férgesen, tele kullanccsal. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő részlegéhez került, és azóta az élete 180 fokos fordulatot vett. Írt most nektek egy levelet, amiben beszámol az új életéről, és csókoltat mindenkit :)



Trudy a zsebboxer - kell most egy kis drukk!
2014.08.30.
Tápos Trudy a kacska lába ellenére gazdihoz került. Álomotthonba! A cikkben olvashattok egy írást a gazdiktól Trudy-ról, akinek nagy napja lesz hétfőn: sor kerül az első korrekciós műtétre. Kérjük, hogy velünk együtt nagyon drukkoljatok a kislánynak. Mi is a legjobbakat kívánjuk, és gazdikkal együtt izgulunk és drukkolunk, hogy minél kevesebb fájdalommal és minél nagyobb eredménnyel járjon a műtét.

Bonifác a Szivárványhídon túl :(
2014.08.26.
Szívszorítóan szomorú levelet kaptunk egy korábbi védencünkről, Bonifácról, akit 10 évesen fogadott örökbe családja. Azon ritka családok egyike, akik az idős kutyában is meglátták a 'KINCSET', a homályosodó tekintetben a szeretet, és igazi boxerelemmel imádták a vénséges nyomott pofit. 2 év jutott neki a boldogságból és önzetlen szeretetből. Biztosak vagyunk benne, hogy boldogan ment át a Szivárványhídon. Köszönjük a gazdiknak az önzetlen szeretet és a gyönyörű búcsúlevelet, amivel elköszöntek Bonifáctól :(


Bandi, akiből Nitro és munkakutya lett :)
2014.08.14.
"Nitro márciusban került be a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába (akkor még Bandi néven) 8 hónaposan, és rögtön le is csaptam rá, levett a lábamról kajlaságával, magabiztosságával és állandó tettrekészségével. Valamint a minden elsöprő zsákmányösztönével." Így lett gazdikereső kajla Bandiból, gazdis Nitro munkakutya :)


„Fajtatiszta kiskutya ingyen?” – Az érem másik oldala
2014.07.19.
Laci és Nóri már évek óta ideiglenes befogadóink. Boxerük, Manó is a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence volt valaha. Küldtek nekünk egy személyes hangvételű, csalódással, fájdalommal és szeretettel teli írást a kutyájukról, az életükről, a véleményükről, úgy, ahogy kiszakadt belőlük. Elég kemény lett, szomorú, sírós, elgondolkodtató. Remélem, segített rajtuk, hogy kiírták magukból.

Torna, aki jött, látott, majd gazdihoz költözött :)
2014.03.22.
Kert végébe száműzött, elhanyagolt boxerlány volt Torna. A szomszédok kértek segítséget számára, akiknek az életét is köszönheti, hiszen ők etették, itatták, gondozták. Boxer fajtamentő csoportunktól kértek segítséget Torna elhelyezéséhez, aki már jó ideje boldog, gazdis kutya. Most híreket is kaptunk róla, íme :)



Egy kosárnyi boldogság :)
2014.03.03.
Januárban gazdihoz került Twinga kutyánk gazdijától kaptunk képes beszámolót. Köszönjük az befogadást és sok-sok boldogságban együtt töltött évet kívánunk :)



Botond: 1 éve a boldogságban :)
2014.02.04.
Először arra gondoltam, hogy nem is írok egy sort sem, csak beteszem a fotókat Botondról, hiszen mindent elmondanak helyettem a képek :) De hát hogy néz ki egy beszámoló szöveg nélkül, így inkább elmesélek egy szép történetet :)

Dove és az életre szóló felelősség
2014.01.16.
Dove az ajkai gyepmesteri telepről került a Boxer fajtamentő csoportunk gondozásába. Majd gazdihoz. Majd vissza a fajtamentéshez. A NOÉ védőháló biztos garancia arra, hogy ha ismét bajba kerül egy állat, akkor ne az utcára vagy sintértelepre kerüljön. Dove azóta ismét boldog, gazdis kutya. Hajrá Dove :)



Isten veled Béka, vagy ahogy a gazdáid neveztek Beni :(
2014.01.15.
Szomorú cikk ez. Búcsú. Búcsú egy korábbi védencünktől Békától, akit a családjában Beninek hívtak. A sorsa viszont példa értékű! Azoknak szól leginkább, akik külföldre költözés miatt akarnak sürgősen megválni kutyájuktól.

