Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 | Következő

Dominika új élete :)
2015.02.18.
Dominika a füzesabonyi állatvédők közvetítésével került hozzánk. Az utcán találták gennyes méhgyulladással, legyengült állapotban. Az élete egy hajszálon múlott, de szerencsére sikerült őt megmenteni. Most pedig megosztjuk veletek az első levelet, amit új otthonából küldött :) Társa is lett Spagi személyében, aki korábbi, időközben megkorosodott védencünk :)Franzi, a kis szeleburdi révbe ért Németországban!
2015.02.11.
Tápos Tündi, aki már a Franzi névre hallgat, 2014. májusa óta él Németországban új családjával és minden percet élvez, amelyet nagy „kövér“ kutyahaverjával tölthet, amely megpróbál neki átadni valamennyit a nyugalmából és megfontoltságából, több-kevesebb sikerrel…


Csaj - pipa! Kanapé - pipa! Gazdi - Pipa! avagy Tatai Ödön új élete :)
2015.02.09.
Tatai Ödön levelet kapott Gesztenye kutyánktól, amiben a matróna felajánlotta az éltes öregnek a kanapé üres sarkát. A megható, kedves meghívásnak Ödönünk nem tudott ellenállni (na jó, nem is akart...), így vasárnap összepakolt, és útnak indult új csaja, új otthona és új családja felé :)

Copy-paste Chikago :)
2015.01.29.
Chikago 2013. augusztusában költözött gazdához Németországba. A gazdik azóta is tartják velünk a kapcsolatot, folyamatosan kapjuk a híreket és a képeket róla, hiszen imádják a végtelenségig :)A szárnyascsalád Rigóval :)
2014.12.11.
Rigó kutyánk 'beházasodott' egy NOÉs boxerfalkába 3 hónapja. Kaptunk képes beszámolót és híreket a gazditól a beilleszkedés nem könnyű folyamatáról, az elfogadásról és a szeretet erejéről :)

Louis-nak már 2 éve bejön az új 'munkahely' :)
2014.12.08.
2 év kemény 'munka'. Legfontosabb feladata a kanapé őrzése, és bizton tudjuk, hogy Louis, korábbi védencünk remekül helytáll :) Csontsoványan érkezett Boxer fajtamentő csoportunhoz 2012-ben, mikor telepőr munkahelyén felmondtak neki. A lehető legjobb dolog történt vele ezáltal :)


Helyzet és állapotjelentés :D - avagy hírek Zsiniről
2014.11.14.
Eltelt 3 év azóta, hogy Zsini kutyánk gazdihoz költözött. Új otthonában a neve Zaci lett. A gazdik megörvendeztettek bennünket sok-sok fotóval és videóval az eltelt 3 évről. Köszönjük :)Gesztenye ráadás élete :)
2014.11.07.
Egy nagyobb öröm van annál, mikor gazdihoz költözik egy védencünk mégpedig az, amikor egy IDŐS BOXERÜNK kerül gazdihoz. Ez történt Gesztenyével immár egy éve. Olvassátok szeretettel a gazdi összefoglalóját az együtt töltött első évről :)

Hírek Tápos Trudy-ról, a megszerelt lábú zsebboxerünkről :)
2014.10.28.
Tápos Trudynk augusztus végén átesett a lábkorrekciós műtéten. Sokan drukkoltatok neki és a gazdiknak, és sokan kérdeztétek, hogy mi van vele. Íme egy rövid kis beszámoló a hölgyeményről :)Rouge édes élete :)
2014.10.17.
Rouge törött állkapoccsal, daganatokkal borított testtel került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába 2014. áprilisában. Állatorvosaink csodát tettek vele: megszerelték, így a sebek begyógyultak, a törések összeforrtak. Most már boldog, gazdis kutya, amit nektek is köszönhet. Nektek, akik támogatjátok Boxer fajtamentő csoportunk munkáját. Köszönjük!

