Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő

Fjordból Loki lett :)
2017.06.25.
Hófehér Fjord boxerünk gazdihoz költözött. Új életéhez új név is járt: mostmár Loki a becsületes neve. Egy hét együttélés után kaptunk beszámolót a gazdiktól, amit örömmel osztunk meg veletek :)Nagyon szuper Matrika hirek :)
2017.06.20.
Matika, boxer öreglányunk, aki pár hónapja költözött gazdihoz, bejelentkezett, és szemlátomást a legjobb helyre tette a popiját, ahol imádják :)


Tetkó révbe ért :)
2017.03.24.
Tetkó gazdihoz költözött. Kaptunk is beszámolót a gazditól, és mikor megkérdeztem, hogy megoszthatjuk-e a nagyérdeművel nagyon édesen ezt válaszolta: nyugodtan kiteheted...❤ tudja csak meg ország...világ,hogy mennyire szeretem ezt a hüleBoxost ❤

Saladból Suzy lett, és már a gazdimaminál gyógyulgat tovább :)
2017.03.23.
Legutóbb akkor adtunk hirt Saladról, amikor a popóműtétje volt. Most sokkal jobb hirek vannak róla, mégpedig, hogy saját gazdinál gyógyulgat tovább, már Suzy néven, és beszámolót is küldött új életéről, amit örömmel osztunk meg veletek is :)Gallia mindennapjai a gazdiknál :)
2017.02.12.
Gallia már boldog gazdis kutya, aki társával Lufival együtt mindig, mindenhova együtt megy a gazdikkal legyen ez kutyástábor vagy balatoni nyaralás. Köszönjük Erikának és Balázsnak, hogy megmutatta Galliának az élet 'napos oldalát' is :) Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolóját Gallia mindennapjairól :)Dexter, a kis gengszter - Hogyan élünk mi (kis)kutyával és kisgyerekkel
2017.01.25.
Hogyan él egyik korábbi védencünk, Dexter? És hogy él a boxermentés egyik önkéntese? Természetesen boxerekkel. Férjjel/Apával. Gyerekkel/Tesóval. Családban. Szeretetben. <3Sissy családban töltötte a Karácsonyt :)
2016.12.28.
Sissy pár héttel ezelőtt került a gondozásunkba gazdája halála miatt. Nem is gondoltuk, hogy ez az idősödő boxernéne ilyen rövid ideig lesz a védencünk. Örömmel jelentjük, hogy a karácsonyt már saját családja körében töltötte :)

Kurkuma, alias Carol 2 éves élménybeszámolója :)
2016.11.09.
Kurkuma, azaz Carol már 2 éve boldog gazdis kutya. Ennek alkalmából kaptunk a gazdiktól egy beszámolót Carol mindennapjairól. Köszönjük :)
Két Pasi meg egy Kicsi :)
2016.10.24.
Egy SZIVÁRVÁNY család, ahol mindenki a Boxermentés védenceként kezdte, de ez már a múlté: azóta, ha hatalmas küzdelmek árán is, de igazi családdá kovácsolódtak össze. Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolódját :)Üdv a földi kutyamenyországból :)
2016.10.19.
Egy álmunk vált valóra, amikor két védencünket, Byron-t és Claire-t, akik egész eddigi életüket együtt töltötték, nem kellett szétválasztanunk, mert együtt költözhettek Saci földi kutyamenyországába :) Köszönjük !Népes családba költözött Legyező :)
2016.09.07.
Legyező új familiájától kaptunk beszámolót az első napokról, hetekről. Sok hozzáfűznivalóra nincs szükség, beszéljenek helyettünk a képek :) Sok boldogságot Legyező :D


Body 6 éve boldog gazdis kutya :)
2016.09.07.
"Kedves Boxer kutyusomat Bodyt 6 éve hoztuk el Önöktől és eszembe jutott, hogy írjak róla egy kis irományt, hátha ösztönzök más embereket is, hogy fogadjanak örökbe kutyusokat." IGY LEGYEN!!!!
Curly édes otthona :)
2016.08.04.
Curly rettegő, félős boxerként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a törökszentmiklósi menhelyről, akik utcáról mentették. Szerencsére hamar gazdira talált, akik most egy kiegyensúlyozott, boldog kutyáról küldtek beszámolót :)

Rolex csodája :)
2016.06.10.
Április elején számoltunk be arról, hogy Rolex kapott egy esélyt ideiglenes befogadónál, és már meg is jött a jó hir, hogy végleges otthonába költözött, ahol boldog és kiegyensúlyozott. Még sok, boldog együtt töltött évet kivánunk :)


Ödön tegnap éjszaka elment :(
2016.06.02.
Szomorú hirt kaptunk Ödön kutyusunkról a gazdijától: Ödön már a Szivárványhidon túlról néz ránk bölcs tekintetével :( Ég veled Tatai Ödön :( A gazdiknak pedig nem lehetünk elég hálásak, hogy Ödön életének utolsó periódusában társai, védelmezői, szerető családja voltak. Velük érzünk :(

Mona első 1 éve :)
2016.05.20.
Emlékeztek a tavalyi szoptatós babáinkra, akik 1 naposan kerültek a gondozásunkba? Mona, vagyis eredeti nevén Meggy, most bejelentkezett az 1 éves születésnapja alkalmából :)


Zea első 1 éve :)
2016.05.18.
Egy mozgalmas év telt el Eper, vagyis új nevén Zea életében, amiről a gazditól kaptunk beszámolót. Köszönjük :)Tökfej, gondoltad volna… ?
2016.04.26.
Leo igazi harapós keménylegény volt a Boxer fajtamentéshez érkezésekor... és ez időközben sem változott. Az élete mégis 180 fokos fordulatot vett. Hogy miért? Mert lett egy Angyala, aki a tökfejsége ellenére adott neki egy esélyt: hihetetlen szeretettel és türelemmel egy falkáját elfogadó, benne a helyét megtaláló, kiegyensúlyozott kutyát csinált belőle. Nikusz + Leo = <3

Rolex kapott egy esélyt !
2016.04.02.
Rolex - noha fiatal kutyaként került a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához - 4 évig volt a védencünk nem egyszerű természete és dominanciája miatt. De az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével ő is kapott egy esélyt :) :) :)


Békafej álomotthona :)
2016.03.31.
Békafej nem volt nálunk sokáig. A hányadtatások után eljött érte is az álomgazdi egy álomtesóval együtt :)
Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 | Következő