Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 | Következő

Tökfej, gondoltad volna… ?
2016.04.26.
Leo igazi harapós keménylegény volt a Boxer fajtamentéshez érkezésekor... és ez időközben sem változott. Az élete mégis 180 fokos fordulatot vett. Hogy miért? Mert lett egy Angyala, aki a tökfejsége ellenére adott neki egy esélyt: hihetetlen szeretettel és türelemmel egy falkáját elfogadó, benne a helyét megtaláló, kiegyensúlyozott kutyát csinált belőle. Nikusz + Leo = <3

Rolex kapott egy esélyt !
2016.04.02.
Rolex - noha fiatal kutyaként került a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához - 4 évig volt a védencünk nem egyszerű természete és dominanciája miatt. De az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével ő is kapott egy esélyt :) :) :)


Békafej álomotthona :)
2016.03.31.
Békafej nem volt nálunk sokáig. A hányadtatások után eljött érte is az álomgazdi egy álomtesóval együtt :)Újra családban Vito :)
2016.03.30.
Vitotól 5 év után vált meg a gazdája megváltozott életkörülmények miatt még 2016. januárjában. A lelkileg összeomlott kutya nagyon nehezen szokta meg a menhelyi életet, de szerencsére alig 2 hónapot kellett várni az új családjára :)

Elvira, aki már Elza :)
2016.03.01.
Elvira kutyánk tavaly Húsvét környékén költözött szerető családba. Azóta eltelt egy év, de kaptunk ismét hirt felőle :)
Lizett boldogsága :)
2016.03.01.
Lizett pici babáival együtt került a Boxermentés gondozásába még 2015. novemberében. A kicsiket szépen felnevelte, de szerencsére ezután neki sem kellett sokáig várnia az Álomgazdira :)Lufi révbe ért :)
2016.02.24.
Daganatos Lufi kutyánk is a boldog, gazdis boxeres körébe tartozik már egy ideje. Sok boldogságot neki :)


Viva beköszönő :) :) :)
2016.02.22.
Egy lyukas garast nem adtunk volna az életéért... azt gondoltuk, hogy ha szerencsés, lesz még pár hete, hónapja a gazdiknál, de eltelt egy ÉV, és Viva köszöni jól van :D :D :DWasa tesók bejelentkeznek :)
2016.02.13.
A Wasa család még 2012-ben került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába az Illatos útról. Két tesó Wynona és Washington együtt kerültek gazdihoz, és most küldtek néhány képet magukról :)


Hóditó: a VÉGÁLLOMÁS !
2016.01.24.
Hóditónak a Boxermentéshez kerülést követően is kalandos és hányatott élete volt, de most megérkezett a VÉGÁLLOMÁSRA, ahol sikerült probléma nélkül beilleszkednie :)Emlékeztek még lyukaszemű Mirkóra ? :)
2016.01.08.
Mikró még 2013-ban került a gondozásunkba, és két évig ott is maradt. Közben a szeme kilyukadt, igy a látását több műtéttel, és jópár hónapos gondos ápolással tudtuk megmenteni. Mirkó 2015 nyarán gazdihoz költözött Németországba az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével :)

Mambóból nagyfiú lett :)
2016.01.06.
Kis 'seggdugasz' volt még nyár elején, mikor a gondozásunkba került. Most egy kész 'férfiről' kaptunk képeket :)Tenor a túlélő bejelentkezik :)
2016.01.04.
Tenor (új nevén Nugat) nagyon rossz esélyekkel indult 5 évesen: teste tele volt rosszindulatú daganatokkal. Szerencsére igy is gazdihoz került, és most több mint 3 év elteltével bejelentkezett :)Rosi alias Chickago harca az életért
2015.12.23.
Chickago már több éve gazdinál van. Folyamatosan kapunk róla hireket és képeket, amiből kiderült, hogy nagy harcot vivott korábbi védencünk az életéért, és GYŐZÖTT :)Mézes Manci gazdis hirek 2 év után :)
2015.12.11.
Karácsony előtt külön örülünk egy-egy gazdis beszámolónak: most Mézes Manci gazdái ragadtak tollat, és számoltak be az elmúlt két, együtt töltött év tapasztalatairól. Köszönjük a hireket és a gyönyörű képeket :)


Reno révbe ért :)
2015.11.25.
Egy gyors bejelentkezés Reno-val kapcsolatban, aki november közepén utazott Németországba: a kezdeti ijedtség után megnyugodni látszik Reno, akit nagy szeretet és féltő gondoskodás vesz körül :)
Teddy hirek új otthonából :)
2015.11.24.
Bicebóca, pocakproblémás Teddy boxerünk élete új szakaszába lépett, mikor Németországba költözött szerető családba. Megjöttek az első hirek is róla, olvassátok szeretettel :)Márná új élete :)
2015.10.22.
Az országban jelenleg végbe menő elvándorlás miatt került Márna a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába, gazdái külföldre költöztek. Szerencsére nem töltött hosszú időt a gondozásunkban, és most már új otthonából,
új néven, Spencerként küldött levelet, amiben beszámol az életéről :)Doris beszámoló
2015.09.30.
Kaptunk hireket és képeket Doris kutyánk gazdijaitól, aki még 2013-ban költözött gazdihoz. Láthatóan boldogságban és szeretetben tölti napjait. Köszönjük a gazdiknak :)

Megérett a Meggy és az Eper :)
2015.06.21.
Május 1-én két 1 napos baba került a gondozásunkba, akiket pótmama segítségével és cumisüvegből adott tápszerrel neveltünk fel. A picik megnőttek és gazdihoz kerültek, de nem ám akárhova: önkénteseink estek velük szerelembe, így mindennapi életünk részei lesznek a későbbiekben is :)


Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 | Következő