Bora álomotthona :)
2014.10.07.
Noha Bora egy ismert boxer tenyészetben látta meg a napvilágot, 4 éves korára mégis sintértelepre került. Sajnos fajtatiszta kutyák is gyakran kerülnek sintértelepre, a pedigré sem garancia semmire. Szerencsére működnek fajtamentő csoportok, ahogy a Boxermentés is, akiknek a szívügye a boxer akkor is, ha nem kiállítási darab, nem világgyőztes (vagy annak reménysége) és nem fiatal. Bora azóta boldog gazdis kutya :)

Mutti beköszönő :)
2014.09.21.
Muttivéncsoroszlyaboxernyanyát júniusban találták vidéken, egy elhagyatott területen az út szélére dobva, gennyes sebekkel borítva, soványan betegen, férgesen, tele kullanccsal. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő részlegéhez került, és azóta az élete 180 fokos fordulatot vett. Írt most nektek egy levelet, amiben beszámol az új életéről, és csókoltat mindenkit :)Trudy a zsebboxer - kell most egy kis drukk!
2014.08.30.
Tápos Trudy a kacska lába ellenére gazdihoz került. Álomotthonba! A cikkben olvashattok egy írást a gazdiktól Trudy-ról, akinek nagy napja lesz hétfőn: sor kerül az első korrekciós műtétre. Kérjük, hogy velünk együtt nagyon drukkoljatok a kislánynak. Mi is a legjobbakat kívánjuk, és gazdikkal együtt izgulunk és drukkolunk, hogy minél kevesebb fájdalommal és minél nagyobb eredménnyel járjon a műtét.

Bonifác a Szivárványhídon túl :(
2014.08.26.
Szívszorítóan szomorú levelet kaptunk egy korábbi védencünkről, Bonifácról, akit 10 évesen fogadott örökbe családja. Azon ritka családok egyike, akik az idős kutyában is meglátták a 'KINCSET', a homályosodó tekintetben a szeretet, és igazi boxerelemmel imádták a vénséges nyomott pofit. 2 év jutott neki a boldogságból és önzetlen szeretetből. Biztosak vagyunk benne, hogy boldogan ment át a Szivárványhídon. Köszönjük a gazdiknak az önzetlen szeretet és a gyönyörű búcsúlevelet, amivel elköszöntek Bonifáctól :(


Bandi, akiből Nitro és munkakutya lett :)
2014.08.14.
"Nitro márciusban került be a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába (akkor még Bandi néven) 8 hónaposan, és rögtön le is csaptam rá, levett a lábamról kajlaságával, magabiztosságával és állandó tettrekészségével. Valamint a minden elsöprő zsákmányösztönével." Így lett gazdikereső kajla Bandiból, gazdis Nitro munkakutya :)


„Fajtatiszta kiskutya ingyen?” – Az érem másik oldala
2014.07.19.
Laci és Nóri már évek óta ideiglenes befogadóink. Boxerük, Manó is a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence volt valaha. Küldtek nekünk egy személyes hangvételű, csalódással, fájdalommal és szeretettel teli írást a kutyájukról, az életükről, a véleményükről, úgy, ahogy kiszakadt belőlük. Elég kemény lett, szomorú, sírós, elgondolkodtató. Remélem, segített rajtuk, hogy kiírták magukból.

Torna, aki jött, látott, majd gazdihoz költözött :)
2014.03.22.
Kert végébe száműzött, elhanyagolt boxerlány volt Torna. A szomszédok kértek segítséget számára, akiknek az életét is köszönheti, hiszen ők etették, itatták, gondozták. Boxer fajtamentő csoportunktól kértek segítséget Torna elhelyezéséhez, aki már jó ideje boldog, gazdis kutya. Most híreket is kaptunk róla, íme :)Egy kosárnyi boldogság :)
2014.03.03.
Januárban gazdihoz került Twinga kutyánk gazdijától kaptunk képes beszámolót. Köszönjük az befogadást és sok-sok boldogságban együtt töltött évet kívánunk :)Botond: 1 éve a boldogságban :)
2014.02.04.
Először arra gondoltam, hogy nem is írok egy sort sem, csak beteszem a fotókat Botondról, hiszen mindent elmondanak helyettem a képek :) De hát hogy néz ki egy beszámoló szöveg nélkül, így inkább elmesélek egy szép történetet :)

Dove és az életre szóló felelősség
2014.01.16.
Dove az ajkai gyepmesteri telepről került a Boxer fajtamentő csoportunk gondozásába. Majd gazdihoz. Majd vissza a fajtamentéshez. A NOÉ védőháló biztos garancia arra, hogy ha ismét bajba kerül egy állat, akkor ne az utcára vagy sintértelepre kerüljön. Dove azóta ismét boldog, gazdis kutya. Hajrá Dove :)
Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 | Következő