Új év - ÚJ ÉLET :)
2014.01.06.
Dóri számára álomutazást, álomgazdit, álomotthont hozott az új esztendő :) Szombaton még kennellakó az állatotthonban, hétfőn pedig már repül is új otthona felé Svájcba, hogy este már ágyban, párnák között hajtsa álomra a fejét. Sok boldogságot Dóri :)



Minden jó, ha a vége jó :)
2014.01.02.
Brunó először 2009-ben került a gondozásunkba. Most ismét bajba került, amikor a gazdi és az ő feje fölül is elvitte a házat a bank. A gazdinak sem volt hová menni, így a segítségünket kérte Brunó elhelyezésében.
A történet végül is jól végződött, Brunónak nem kellett a karácsonyt a menhelyen töltenie: boxerimádó támogatóink új védence lett. Köszönjük :)


Mese, mese, mátka :)
2013.12.22.
Minden mesébe kell valami kalandos fordulat, amin a hős vagy hősnő az akadályokat leküzdve túljut, és a küzdelemtől megerősödve, boldogan folytatja az életét. Mesével is így történt: korábbi gazdái válása és költözése miatt a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett: menhelyre került, de lett új családja, új pasija, új élete :)


Cleo, egy újabb kanapémaca a tutiban
2013.12.20.
Huzatos szájú Cleo barátnőnk már melegben és pihe-puha fekhelyen tölti a karácsonyt. A gazdik áradozó levelet küldtek korábbi kis védencünkről, egyszóval Álomotthon kipipálva :D



Győzött a marketing: Mézes Manci gazdis :)
2013.12.19.
A marketing ereje hatalmas, amit mi sem bizonyít jobban, mint Mézes Mancit reklámozó cikkünk, ami több ezer emberhez eljutott, és szerencsére köztük volt Manci új családja is. Egyszóval Manci GAZDIS :))))))))) és már levelet is írt új otthonából!




Állapotjelentés Zsiniről, akit ma már Zacinak hívnak :)
2013.11.09.
Mindig öröm, ha korábbi védenceinkről hallunk jó híreket. Most Zsiniről jött egy részletes beszámoló, aki immár két éve boldog gazdás kutya. A cikkből azt is megláthatjátok, hogy honnan indult, és miből lett a 'csereboxer' :D



Blankaboxerbabuci, vagyis Bone hírek a gazditól :)
2013.11.09.
Egy hófehér krétaporos boxerbaba mindenkit levesz a lábáról, ez egyértelmű. De ez az átverés része a sztorinak. Amikor örökbefogadod, akkor jön a 'fekete leves', vagyis az eszmélés, hogy a cuki külső ördögrossz babakutyát rejteget. Persze így is imádják a gazdik Bone-t avagy Blankaboxerbabucit, hiszen a boxerelem kivédhetetlen :)


Ontario - egy csodás gazdisodás története
2013.09.19.
Ontario bekerülésekor fiatal volt (alig 1 éves), egészséges, barátságos, játékos, ahogy az egy növendék boxerhez illik. Hogy miért nem akadt mégsem gazdája 9 hónapig már sosem fog kiderülni. A lényeg, hogy 9 hónap után érte is eljött az ÁLOMGAZDI :)

Junior és Tara nyári örömei :)
2013.08.29.
Junior és Tara még 2012-ben találtak gazdira, együtt. Betették a seggüket a tutiba, a gazdi mindent megtesz értük. Most épp nyári örömeikről számolt be nekünk :)




Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 | Következő