Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő

Két Pasi meg egy Kicsi :)
2016.10.24.
Egy SZIVÁRVÁNY család, ahol mindenki a Boxermentés védenceként kezdte, de ez már a múlté: azóta, ha hatalmas küzdelmek árán is, de igazi családdá kovácsolódtak össze. Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolódját :)Üdv a földi kutyamenyországból :)
2016.10.19.
Egy álmunk vált valóra, amikor két védencünket, Byron-t és Claire-t, akik egész eddigi életüket együtt töltötték, nem kellett szétválasztanunk, mert együtt költözhettek Saci földi kutyamenyországába :) Köszönjük !Népes családba költözött Legyező :)
2016.09.07.
Legyező új familiájától kaptunk beszámolót az első napokról, hetekről. Sok hozzáfűznivalóra nincs szükség, beszéljenek helyettünk a képek :) Sok boldogságot Legyező :D


Body 6 éve boldog gazdis kutya :)
2016.09.07.
"Kedves Boxer kutyusomat Bodyt 6 éve hoztuk el Önöktől és eszembe jutott, hogy írjak róla egy kis irományt, hátha ösztönzök más embereket is, hogy fogadjanak örökbe kutyusokat." IGY LEGYEN!!!!
Curly édes otthona :)
2016.08.04.
Curly rettegő, félős boxerként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a törökszentmiklósi menhelyről, akik utcáról mentették. Szerencsére hamar gazdira talált, akik most egy kiegyensúlyozott, boldog kutyáról küldtek beszámolót :)

Rolex csodája :)
2016.06.10.
Április elején számoltunk be arról, hogy Rolex kapott egy esélyt ideiglenes befogadónál, és már meg is jött a jó hir, hogy végleges otthonába költözött, ahol boldog és kiegyensúlyozott. Még sok, boldog együtt töltött évet kivánunk :)


Ödön tegnap éjszaka elment :(
2016.06.02.
Szomorú hirt kaptunk Ödön kutyusunkról a gazdijától: Ödön már a Szivárványhidon túlról néz ránk bölcs tekintetével :( Ég veled Tatai Ödön :( A gazdiknak pedig nem lehetünk elég hálásak, hogy Ödön életének utolsó periódusában társai, védelmezői, szerető családja voltak. Velük érzünk :(

Mona első 1 éve :)
2016.05.20.
Emlékeztek a tavalyi szoptatós babáinkra, akik 1 naposan kerültek a gondozásunkba? Mona, vagyis eredeti nevén Meggy, most bejelentkezett az 1 éves születésnapja alkalmából :)


Zea első 1 éve :)
2016.05.18.
Egy mozgalmas év telt el Eper, vagyis új nevén Zea életében, amiről a gazditól kaptunk beszámolót. Köszönjük :)Tökfej, gondoltad volna… ?
2016.04.26.
Leo igazi harapós keménylegény volt a Boxer fajtamentéshez érkezésekor... és ez időközben sem változott. Az élete mégis 180 fokos fordulatot vett. Hogy miért? Mert lett egy Angyala, aki a tökfejsége ellenére adott neki egy esélyt: hihetetlen szeretettel és türelemmel egy falkáját elfogadó, benne a helyét megtaláló, kiegyensúlyozott kutyát csinált belőle. Nikusz + Leo = <3

Rolex kapott egy esélyt !
2016.04.02.
Rolex - noha fiatal kutyaként került a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához - 4 évig volt a védencünk nem egyszerű természete és dominanciája miatt. De az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével ő is kapott egy esélyt :) :) :)


Békafej álomotthona :)
2016.03.31.
Békafej nem volt nálunk sokáig. A hányadtatások után eljött érte is az álomgazdi egy álomtesóval együtt :)Újra családban Vito :)
2016.03.30.
Vitotól 5 év után vált meg a gazdája megváltozott életkörülmények miatt még 2016. januárjában. A lelkileg összeomlott kutya nagyon nehezen szokta meg a menhelyi életet, de szerencsére alig 2 hónapot kellett várni az új családjára :)

Elvira, aki már Elza :)
2016.03.01.
Elvira kutyánk tavaly Húsvét környékén költözött szerető családba. Azóta eltelt egy év, de kaptunk ismét hirt felőle :)
Lizett boldogsága :)
2016.03.01.
Lizett pici babáival együtt került a Boxermentés gondozásába még 2015. novemberében. A kicsiket szépen felnevelte, de szerencsére ezután neki sem kellett sokáig várnia az Álomgazdira :)Lufi révbe ért :)
2016.02.24.
Daganatos Lufi kutyánk is a boldog, gazdis boxeres körébe tartozik már egy ideje. Sok boldogságot neki :)


Viva beköszönő :) :) :)
2016.02.22.
Egy lyukas garast nem adtunk volna az életéért... azt gondoltuk, hogy ha szerencsés, lesz még pár hete, hónapja a gazdiknál, de eltelt egy ÉV, és Viva köszöni jól van :D :D :DWasa tesók bejelentkeznek :)
2016.02.13.
A Wasa család még 2012-ben került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába az Illatos útról. Két tesó Wynona és Washington együtt kerültek gazdihoz, és most küldtek néhány képet magukról :)


Hóditó: a VÉGÁLLOMÁS !
2016.01.24.
Hóditónak a Boxermentéshez kerülést követően is kalandos és hányatott élete volt, de most megérkezett a VÉGÁLLOMÁSRA, ahol sikerült probléma nélkül beilleszkednie :)Emlékeztek még lyukaszemű Mirkóra ? :)
2016.01.08.
Mikró még 2013-ban került a gondozásunkba, és két évig ott is maradt. Közben a szeme kilyukadt, igy a látását több műtéttel, és jópár hónapos gondos ápolással tudtuk megmenteni. Mirkó 2015 nyarán gazdihoz költözött Németországba az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével :)


Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő