Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő

Bonnie, a zsákbakutya
2018.08.11.
Jázminnak indult, aztán a pöttyei miatt Panni lett, de kiderült, hogy egy kegyetlen gengszter veszett el benne, így a végleges neve Bonnie. Ágitól, örökbefogadójától kaptunk egy beszámolót a beköltözést követő időszak viszontagságairól...


Csörgő mindennapjai :)
2018.08.01.
Tudjuk, hogy nagyon sokan figyelitek a honlapunkat, és várjátok a híreket már örökbe adott védenceinkről. Most Csörgőről, a metál lady boxererünkről jövünk egy kis beszámolóval, aki egy négy gyerekes család második lánytagja lett az anyukán kívül :)Gyors családfoglalás Zsiráf módra :)
2018.08.01.
Zsiráf nem lacafacázott, hanem szíveket rabolt, de nagyon gyorsan ám :) A gazdijelöltek a látogatást követően alig várták, hogy megérkezzen hozzájuk választottjuk. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Zsiráf betette a 'seggét a tutiba' :D
Ilyen gazdiért Mantráztunk :)
2018.05.28.
Gazdikeresésnél a legfontosabb szempontunk, hogy a lehető legideálisabb jelölthöz kerüljön védencünk. Álomgazdi vadászat zajlik, és fontos, hogy az is legyen a végleges gazdi. Nem elégszünk meg félmegoldásokkal. Mantrának sikerült egy hozzá illő, karakán, határozott, de nagyon szerető gazdit találnunk :)

Rose be'Szaltó'zott a tutiba :)
2018.03.11.
Cuki kölyök boxerként megvették, mert kell, aztán csak nőtt. Foglalkozás nélkül. A Boxermentéshez az utcáról került Szadáról. Akkor már nem kellett a gazdának, mert problémás... Szerencsére Szaltónak volt esélye tovább lépni. Most Rose-nak hívják, és olyan életet él, amit megérdemel :)Hacsek új élete :)
2018.03.11.
Egyik karácsonyi ajándék, amit kaptunk 2017 végén, az Hacsek csodálatos gazdisodása volt. Akkor gyorsan beszámoltunk az örömünkről, de most megosztjuk veletek azokat a képeket is, amit azóta kaptunk :)Végleges lett Ludani :) <3
2017.12.25.
Karácsonyi boldogságunk egyik fénypontja, hogy Ludani ideiglenes státuszát véglegesre cserélte, így ő is boldog, gazdis, családos kutya lett <3Curly 1 éve gazdis :)
2017.08.13.
Curly kerek 1 éve költözött új családjába, aminek örömére kaptunk friss híreket és képeket a lánykáról. Olvassátok szeretettel :)Ilyen a boxerparadicsom ? :)
2017.08.13.
Hogy milyen lehet a földi boxerparadicsom? Nincs semmi kétségem arról, hogy pont olyan, mint Saci és Gábor otthonában :) Nézzétek!Kelebia költözése :)
2017.08.13.
10 hónapja került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába Kelebia. Ennyit kellett várnia arra, hogy érte is jelentkezzen valaki, aki otthont, szeretetet, biztonságot nyújt neki élete további részében. A képeket látva, megérte várni :)
Gesztenye :(
2017.08.13.
Elment. Végleg. Hatalmas űrt hagyva maga után. A gazdi levele mindent elmond a köztük lévő kapocsról, szeretetről. Mi örökké hálásak leszünk, hogy öregen, betegen is befogadták, 4 boldog évvel és mérhetetlen szeretettel ajándékozták meg őt. Tiszta szívű, jó emberek <3

Csuriba az ujjakat Kantárért!!!
2017.08.09.
Kantár boxerünk egy sikertelen örökbefogadás után újra esélyt kapott egy családtól, hogy boldog élete lehessen. Sok múlik rajta is! Drukkoljatok, hogy továbbra is jó fiú legyen!Fjordból Loki lett :)
2017.06.25.
Hófehér Fjord boxerünk gazdihoz költözött. Új életéhez új név is járt: mostmár Loki a becsületes neve. Egy hét együttélés után kaptunk beszámolót a gazdiktól, amit örömmel osztunk meg veletek :)Nagyon szuper Matrika hirek :)
2017.06.20.
Matika, boxer öreglányunk, aki pár hónapja költözött gazdihoz, bejelentkezett, és szemlátomást a legjobb helyre tette a popiját, ahol imádják :)


Tetkó révbe ért :)
2017.03.24.
Tetkó gazdihoz költözött. Kaptunk is beszámolót a gazditól, és mikor megkérdeztem, hogy megoszthatjuk-e a nagyérdeművel nagyon édesen ezt válaszolta: nyugodtan kiteheted...❤ tudja csak meg ország...világ,hogy mennyire szeretem ezt a hüleBoxost ❤

Saladból Suzy lett, és már a gazdimaminál gyógyulgat tovább :)
2017.03.23.
Legutóbb akkor adtunk hirt Saladról, amikor a popóműtétje volt. Most sokkal jobb hirek vannak róla, mégpedig, hogy saját gazdinál gyógyulgat tovább, már Suzy néven, és beszámolót is küldött új életéről, amit örömmel osztunk meg veletek is :)Gallia mindennapjai a gazdiknál :)
2017.02.12.
Gallia már boldog gazdis kutya, aki társával Lufival együtt mindig, mindenhova együtt megy a gazdikkal legyen ez kutyástábor vagy balatoni nyaralás. Köszönjük Erikának és Balázsnak, hogy megmutatta Galliának az élet 'napos oldalát' is :) Olvassátok szeretettel a gazdi beszámolóját Gallia mindennapjairól :)Dexter, a kis gengszter - Hogyan élünk mi (kis)kutyával és kisgyerekkel
2017.01.25.
Hogyan él egyik korábbi védencünk, Dexter? És hogy él a boxermentés egyik önkéntese? Természetesen boxerekkel. Férjjel/Apával. Gyerekkel/Tesóval. Családban. Szeretetben. <3Sissy családban töltötte a Karácsonyt :)
2016.12.28.
Sissy pár héttel ezelőtt került a gondozásunkba gazdája halála miatt. Nem is gondoltuk, hogy ez az idősödő boxernéne ilyen rövid ideig lesz a védencünk. Örömmel jelentjük, hogy a karácsonyt már saját családja körében töltötte :)

Kurkuma, alias Carol 2 éves élménybeszámolója :)
2016.11.09.
Kurkuma, azaz Carol már 2 éve boldog gazdis kutya. Ennek alkalmából kaptunk a gazdiktól egy beszámolót Carol mindennapjairól. Köszönjük :)

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő