Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő

ARGO arcát műteni kellett :(
2018.02.20.
Már egy jó ideje figyeltük Argo boxerünk arcát, mert nem volt szimmetrikus, az egyik fele mintha nagyobb lett volna. Egy ideig tapintással nem éreztünk semmit, de hamarosan már érezhető volt egy kemény csomó, ami hétről-hétre nagyobb lett...

Jive is szívférges :(
2018.01.13.
A Boxer fajtamentésnél 2017-es év utolsó mentett boxere Jive volt. A hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről érkezett. Sajnos az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy ő is szívférges :( További vizsgálatai folyamatban vannak.

Branco első beszámolója az ideiglenes befogadónál töltött napjairól
2017.12.30.
Branco olyan szerencsés, hogy bár aktív gazdikereső a téli időszakot nem kell az állatotthonban, egy hideg kennelben töltenie, hanem korábbi védencünk, Búza társa lehet, amíg eljön érte is az Igazdi. Kaptunk tőle egy kis beszámolót, hogy milyen is az élet ideiglenesként. Olvassátok szeretettel :)Köszönjük a karácsonyi adományokat :)
2017.12.25.
Hálás szívvel mondunk köszönetet minden boxer szerető támogatónknak, akiktől védenceink támogatást kaptak 2017. karácsonyán. Nélkületek sohasem sikerülne!!!
Jézuska meghallgatta Hacsek kívánságát <3
2017.12.23.
Pár napja olvashattátok Hacsek karácsonyi levelét a Jézuskához, amin alapvetően csak egy kívánság volt: GAZDIT szeretett volna. Mivel Hacsek hónapok óta a védencünk, így mi magunk is meglepődtünk, hogy teljesült a kívánsága, így a Szentestét már új, szerető családja körében tölthette :)

Gazdit kér a Jézuskától HACSEK!!!
2017.12.13.
Sziasztok! Hacsek vagyok. Fehér boxer. Tudom, hogy a gyerekek szoktak levelet írni a Jézuskának. Gondoltam, én is megpróbálom, hátha eljut hozzá, és küldi nekem azt, amire vágyom. Hogy mit szeretnék Karácsonyra? Hát egy saját GAZDIT, ez minden vágyam <3Ho-ho-ho itt Butch!
2017.12.04.
Nem értem, de tényleg nem értem, hogy miért nincs még gazdám! Már arra kell gondoljak, hogy félnek tőlem az emberek. Mi másért nem tolonganak értem a jelentkezők? Az is eszembe jutott, hogy írok egy levelet, hogy milyen jó kutya vagyok és elküldöm a Télapónak, a Jézuskának, hátha ők segítenek nekem gazdisodni. De elküldeném ám mindenkinek, hogy lássátok mennyire szeretni való boxer vagyok.

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban
2017.11.30.

2017. december 9-én rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban. Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Időpont: 2017. december 9. szombat 11 és 15 óra között

Ludaninak nem kell többé fáznia :)
2017.11.24.
Ugyan még a védencünk, de már nem kell a téli hidegben egy kennelben fagyoskodnia Ludaninak, a szívférgességből gyógyult boxer lánykának. Köszönjük Bellának, az ideiglenes befogadójának <3 LEGYÉL TE IS BOXER IDEIGLENES BEFOGADÓ, AMIVEL ÉLETET MENTHETSZ A FAGYOS TÉLBEN!


SOS GAZDIT ÉS MELEG OTTHONT KERES GORILLA!!!
2017.11.19.
Gorilla még nincs 2 éves, de önhibáján kívül jó pár családot megjárt. Egy át nem gondolt vásárlást követően a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjánál kötött ki. Most újra szerető, meleg otthont keres!!!!!Kérjük, segítsd Pizza szívféreg mentesítését!!
2017.11.17.
Először csak a gyorsteszt volt pozitív. Akkor még reménykedtünk, hogy csak bőrféreg, de sajnos a teljes vérvizsgálat (PCR teszt) is azt mutatta, hogy Pizza szívférges. Az immiticide kezelést megfizetni nem tudjuk, így marad a hosszadalmas gyógyszeres és cseppentős terápia, ami szintén nem olcsó :(


Totális sokk: újabb szívférges kutya a Boxer fajtamentésnél :O :(
2017.09.29.
A hevesi gyepmesteri telepről érkezett hozzánk Pizza, fiatal, tigriscsíkos boxer kan. Reménykedtünk, hogy neki a kora és jó természete miatt hamar lesz gazdija. Egészen addig reménykedtünk, míg el nem készült a minden bekerülő kutyánál rutinszerűen elvégzett szívféreg gyorsteszt, ami sokkoló, de POZITÍV :( :( :(Szarka nénje és kölykei :(
2017.09.27.
A Debreceni Kutyaház Állatmenhely kért segítséget egy boxer szukának és 5 kölykének: Téglásról (Debrecentől kb 20 km) kaptak bejelentést, miszerint egy anyakutya befialt a szomszéd kertjébe. A mamakutya "gazdája" visszavitte a kutyát magához, a kicsiket pedig ott hagyta...

Gyógyult szívférgesünk: LUDANI GAZDIT KERES!
2017.09.20.
Januárban érkezett 3 szívférges boxerünk: Csikánó, Tyúkica és Ludani. Azóta megállás nélkül izgultunk értük, hiszen kezelés nélkül ez a fertőzés az életükbe került volna. Hármuk közül már csak LUDANI keres gazdit, és nagyon várja, hogy ő is valaki szeme fénye lehessen :)
Szivféreg kezelés - 2. csapat
2017.09.20.
Újabb szívférges kutyáinknak kezdődött meg a kezelése. Ezúttal három kutyusunk kapta meg az első Immiticide (arzén) tartalmú injekcióját. Hacsek, Henry boxerek és Ytong öreg angol bulldogunk kezdte meg a kockázatos "utazását" a gyógyulás felé.

Gyógyult szívférgeseink :)
2017.08.13.


Brutális fertőzöttség!!!
2017.07.13.
Már egy jóideje minden bekerülő boxernél csinálunk szivféreg tesztet, és remegve várjuk, hogy elmúljon az a pár perc, amig megjelenik az eredmény... Örömünk határtalan, ha csak egy csik marad, két csik esetén pedig marad az a gyomorszoritó érzés, hogy megint aggódhatunk valamelyik védencünk életéért. Most épp Hacsekért :(Butch hírek az ideiglenes gazdiktól!
2017.06.24.
Vonatgázolt szörvájvőr Butch boxerünk ideiglenes befogadóhoz költözött, ahonnan kedves levelet írt nekünk a mindennapjairól. Butch továbbra is keresi a végleges gazdáját. Kérjük, segits neki egy megosztással, hogy megtalálja! Köszönjük :)Szívféreg kezelés - 2. és 3. immiticide kezelések
2017.06.23.
A SZÍVFÉREG "hatos fogat" megkapta a második és harmadik Immiticide kezelését két egymást követő napon, így ez a hét most megint leginkább róluk szól.

Sárga boxer pár együtt gazdisodna :)
2017.06.22.
Két új, páros védence van a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának: Szófia és Bornemissza. Ismerjétek meg őket :)
Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Következő