Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő

Kelebia költözése :)
2017.08.13.
10 hónapja került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába Kelebia. Ennyit kellett várnia arra, hogy érte is jelentkezzen valaki, aki otthont, szeretetet, biztonságot nyújt neki élete további részében. A képeket látva, megérte várni :)
Gesztenye :(
2017.08.13.
Elment. Végleg. Hatalmas űrt hagyva maga után. A gazdi levele mindent elmond a köztük lévő kapocsról, szeretetről. Mi örökké hálásak leszünk, hogy öregen, betegen is befogadták, 4 boldog évvel és mérhetetlen szeretettel ajándékozták meg őt. Tiszta szívű, jó emberek <3

Csuriba az ujjakat Kantárért!!!
2017.08.09.
Kantár boxerünk egy sikertelen örökbefogadás után újra esélyt kapott egy családtól, hogy boldog élete lehessen. Sok múlik rajta is! Drukkoljatok, hogy továbbra is jó fiú legyen!Fjordból Loki lett :)
2017.06.25.
Hófehér Fjord boxerünk gazdihoz költözött. Új életéhez új név is járt: mostmár Loki a becsületes neve. Egy hét együttélés után kaptunk beszámolót a gazdiktól, amit örömmel osztunk meg veletek :)Nagyon szuper Matrika hirek :)
2017.06.20.
Matika, boxer öreglányunk, aki pár hónapja költözött gazdihoz, bejelentkezett, és szemlátomást a legjobb helyre tette a popiját, ahol imádják :)


Tetkó révbe ért :)
2017.03.24.
Tetkó gazdihoz költözött. Kaptunk is beszámolót a gazditól, és mikor megkérdeztem, hogy megoszthatjuk-e a nagyérdeművel nagyon édesen ezt válaszolta: nyugodtan kiteheted...❤ tudja csak meg ország...világ,hogy mennyire szeretem ezt a hüleBoxost ❤

Saladból Suzy lett, és már a gazdimaminál gyógyulgat tovább :)
2017.03.23.
Legutóbb akkor adtunk hirt Saladról, amikor a popóműtétje volt. Most sokkal jobb hirek vannak róla, mégpedig, hogy saját gazdinál gyógyulgat tovább, már Suzy néven, és beszámolót is küldött új életéről, amit örömmel osztunk meg veletek is :)Gallia mindennapjai a gazdiknál :)
2017.02.12.
Gallia már boldog gazdis kutya, aki társával Lufival együtt mindig, mindenhova együtt megy a gazdikkal legyen ez kutyástábor vagy balatoni nyaralás. Köszönjük Erikának és Balázsnak, hogy megmutatta Galliának az élet 'napos oldalát' is :) Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolóját Gallia mindennapjairól :)Dexter, a kis gengszter - Hogyan élünk mi (kis)kutyával és kisgyerekkel
2017.01.25.
Hogyan él egyik korábbi védencünk, Dexter? És hogy él a boxermentés egyik önkéntese? Természetesen boxerekkel. Férjjel/Apával. Gyerekkel/Tesóval. Családban. Szeretetben. <3Sissy családban töltötte a Karácsonyt :)
2016.12.28.
Sissy pár héttel ezelőtt került a gondozásunkba gazdája halála miatt. Nem is gondoltuk, hogy ez az idősödő boxernéne ilyen rövid ideig lesz a védencünk. Örömmel jelentjük, hogy a karácsonyt már saját családja körében töltötte :)

Kurkuma, alias Carol 2 éves élménybeszámolója :)
2016.11.09.
Kurkuma, azaz Carol már 2 éve boldog gazdis kutya. Ennek alkalmából kaptunk a gazdiktól egy beszámolót Carol mindennapjairól. Köszönjük :)
Két Pasi meg egy Kicsi :)
2016.10.24.
Egy SZIVÁRVÁNY család, ahol mindenki a Boxermentés védenceként kezdte, de ez már a múlté: azóta, ha hatalmas küzdelmek árán is, de igazi családdá kovácsolódtak össze. Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolódját :)Üdv a földi kutyamenyországból :)
2016.10.19.
Egy álmunk vált valóra, amikor két védencünket, Byron-t és Claire-t, akik egész eddigi életüket együtt töltötték, nem kellett szétválasztanunk, mert együtt költözhettek Saci földi kutyamenyországába :) Köszönjük !Népes családba költözött Legyező :)
2016.09.07.
Legyező új familiájától kaptunk beszámolót az első napokról, hetekről. Sok hozzáfűznivalóra nincs szükség, beszéljenek helyettünk a képek :) Sok boldogságot Legyező :D


Body 6 éve boldog gazdis kutya :)
2016.09.07.
"Kedves Boxer kutyusomat Bodyt 6 éve hoztuk el Önöktől és eszembe jutott, hogy írjak róla egy kis irományt, hátha ösztönzök más embereket is, hogy fogadjanak örökbe kutyusokat." IGY LEGYEN!!!!
Curly édes otthona :)
2016.08.04.
Curly rettegő, félős boxerként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a törökszentmiklósi menhelyről, akik utcáról mentették. Szerencsére hamar gazdira talált, akik most egy kiegyensúlyozott, boldog kutyáról küldtek beszámolót :)

Rolex csodája :)
2016.06.10.
Április elején számoltunk be arról, hogy Rolex kapott egy esélyt ideiglenes befogadónál, és már meg is jött a jó hir, hogy végleges otthonába költözött, ahol boldog és kiegyensúlyozott. Még sok, boldog együtt töltött évet kivánunk :)


Ödön tegnap éjszaka elment :(
2016.06.02.
Szomorú hirt kaptunk Ödön kutyusunkról a gazdijától: Ödön már a Szivárványhidon túlról néz ránk bölcs tekintetével :( Ég veled Tatai Ödön :( A gazdiknak pedig nem lehetünk elég hálásak, hogy Ödön életének utolsó periódusában társai, védelmezői, szerető családja voltak. Velük érzünk :(

Mona első 1 éve :)
2016.05.20.
Emlékeztek a tavalyi szoptatós babáinkra, akik 1 naposan kerültek a gondozásunkba? Mona, vagyis eredeti nevén Meggy, most bejelentkezett az 1 éves születésnapja alkalmából :)


Zea első 1 éve :)
2016.05.18.
Egy mozgalmas év telt el Eper, vagyis új nevén Zea életében, amiről a gazditól kaptunk beszámolót. Köszönjük :)
Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő