Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 | Következő

Isten veled Béka, vagy ahogy a gazdáid neveztek Beni :(
2014.01.15.
Szomorú cikk ez. Búcsú. Búcsú egy korábbi védencünktől Békától, akit a családjában Beninek hívtak. A sorsa viszont példa értékű! Azoknak szól leginkább, akik külföldre költözés miatt akarnak sürgősen megválni kutyájuktól.

Új év - ÚJ ÉLET :)
2014.01.06.
Dóri számára álomutazást, álomgazdit, álomotthont hozott az új esztendő :) Szombaton még kennellakó az állatotthonban, hétfőn pedig már repül is új otthona felé Svájcba, hogy este már ágyban, párnák között hajtsa álomra a fejét. Sok boldogságot Dóri :)Minden jó, ha a vége jó :)
2014.01.02.
Brunó először 2009-ben került a gondozásunkba. Most ismét bajba került, amikor a gazdi és az ő feje fölül is elvitte a házat a bank. A gazdinak sem volt hová menni, így a segítségünket kérte Brunó elhelyezésében.
A történet végül is jól végződött, Brunónak nem kellett a karácsonyt a menhelyen töltenie: boxerimádó támogatóink új védence lett. Köszönjük :)


Mese, mese, mátka :)
2013.12.22.
Minden mesébe kell valami kalandos fordulat, amin a hős vagy hősnő az akadályokat leküzdve túljut, és a küzdelemtől megerősödve, boldogan folytatja az életét. Mesével is így történt: korábbi gazdái válása és költözése miatt a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett: menhelyre került, de lett új családja, új pasija, új élete :)


Cleo, egy újabb kanapémaca a tutiban
2013.12.20.
Huzatos szájú Cleo barátnőnk már melegben és pihe-puha fekhelyen tölti a karácsonyt. A gazdik áradozó levelet küldtek korábbi kis védencünkről, egyszóval Álomotthon kipipálva :DGyőzött a marketing: Mézes Manci gazdis :)
2013.12.19.
A marketing ereje hatalmas, amit mi sem bizonyít jobban, mint Mézes Mancit reklámozó cikkünk, ami több ezer emberhez eljutott, és szerencsére köztük volt Manci új családja is. Egyszóval Manci GAZDIS :))))))))) és már levelet is írt új otthonából!
Állapotjelentés Zsiniről, akit ma már Zacinak hívnak :)
2013.11.09.
Mindig öröm, ha korábbi védenceinkről hallunk jó híreket. Most Zsiniről jött egy részletes beszámoló, aki immár két éve boldog gazdás kutya. A cikkből azt is megláthatjátok, hogy honnan indult, és miből lett a 'csereboxer' :DBlankaboxerbabuci, vagyis Bone hírek a gazditól :)
2013.11.09.
Egy hófehér krétaporos boxerbaba mindenkit levesz a lábáról, ez egyértelmű. De ez az átverés része a sztorinak. Amikor örökbefogadod, akkor jön a 'fekete leves', vagyis az eszmélés, hogy a cuki külső ördögrossz babakutyát rejteget. Persze így is imádják a gazdik Bone-t avagy Blankaboxerbabucit, hiszen a boxerelem kivédhetetlen :)


Ontario - egy csodás gazdisodás története
2013.09.19.
Ontario bekerülésekor fiatal volt (alig 1 éves), egészséges, barátságos, játékos, ahogy az egy növendék boxerhez illik. Hogy miért nem akadt mégsem gazdája 9 hónapig már sosem fog kiderülni. A lényeg, hogy 9 hónap után érte is eljött az ÁLOMGAZDI :)

Junior és Tara nyári örömei :)
2013.08.29.
Junior és Tara még 2012-ben találtak gazdira, együtt. Betették a seggüket a tutiba, a gazdi mindent megtesz értük. Most épp nyári örömeikről számolt be nekünk :)Rómeó és Júlia, avagy Happy End, de külön-külön :)
2013.07.05.
2013. áprilisában iszonyú állapotban bekerült Rómeó és Júlia boxerek sorsáról nagyon sokan érdeklődtek. Örömmel jelentjük, hogy mindketten gazdisok, és meg is érkeztek az első gazdis beszámolók róluk. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a felépülésüket, gyógyulásukat, rehabilitációjukat, a gazdiknak pedig, hogy a sok hányattatás után új ÉLETET és új reményt adtak számukra.

Sergio és Pedro (Piktor) új élete, együtt :)
2013.06.24.
Kis búbosfejű Piktorunk (új nevén Pedro) is bejelentkezett a gazdiktól. Nagyon jól érzi magát Sergio mellett, aki szintén korábbi védencünk volt. Sok boldogságot fiúk :)

Doris élete :)
2013.06.24.
Doris babaként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához. Ideiglenes befogadóhoz került, ahol nagy szeretetben gondozták ezt a kis testi hibás, tigricsíkos félénk boxer babát. Orsi és párja azonban nem tudott már megválni tőle akkor sem, mikor végleges gazdijelölt akadt számára, így ideiglenes státuszát véglegesre cserélte náluk. Sok boldogságot Doris, a legjobb helyen vagy :)

Tenor, a gazdás csodakutya :)
2013.05.21.
Tenor boxerünk 2012. szeptemberében került a gondozásunkba. Testéről csüngtek, testében hemzsegtek a daganatok. A műtét után nem sokkal gazdihoz költözött. Azóta is kapunk róla rendszeresen híreket és képeket. Szerencsére remekül van, és nagyon jól érzi magát :) Tenor története igazi Happy End, ahol ismét megmutatkozott, hogy a szeretet csodákra képes :)Gazdis beszámoló Somáról és Saciról (munkanevükön Fenyő Mikiről és Sweet Dreamről)
2013.05.21.
Boxer fajtamentő csoportunk védence volt Fenyő Miki és Sweet Dream is. Egy év különbséggel ugyan, de mindketten ugyanahhoz a gazdihoz költöztek. Az eltelt időszak képes beszámolóját a gazditól kaptuk. Köszönjük :)

Sweet Dream álma beteljesedett :)
2013.04.11.
Sweet Dream 3 éves korában, 13 kilósan került a gondozásunkba. Korábbi 'gazdája' láncon tartotta, éheztette. Hatósági kobzás segítségével kerülhetett el onnan a helyi ebrendész közreműködésével. Sweet Dream élete elkerülése pillanatában gyökeres változást vett, de az igazi csodát Álmai otthonába való költözés jelentette, ahol nincs többé fázás, nincs többé éhezés, nincs többé sírás, csak játék, móka és szeretet. Köszönjük a gazdinak :)

Shadow, aki már a gazdi árnyéka :)
2012.09.23.
Shadow boxerünk révbe ért, gazdihoz költözött. Ideiglenes befogadói fájó szívvel váltak meg tőle, hiszen álomboxer. Az elválást csak az könnyítette meg, hogy álomgazdira bízhatták :)

Aladár révbe ért
2012.09.10.
Aladár gazdija kedves levelet küldött a fiatalúr első napjairól új családjában, és az azóta történt kalandjaikról. Sok boldogságot Fiatalúr, a legjobb helyen vagy :)

Lucifer gazdis :) de csak az egyik szemünk nevet...
2012.07.26.
Veterán boxerünk, Lucifer gazdihoz költözött :) Sajnos az örömünk nem lehet teljes, hiszen anyja, Pinki már nem élhette meg, hogy ismét legyen családja, a gazdihoz költözés előtti héten átment a Szivárványhídon :(


Leó a változás útján :)
2012.07.04.
Leó problémás kutyaként került hozzánk 6 évesen 2011. őszén. Családja félt tőle, és féltették tőle újszülöttjüket is. Ha jött valaki hozzájuk elzárták, más kutyák társaságában sosem volt, ezért nem tudott velük kommunikálni. A menhelyre érkezésekor vérfürdő lett volna, ha nem teszünk rá szájkosarat. A cikkből kiderül, hogy mi a helyzet vele most, 2012. nyarán.


Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 | Következő