Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 | Következő

Aladár révbe ért
2012.09.10.
Aladár gazdija kedves levelet küldött a fiatalúr első napjairól új családjában, és az azóta történt kalandjaikról. Sok boldogságot Fiatalúr, a legjobb helyen vagy :)

Lucifer gazdis :) de csak az egyik szemünk nevet...
2012.07.26.
Veterán boxerünk, Lucifer gazdihoz költözött :) Sajnos az örömünk nem lehet teljes, hiszen anyja, Pinki már nem élhette meg, hogy ismét legyen családja, a gazdihoz költözés előtti héten átment a Szivárványhídon :(


Leó a változás útján :)
2012.07.04.
Leó problémás kutyaként került hozzánk 6 évesen 2011. őszén. Családja félt tőle, és féltették tőle újszülöttjüket is. Ha jött valaki hozzájuk elzárták, más kutyák társaságában sosem volt, ezért nem tudott velük kommunikálni. A menhelyre érkezésekor vérfürdő lett volna, ha nem teszünk rá szájkosarat. A cikkből kiderül, hogy mi a helyzet vele most, 2012. nyarán.

Selyem és a sárga had :)
2012.06.29.
Selyem nem sokáig volt a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának védence: fiatal, kedves és szép kutyaként hamar gazdihoz költözött, ahol már színben harmonizáló kutyatársak várták :)

Bonifác párnák között :)
2012.06.28.
Veterán boxerünk, Bonifác a sok hányattatás után végre révbe ért. Egy még nála is éltesebb boxermatróna, Bizsu oldalbordája lett. Köszönjük a gazdiknak, hogy esélyt adtak egy ilyen idős apókának :)

Bibi, nekem már van gazdám :) avagy hírek Leiláról
2012.06.25.
Leila immár gazdis ebként büszkén feszít a kanapén, amit már teljes mellszélességgel birtokolhat. A gazdik imádják, és Leila se hiányolja a korábbi, hányatott életét, az biztos :)

Búcsú Zigitől :(
2012.04.15.
Zigit 7 éves korában, karácsony előtt a legnagyobb hidegben egyszerűen leadták a menhelyre. Mi volt a bűne? A szokásos: gyerek született a családba, így az eddig "imádott", lakásban, kanapén alvó kutya létszámfelettivé vált, így rövid úton a fagyban, a menhelyen találta magát. Ziginek kis híján megszakadt a szíve. Az utolsó pillanatban jött egy Angyal, Kriszta, de csak egy rövidke idő jutott nekik együtt :(

Az eb, akit utolért az internet….
2012.03.29.
Megint egy vicces versecske egyik NOÉs önkéntesünk, Marcsi tollából Twisterről a bamba képű(nek látszó), de okos boxerfiúról:)


Anton révbe ért :)
2012.03.11.
Hírt kaptunk Antonról, a gyönyörű, sárga boxerfiúról. A gazdi imádja, igazi ideális párost alkotnak ők ketten együtt.Kutyasuli, avagy menhelyes kutyákból lesz a cserebogár
2012.03.02.
Örömmel értesültünk róla, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány mellett a Népszigeti Kutyaiskola megnyitja új, Rákoscsabai Kutyaiskoláját...

Bogi, a diplomás boxer :)
2012.03.02.
Bogi 4 éves, fehér boxerlány, aki egy éve került gazdihoz. A viselkedésproblémái miatt meggyűlt vele a gazdi gondja, de szerencsére nem a visszaadást, hanem a munkát választotta. Bogi a hétvégén 'diplomázott' a kutyasuliban. Gratulálunk :)

Warta, aki nem várt sokáig :)
2012.02.16.
Ha nem lenne előélete (kidobták, kóborolt, menhelyre került), akkor mondhatnám, hogy Warta szerencsés csillagzat alatt született, de ez nem lenne igaz. Viszont a szerencse forgandó, és szerencsére rámosolygott erre a bűbájos boxerlányra. Friss képek a gazditól :)


Delon, egy tündérmese hőse
2012.02.10.
Mindig öröm, ha hírt kapunk egy régi védencünkről. Most Delonról és a Bulldog mentő csoportunktól örökbefogadott társáról, Pacalról kaptunk örömteli híreket :)

Ég veled Vlagyimír!
2011.10.27.
Vlagyimír kutyánk 2009. januárjában került hozzánk a tököli menhelyről. Vak volt, majdnem teljesen süket. Korábbi életét nagy valószínűséggel láncon töltötte. Ez az ő története!


Védőbeszéd.... :)
2011.08.16.
Szakállmamát, egyik lelkes támogatónkat megihletet néhány fotó, amiből egy vicces vers készült. Ime :)
Boxerek munkában
2011.03.28.
Noha boxer fajtamentőként legnagyobb öröm számunkra, ha egy sintértelepről mentett védencünk kanapén hentergő képét meglátjuk, azért tudjuk, hogy a boxer alapvetően munkakutya. Ez a cikk róluk szól.

Mi magyarok...
2011.03.22.
Szerencsére nálunk az esélyteleneknek is van esélye. Ezt leginkább német partnereinknek köszönhetjük, akik gazdit keresnek idős és beteg boxereinknek is.Kutyasors
2011.03.06.
A nem távoli múltban, valahol egy erdei telepen...

Dia és Mo története
2011.03.03.
Kicsit messziről kezdem... A boxeres életünk azzal kezdődött, hogy kinek is adjam az 1%-ot? Sok állatmenhely honlapját, működését figyeltem hónapokon keresztül. Azonban mind közül kimagaslott a Noé, a Minimenhely részleg, majd a megalakult a speciális programok. Figyelemmel kísértem az interneten megjelenő híreket, majd tavaly nagy örömömre, megrendezésre került a III.Boxermajális. Rábeszéltem a páromat, hogy menjünk el, és azt hiszem véglegesen ott vesztem / vesztünk el.

Jake és Pearl története
2011.02.15.
Lassan már két éve annak, hogy a kisfiammal elhatároztuk, hogy örökbe
fogadunk egy kutyát. Nem véletlenül döntöttünk e fajta mellett, hiszen volt már
boxerünk. Így került hozzánk Jake, 2009 márciusában - nyolc hónaposan -
fajtamentőktől.


Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 | Következő