Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő

Élet siket kutyával
2019.03.15.

Pont egy éve költözött be Dongó ( alias Argo) az életünkbe, megmutatva az a csodát, amire csak egy siket kutya képes.


Rusty villámlátogatása
2019.03.10.

Rusty kutyánk éppen annyi időt töltött nálunk, amennyit muszáj volt. Jött, látott és villámgyorsan becuccolt új otthonába, ahol már várta a korábbi exnoés corso lányunk Nalda.Kaktusz, aki már nem szúr:)
2019.02.25.

Önkénteseink meglátogatták Kaktuszt új gazdijánál. Azt kell mondjuk, Kaktusz ledobta az összes tüskéjét és rózsaszín szívecskék veszik körül.


Karácsonyi csoda - Viking módra :D
2018.12.28.
Igazi Karácsonyi ajándékot kapott Viking (és persze mi, boxermentők is), hiszen saját családja lett az ünnepekre. Meg is érkezett az első beszámoló. Olvassátok szeretettel <3Stukker, alias Bono 2 éve gazdinál :)
2018.10.22.
Két év eltelt azóta, hogy Stukkerért, új nevén Bono-ért eljött a családja. Azóta is teljes a harmónia és boldogság <3 Olvassátok szeretettel :)Carol (Kurkuma) családi nyaralása :)
2018.10.22.
Carol (alias Kurkuma) a nyáron a tengerparton nyaralt szerető családjával, ahol remekül érezte magát. Üdvözletet is küldött nekünk sok-sok szuper képpel együtt :)
Pizza hírek :)
2018.10.17.
Pizza boxerünk szívféreg fertőzötten került a gondozásunkba. A betegség ellenére 2018. januárjában gazdihoz költözhetett Németországba, és most örömmel osztjuk meg veletek a híreket új életéről az új családjában <3


Örömhírek Austinról <3
2018.08.27.
Örömhíreket kaptunk Austin Powersről, akinek az életéért hónapokig küzdöttünk tavaly, hiszen csont és bőr állapotban érkezett, nagyon legyengült állapotban. A szerencse rámosolygott egy szerető család és egy francia bulldog tesó személyében, ahol azóta is töretlen a boldogság <3Indián Willám gazdis élete :)
2018.08.26.
Indián kutyánk volt az első bekerülő védencünk 2018-ban. Noha nem volt egy tini, hamar eljött érte az álomgazdi, és a szerelem azóta is tart <3 Köszönjük a gazdiknak, hogy a szívükkel látnak <3Szívférges Arikán gazdit kapott <3
2018.08.22.
Szívférges Arikánunkra rámosolygott a szerencse. Múltkori, róla szóló cikkünk után nem sokkal jelentkezett érte egy család, hogy minden baja ellenére ŐT szeretnék <3 Sok boldogságot drága Szépség!
Bonnie, a zsákbakutya
2018.08.11.
Jázminnak indult, aztán a pöttyei miatt Panni lett, de kiderült, hogy egy kegyetlen gengszter veszett el benne, így a végleges neve Bonnie. Ágitól, örökbefogadójától kaptunk egy beszámolót a beköltözést követő időszak viszontagságairól...


Csörgő mindennapjai :)
2018.08.01.
Tudjuk, hogy nagyon sokan figyelitek a honlapunkat, és várjátok a híreket már örökbe adott védenceinkről. Most Csörgőről, a metál lady boxererünkről jövünk egy kis beszámolóval, aki egy négy gyerekes család második lánytagja lett az anyukán kívül :)Gyors családfoglalás Zsiráf módra :)
2018.08.01.
Zsiráf nem lacafacázott, hanem szíveket rabolt, de nagyon gyorsan ám :) A gazdijelöltek a látogatást követően alig várták, hogy megérkezzen hozzájuk választottjuk. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Zsiráf betette a 'seggét a tutiba' :D
Ilyen gazdiért Mantráztunk :)
2018.05.28.
Gazdikeresésnél a legfontosabb szempontunk, hogy a lehető legideálisabb jelölthöz kerüljön védencünk. Álomgazdi vadászat zajlik, és fontos, hogy az is legyen a végleges gazdi. Nem elégszünk meg félmegoldásokkal. Mantrának sikerült egy hozzá illő, karakán, határozott, de nagyon szerető gazdit találnunk :)

Rose be'Szaltó'zott a tutiba :)
2018.03.11.
Cuki kölyök boxerként megvették, mert kell, aztán csak nőtt. Foglalkozás nélkül. A Boxermentéshez az utcáról került Szadáról. Akkor már nem kellett a gazdának, mert problémás... Szerencsére Szaltónak volt esélye tovább lépni. Most Rose-nak hívják, és olyan életet él, amit megérdemel :)Hacsek új élete :)
2018.03.11.
Egyik karácsonyi ajándék, amit kaptunk 2017 végén, az Hacsek csodálatos gazdisodása volt. Akkor gyorsan beszámoltunk az örömünkről, de most megosztjuk veletek azokat a képeket is, amit azóta kaptunk :)Végleges lett Ludani :) <3
2017.12.25.
Karácsonyi boldogságunk egyik fénypontja, hogy Ludani ideiglenes státuszát véglegesre cserélte, így ő is boldog, gazdis, családos kutya lett <3Curly 1 éve gazdis :)
2017.08.13.
Curly kerek 1 éve költözött új családjába, aminek örömére kaptunk friss híreket és képeket a lánykáról. Olvassátok szeretettel :)Ilyen a boxerparadicsom ? :)
2017.08.13.
Hogy milyen lehet a földi boxerparadicsom? Nincs semmi kétségem arról, hogy pont olyan, mint Saci és Gábor otthonában :) Nézzétek!Kelebia költözése :)
2017.08.13.
10 hónapja került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába Kelebia. Ennyit kellett várnia arra, hogy érte is jelentkezzen valaki, aki otthont, szeretetet, biztonságot nyújt neki élete további részében. A képeket látva, megérte várni :)

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő