Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 | Következő

Áprilisi boldogságunk: Viking végre gazdinál <3
2021.04.26.
Viking 2 év gazdis élet után került vissza a Boxermentés gondozásába. A kanapéról került vissza a hideg télbe, kennelbe. Nagyon sokan drukkoltatok neki. Nagy örömünkre áprilistól végre ő is a gazdis boxik táborát erősíti újra <3

Enya már a tutiban <3
2021.04.06.
"... és a szemében már megvan az a csillogás!

Az a boldog csillogás, amiért megéri minden másodperc fáradtság!"

A narancssárga Csapat: Kicsi Fanta és Megmentője:)
2021.03.03.


Volt nekünk egy kis védencünk Schnell...
nem volt könnyű eset...
sőt....
Aztán mégis csak eljött az Ő Angyala is és rengeteg energia és küzdelmek árán, de szuper Család, elválaszhatatlan Társak lettek:)
Fogadjátok szeretettel a Gazdi beszámolóját az elfogadás, a bizalom és a szeretet erejéről:)Kakukktojás Rusty bejelentkezik:)
2020.06.15.


Rusty kutyánról kaptunk híreket:) Több, mint egy éve gazdis kutyaként tengeti életét és hát
jócskán belecsapott a Nagyfiú a lecsóba... nagy Corso Falkával bandázik:)
Olvassáok szeretettel a Gazdi sorait.

Mantra bejelentkezik:)
2020.05.17.


Aki ismerte Mantrát, soha nem felejti el azt a gyönyörű pofiját, mély, őszínte szemeit. Két éve boldog gazdis kutyaként éli életét és most újra hírt adott magáról:)


Lincoln bejelentkezik
2020.05.03.


A napokban híreket kaptunk Lincolnról. Tudtuk, hogy könnyen ment a beilleszkedés, de a gazdi szavaival élve "Lincoln TÖKÉLETES":)

Aktakukac története:)
2020.01.19.


Aki emlékszik a mi kis Aktakukacunkra, biztosan tudja, hogy nem volt egyszerű eset, már azt hittük, nálunk fogja leélni az életét, de akkor jött Andi és Gyuri, akik minden nehézség ellenére bizalmat adtak neki:)Raul boldogsága :)
2020.01.15.
Raul boxerünk 2018 januárjában került a NOÉ Boxer fajtamentés gondozásába. Az egész évet velünk töltötte, hiszen előrehaladott kora miatt a gazdijelöltek átnéztek rajta. Közeledett a tél, és mi nagyon aggódtunk az öregfiúért, de aztán megtörtént a CSODA <3

Doris jelentés:)
2019.09.19.

Aki régóta követi a Noé Boxer Fajtamentés munkáját, emlékezhet még Dorisra. Immár 7 éve élvezi a boldog családi kutya életét. A gazdik ezt még fokozták, egy csodálatos helyre költöztek, ahol az ember és boxer szája tátva marad, ha körbenéz:)


Búza-Baba 4 éves lett:)
2019.08.12.


Búza-Baba 4 éves szülinapján kedves beszámolót kaptunk a Gazdiktól. Csodásan érzik magukat a bőrükben és hatalmas terveik vannak a jövőre nézve!
Fogadjátok szeretettel a Gazdi beszámolóját:)


Anton... egy világraszóló barátság
2019.07.02.


Anton 7 éven keresztül volt elválaszthatatlan társa Lajosnak, aki megható és őszinte szeretettel mesél kis Társáról, az együtt töltött évekről, élményekről, az elmúlásról... Aki már egyszer az életben hasonlóképpen megtalálta a Társát, nem ismeretlen ez az érzés... fogadjátok szeretettel Anton gazdájának sorait, búcsúját szeretett kutyájától.

Netto, avagy élet két gyerekkel és egy kutyussal!
2019.05.19.


Gazdis beszámolót kaptunk kicsi Netto családjától. Az ország másik végéről jöttek el, mert első látásra érezték, hogy Netto az ő kutyájuk. Így is lett: az imádat kölcsönös, azonnal, problémamentesen beilleszkedett a családba, állandó mosolyt csalva minden kétlábú családtag arcára:) Kláriék remek példát mutatnak arra, hogy igenis gyermekek mellett, lakásban minden gond nélkül harmonikusan lehet együtt élni boxerrel:)
Olvassátok szeretettel beszámolójukat az első pár hónapról!

Disznóólból a kanapéra:)
2019.05.09.

Mártiék ha esik, ha fúj már több éve segítik a Noé Boxer Fajtamentés munkáját. Rengeteg kutyánkat ők hozták el gyepmesteri telepekről, gazdától és számos kutyát ők vittek új otthonukba. Szombaton szinte elsőként érkeznek a menhelyre, hogy gondoskodjanak a menhelylakókról.
Tavaly kerültek olyan helyzetbe, hogy haza tudták vinni az első örökbefogadott kutyájukat, Tíziát és megtapasztalták, milyen is egy hánytatott sorsú, örökbefogadott kutyával élni.
Sosem felejtem el az örökbefogadást követő szombatot, amikor találkoztunk és fülig érő szájjal mesélte, milyen fantasztikus dolog az örökbefogadás és milyen tökéletes kutyájuk van:) És a szerelem azóta is töretlen, Tízia továbbra is a szemük fénye. Olvassátok szeretettel történetüket.

Élet siket kutyával
2019.03.15.

Pont egy éve költözött be Dongó ( alias Argo) az életünkbe, megmutatva az a csodát, amire csak egy siket kutya képes.


Rusty villámlátogatása
2019.03.10.

Rusty kutyánk éppen annyi időt töltött nálunk, amennyit muszáj volt. Jött, látott és villámgyorsan becuccolt új otthonába, ahol már várta a korábbi exnoés corso lányunk Nalda.Kaktusz, aki már nem szúr:)
2019.02.25.

Önkénteseink meglátogatták Kaktuszt új gazdijánál. Azt kell mondjuk, Kaktusz ledobta az összes tüskéjét és rózsaszín szívecskék veszik körül.


Karácsonyi csoda - Viking módra :D
2018.12.28.
Igazi Karácsonyi ajándékot kapott Viking (és persze mi, boxermentők is), hiszen saját családja lett az ünnepekre. Meg is érkezett az első beszámoló. Olvassátok szeretettel <3Stukker, alias Bono 2 éve gazdinál :)
2018.10.22.
Két év eltelt azóta, hogy Stukkerért, új nevén Bono-ért eljött a családja. Azóta is teljes a harmónia és boldogság <3 Olvassátok szeretettel :)Carol (Kurkuma) családi nyaralása :)
2018.10.22.
Carol (alias Kurkuma) a nyáron a tengerparton nyaralt szerető családjával, ahol remekül érezte magát. Üdvözletet is küldött nekünk sok-sok szuper képpel együtt :)
Pizza hírek :)
2018.10.17.
Pizza boxerünk szívféreg fertőzötten került a gondozásunkba. A betegség ellenére 2018. januárjában gazdihoz költözhetett Németországba, és most örömmel osztjuk meg veletek a híreket új életéről az új családjában <31. 2 3 4 5 6 7 8 | Következő