Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 | Következő

Curly édes otthona :)
2016.08.03.
Curly rettegő, félős boxerként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához a törökszentmiklósi menhelyről, akik utcáról mentették. Szerencsére hamar gazdira talált, akik most egy kiegyensúlyozott, boldog kutyáról küldtek beszámolót :)

Rolex csodája :)
2016.06.09.
Április elején számoltunk be arról, hogy Rolex kapott egy esélyt ideiglenes befogadónál, és már meg is jött a jó hir, hogy végleges otthonába költözött, ahol boldog és kiegyensúlyozott. Még sok, boldog együtt töltött évet kivánunk :)


Ödön tegnap éjszaka elment :(
2016.06.01.
Szomorú hirt kaptunk Ödön kutyusunkról a gazdijától: Ödön már a Szivárványhidon túlról néz ránk bölcs tekintetével :( Ég veled Tatai Ödön :( A gazdiknak pedig nem lehetünk elég hálásak, hogy Ödön életének utolsó periódusában társai, védelmezői, szerető családja voltak. Velük érzünk :(

Mona első 1 éve :)
2016.05.19.
Emlékeztek a tavalyi szoptatós babáinkra, akik 1 naposan kerültek a gondozásunkba? Mona, vagyis eredeti nevén Meggy, most bejelentkezett az 1 éves születésnapja alkalmából :)


Zea első 1 éve :)
2016.05.17.
Egy mozgalmas év telt el Eper, vagyis új nevén Zea életében, amiről a gazditól kaptunk beszámolót. Köszönjük :)Tökfej, gondoltad volna… ?
2016.04.25.
Leo igazi harapós keménylegény volt a Boxer fajtamentéshez érkezésekor... és ez időközben sem változott. Az élete mégis 180 fokos fordulatot vett. Hogy miért? Mert lett egy Angyala, aki a tökfejsége ellenére adott neki egy esélyt: hihetetlen szeretettel és türelemmel egy falkáját elfogadó, benne a helyét megtaláló, kiegyensúlyozott kutyát csinált belőle. Nikusz + Leo = <3

Rolex kapott egy esélyt !
2016.04.01.
Rolex - noha fiatal kutyaként került a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához - 4 évig volt a védencünk nem egyszerű természete és dominanciája miatt. De az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével ő is kapott egy esélyt :) :) :)


Békafej álomotthona :)
2016.03.30.
Békafej nem volt nálunk sokáig. A hányadtatások után eljött érte is az álomgazdi egy álomtesóval együtt :)Újra családban Vito :)
2016.03.29.
Vitotól 5 év után vált meg a gazdája megváltozott életkörülmények miatt még 2016. januárjában. A lelkileg összeomlott kutya nagyon nehezen szokta meg a menhelyi életet, de szerencsére alig 2 hónapot kellett várni az új családjára :)

Elvira, aki már Elza :)
2016.02.29.
Elvira kutyánk tavaly Húsvét környékén költözött szerető családba. Azóta eltelt egy év, de kaptunk ismét hirt felőle :)
Lizett boldogsága :)
2016.02.29.
Lizett pici babáival együtt került a Boxermentés gondozásába még 2015. novemberében. A kicsiket szépen felnevelte, de szerencsére ezután neki sem kellett sokáig várnia az Álomgazdira :)Lufi révbe ért :)
2016.02.23.
Daganatos Lufi kutyánk is a boldog, gazdis boxeres körébe tartozik már egy ideje. Sok boldogságot neki :)


Viva beköszönő :) :) :)
2016.02.21.
Egy lyukas garast nem adtunk volna az életéért... azt gondoltuk, hogy ha szerencsés, lesz még pár hete, hónapja a gazdiknál, de eltelt egy ÉV, és Viva köszöni jól van :D :D :DWasa tesók bejelentkeznek :)
2016.02.12.
A Wasa család még 2012-ben került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába az Illatos útról. Két tesó Wynona és Washington együtt kerültek gazdihoz, és most küldtek néhány képet magukról :)


Hóditó: a VÉGÁLLOMÁS !
2016.01.23.
Hóditónak a Boxermentéshez kerülést követően is kalandos és hányatott élete volt, de most megérkezett a VÉGÁLLOMÁSRA, ahol sikerült probléma nélkül beilleszkednie :)Emlékeztek még lyukaszemű Mirkóra ? :)
2016.01.07.
Mikró még 2013-ban került a gondozásunkba, és két évig ott is maradt. Közben a szeme kilyukadt, igy a látását több műtéttel, és jópár hónapos gondos ápolással tudtuk megmenteni. Mirkó 2015 nyarán gazdihoz költözött Németországba az Ein Herz für Boxers szervezet segitségével :)

Mambóból nagyfiú lett :)
2016.01.05.
Kis 'seggdugasz' volt még nyár elején, mikor a gondozásunkba került. Most egy kész 'férfiről' kaptunk képeket :)Tenor a túlélő bejelentkezik :)
2016.01.03.
Tenor (új nevén Nugat) nagyon rossz esélyekkel indult 5 évesen: teste tele volt rosszindulatú daganatokkal. Szerencsére igy is gazdihoz került, és most több mint 3 év elteltével bejelentkezett :)Rosi alias Chickago harca az életért
2015.12.22.
Chickago már több éve gazdinál van. Folyamatosan kapunk róla hireket és képeket, amiből kiderült, hogy nagy harcot vivott korábbi védencünk az életéért, és GYŐZÖTT :)Mézes Manci gazdis hirek 2 év után :)
2015.12.10.
Karácsony előtt külön örülünk egy-egy gazdis beszámolónak: most Mézes Manci gazdái ragadtak tollat, és számoltak be az elmúlt két, együtt töltött év tapasztalatairól. Köszönjük a hireket és a gyönyörű képeket :)Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 | Következő