Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő

Disznóólból a kanapéra:)
2019.05.09.

Mártiék ha esik, ha fúj már több éve segítik a Noé Boxer Fajtamentés munkáját. Rengeteg kutyánkat ők hozták el gyepmesteri telepekről, gazdától és számos kutyát ők vittek új otthonukba. Szombaton szinte elsőként érkeznek a menhelyre, hogy gondoskodjanak a menhelylakókról.
Tavaly kerültek olyan helyzetbe, hogy haza tudták vinni az első örökbefogadott kutyájukat, Tíziát és megtapasztalták, milyen is egy hánytatott sorsú, örökbefogadott kutyával élni.
Sosem felejtem el az örökbefogadást követő szombatot, amikor találkoztunk és fülig érő szájjal mesélte, milyen fantasztikus dolog az örökbefogadás és milyen tökéletes kutyájuk van:) És a szerelem azóta is töretlen, Tízia továbbra is a szemük fénye. Olvassátok szeretettel történetüket.

Élet siket kutyával
2019.03.15.

Pont egy éve költözött be Dongó ( alias Argo) az életünkbe, megmutatva az a csodát, amire csak egy siket kutya képes.


Rusty villámlátogatása
2019.03.10.

Rusty kutyánk éppen annyi időt töltött nálunk, amennyit muszáj volt. Jött, látott és villámgyorsan becuccolt új otthonába, ahol már várta a korábbi exnoés corso lányunk Nalda.Kaktusz, aki már nem szúr:)
2019.02.25.

Önkénteseink meglátogatták Kaktuszt új gazdijánál. Azt kell mondjuk, Kaktusz ledobta az összes tüskéjét és rózsaszín szívecskék veszik körül.


Karácsonyi csoda - Viking módra :D
2018.12.28.
Igazi Karácsonyi ajándékot kapott Viking (és persze mi, boxermentők is), hiszen saját családja lett az ünnepekre. Meg is érkezett az első beszámoló. Olvassátok szeretettel <3Stukker, alias Bono 2 éve gazdinál :)
2018.10.22.
Két év eltelt azóta, hogy Stukkerért, új nevén Bono-ért eljött a családja. Azóta is teljes a harmónia és boldogság <3 Olvassátok szeretettel :)Carol (Kurkuma) családi nyaralása :)
2018.10.22.
Carol (alias Kurkuma) a nyáron a tengerparton nyaralt szerető családjával, ahol remekül érezte magát. Üdvözletet is küldött nekünk sok-sok szuper képpel együtt :)
Pizza hírek :)
2018.10.17.
Pizza boxerünk szívféreg fertőzötten került a gondozásunkba. A betegség ellenére 2018. januárjában gazdihoz költözhetett Németországba, és most örömmel osztjuk meg veletek a híreket új életéről az új családjában <3


Örömhírek Austinról <3
2018.08.27.
Örömhíreket kaptunk Austin Powersről, akinek az életéért hónapokig küzdöttünk tavaly, hiszen csont és bőr állapotban érkezett, nagyon legyengült állapotban. A szerencse rámosolygott egy szerető család és egy francia bulldog tesó személyében, ahol azóta is töretlen a boldogság <3Indián Willám gazdis élete :)
2018.08.26.
Indián kutyánk volt az első bekerülő védencünk 2018-ban. Noha nem volt egy tini, hamar eljött érte az álomgazdi, és a szerelem azóta is tart <3 Köszönjük a gazdiknak, hogy a szívükkel látnak <3Szívférges Arikán gazdit kapott <3
2018.08.22.
Szívférges Arikánunkra rámosolygott a szerencse. Múltkori, róla szóló cikkünk után nem sokkal jelentkezett érte egy család, hogy minden baja ellenére ŐT szeretnék <3 Sok boldogságot drága Szépség!
Bonnie, a zsákbakutya
2018.08.11.
Jázminnak indult, aztán a pöttyei miatt Panni lett, de kiderült, hogy egy kegyetlen gengszter veszett el benne, így a végleges neve Bonnie. Ágitól, örökbefogadójától kaptunk egy beszámolót a beköltözést követő időszak viszontagságairól...


Csörgő mindennapjai :)
2018.08.01.
Tudjuk, hogy nagyon sokan figyelitek a honlapunkat, és várjátok a híreket már örökbe adott védenceinkről. Most Csörgőről, a metál lady boxererünkről jövünk egy kis beszámolóval, aki egy négy gyerekes család második lánytagja lett az anyukán kívül :)Gyors családfoglalás Zsiráf módra :)
2018.08.01.
Zsiráf nem lacafacázott, hanem szíveket rabolt, de nagyon gyorsan ám :) A gazdijelöltek a látogatást követően alig várták, hogy megérkezzen hozzájuk választottjuk. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Zsiráf betette a 'seggét a tutiba' :D
Ilyen gazdiért Mantráztunk :)
2018.05.28.
Gazdikeresésnél a legfontosabb szempontunk, hogy a lehető legideálisabb jelölthöz kerüljön védencünk. Álomgazdi vadászat zajlik, és fontos, hogy az is legyen a végleges gazdi. Nem elégszünk meg félmegoldásokkal. Mantrának sikerült egy hozzá illő, karakán, határozott, de nagyon szerető gazdit találnunk :)

Rose be'Szaltó'zott a tutiba :)
2018.03.11.
Cuki kölyök boxerként megvették, mert kell, aztán csak nőtt. Foglalkozás nélkül. A Boxermentéshez az utcáról került Szadáról. Akkor már nem kellett a gazdának, mert problémás... Szerencsére Szaltónak volt esélye tovább lépni. Most Rose-nak hívják, és olyan életet él, amit megérdemel :)Hacsek új élete :)
2018.03.11.
Egyik karácsonyi ajándék, amit kaptunk 2017 végén, az Hacsek csodálatos gazdisodása volt. Akkor gyorsan beszámoltunk az örömünkről, de most megosztjuk veletek azokat a képeket is, amit azóta kaptunk :)Végleges lett Ludani :) <3
2017.12.25.
Karácsonyi boldogságunk egyik fénypontja, hogy Ludani ideiglenes státuszát véglegesre cserélte, így ő is boldog, gazdis, családos kutya lett <3Curly 1 éve gazdis :)
2017.08.13.
Curly kerek 1 éve költözött új családjába, aminek örömére kaptunk friss híreket és képeket a lánykáról. Olvassátok szeretettel :)Ilyen a boxerparadicsom ? :)
2017.08.13.
Hogy milyen lehet a földi boxerparadicsom? Nincs semmi kétségem arról, hogy pont olyan, mint Saci és Gábor otthonában :) Nézzétek!
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 | Következő