Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 | Következő

Mambóból nagyfiú lett :)
2016.01.06.
Kis 'seggdugasz' volt még nyár elején, mikor a gondozásunkba került. Most egy kész 'férfiről' kaptunk képeket :)Tenor a túlélő bejelentkezik :)
2016.01.04.
Tenor (új nevén Nugat) nagyon rossz esélyekkel indult 5 évesen: teste tele volt rosszindulatú daganatokkal. Szerencsére igy is gazdihoz került, és most több mint 3 év elteltével bejelentkezett :)Rosi alias Chickago harca az életért
2015.12.23.
Chickago már több éve gazdinál van. Folyamatosan kapunk róla hireket és képeket, amiből kiderült, hogy nagy harcot vivott korábbi védencünk az életéért, és GYŐZÖTT :)Mézes Manci gazdis hirek 2 év után :)
2015.12.11.
Karácsony előtt külön örülünk egy-egy gazdis beszámolónak: most Mézes Manci gazdái ragadtak tollat, és számoltak be az elmúlt két, együtt töltött év tapasztalatairól. Köszönjük a hireket és a gyönyörű képeket :)


Reno révbe ért :)
2015.11.25.
Egy gyors bejelentkezés Reno-val kapcsolatban, aki november közepén utazott Németországba: a kezdeti ijedtség után megnyugodni látszik Reno, akit nagy szeretet és féltő gondoskodás vesz körül :)
Teddy hirek új otthonából :)
2015.11.24.
Bicebóca, pocakproblémás Teddy boxerünk élete új szakaszába lépett, mikor Németországba költözött szerető családba. Megjöttek az első hirek is róla, olvassátok szeretettel :)Márná új élete :)
2015.10.22.
Az országban jelenleg végbe menő elvándorlás miatt került Márna a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába, gazdái külföldre költöztek. Szerencsére nem töltött hosszú időt a gondozásunkban, és most már új otthonából,
új néven, Spencerként küldött levelet, amiben beszámol az életéről :)Doris beszámoló
2015.09.30.
Kaptunk hireket és képeket Doris kutyánk gazdijaitól, aki még 2013-ban költözött gazdihoz. Láthatóan boldogságban és szeretetben tölti napjait. Köszönjük a gazdiknak :)

Megérett a Meggy és az Eper :)
2015.06.21.
Május 1-én két 1 napos baba került a gondozásunkba, akiket pótmama segítségével és cumisüvegből adott tápszerrel neveltünk fel. A picik megnőttek és gazdihoz kerültek, de nem ám akárhova: önkénteseink estek velük szerelembe, így mindennapi életünk részei lesznek a későbbiekben is :)

Ural, aki Sky lett :)
2015.06.21.
Ural a gyömrői Szomorú Szív Állatmentő szolgálattól került a gondozásunkba, de szerencsére nem maradt sokáig. A nyaralásáról küldött nekünk egy üdvözlő képeslapot :)Üdv a kanapéról :)
2015.06.19.
Djoni fater üdvözletét küldi a kanapéról :) Megérkezett végleges otthonába, ahol nyugdíjas éveit megbecsülésben és nyugalomban élheti :) Még sokat Djonika!!!!
4 év után gazdinál Franklin :)
2015.06.16.
Franklin sok önkéntesünk kedvence volt, hiszen 4 hosszú évet töltött nálunk, ami alatt volt ideje belopni magát a szívünkbe... Ezt a hírt már sokan tűkön ülve várják róla, hiszen neki is eljött a szerencsenapja, mikor gazdihoz költözhetett :) :) :) Sok boldogságot Franklin, kivártad a sorodat nálunk, de megérte :)Fehérboxer családba költözött Atlas :)
2015.06.16.
Atlasról a legutóbbi hírek a fizioterápiás kezeléséről szóltak. Most örömteli hírrel jövünk róla: fehér boxeres családba költözött :)Rippel Feri édes élete :)
2015.06.16.
Rippel Feri is várt 2,5 évet, amíg megtört a jég, és őt is észrevette valaki... de íme néhány fotó róla új otthonában, új barátjával :)Nougat és Muffin mellett nem lehet unatkozni!
2015.06.01.
Nougat és Muffin (Noén még Ray Charles és Dáridó) nem csak új nevet, de új esélyt is kapott egy új és boldogabb életre Németországban. Íme egy vicces kis beszámoló arról, hogy miként forgatták fel új gazdijuk életét :)

Elvira családot kapott Húsvétra :)
2015.05.01.
Húsvét nagy örömet hozott nekünk, hiszen egyik kedvencünk, a sokkosan, sérülten bekerült Elvira kutyánk gazdihoz költözhetett :) Pár hét elteltével híreket és képeket kaptunk a gazditól, amiben már egy boldog kutya mosolyog vissza ránk :)Gonzales és Bélus hírek a gazditól :)
2015.04.10.
Gonzales és Bélus is Boxer fajtamentő csoportunk védencei voltak. Éltes korúak lévén itthon már nem akadt nekik gazdi, így más-más időben, de ugyanahhoz a családhoz kerültek Németországba. A gazdi most levelet írt a két boxerpapó mindennapjairól :)Angie, 7 és fél éve boldogságban :)
2015.03.30.
Angie kutyánk még 2007-ben került gazdihoz. Már éltes öreg hölgy a kora alapján, de kinézetre egy igazi csitri, semmit sem változott. Olvassátok szeretettel a gazdi levelét :)


Cerka a tutiban :)
2015.03.26.
Cerka boxerünk egy sikertelen örökbe adás és nagyon hosszú várakozás után révbe ért. Túl vagyunk az első heteken, és nagyon jó hírek érkeztek Cerka háza tájáról :)
Cibakházi Curtis, aki már Rollo :)
2015.03.07.
Cibakházi Curtis már boldog gazdis kutyaként éli az életét. Írt nekünk egy levelet, amiben beszámol új életéről. Tesója, Colin még a Boxermentés védence és gazdit keres. Reméljük, hamarosan tőle is kapunk majd ilyen levelet.... :)
Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 | Következő