Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 | Következő

Elengedés - Kegyeleti kisállathamvasztás
2013.07.09.
Milyen édes kicsi, gyámolításra szoruló, amikor magunkhoz vesszük, és milyen gyámolításra szoruló ismét, mielőtt elengedjük Őt utolsó útjára, fájó szívvel. Szerencsés esetben akár tizenhat, vagy több évet is együtt tölthetünk vele egészségben, boldogságban, játékkal, dorombolással teli pillanatokkal, s ha szükségünk van rá,
a vigaszt nyújtó odabújásukkal. Érthető igény, ha szeretnénk megadni neki is a végtisztességet, hiszen éveken át Ő is a család tagja volt.

Hódító, aki nem hódít többé...
2013.06.27.
Egy kis beszámoló Hódítóról, a Zsámbokon talált boxer kanról, akinek sajnos amputálni kellett a péniszét egy traumás sérülés miatt. Hódító a körülményekhez képest jól van, de gyógyulása elhúzódó, még jó pár hét, amíg teljesen felépülhet.

Hódító, aki pórul járt :(
2013.06.11.
Hódítót Zsámbokon találták 2013. június 2-án. A nemi szerve hatalmasra duzzadva testen kívül lógott, míg Hódító a fájdalomtól megmerevedve, mozdulatlanul állt a mező közepén egyes egyedül. Hogy mi történt vele? Kiderül a cikkből :(

GYEREKNAP a NOÉ ÁLLATOTTHONban!
2013.05.24.
2013. május 26-án, vasárnap nálunk is GYEREKNAP lesz!
Szeretettel várunk minden gyereket és gyermeklelkű felnőttet 11:00 és 14:00 óra között.
Lesz itt arcfestés, kézműves foglalkozások, aszfaltrajz, sorversenyek, vetélkedők. És természetesen állatsimogató is. Itt lesz velünk Azil a celebróka, Monk a kisvaddisznó, Áfonya és Béfonya a két rosszcsont kecskegida, Bibi a bárány, nyuszik, teknősök és persze rengeteg simogatásra vágyó kutya, cica, malac és ló ...

Kutya világkiállítás 2013 - Hungexpo, Budapest
2013.05.15.
2013. május 15-től május 19-ig kint vagyunk a Hungexpo G pavilonban a Kutya Világkiállításon, a Fajtamentő standon. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki kiváncsi a munkánkra, és szeretne megismerkedni velünk ezen a remek kutyás programon :)

Shakespeare tévedett !
2013.04.29.
Nos kérem bátran elmondhatjuk, hogy bár tiszteljük és hatalmas rajongói vagyunk Shakespeare-nek, mégis tévedett néhány dologban Rómeót és Júliát illetően. Vagy csak nekünk, VELETEK EGYÜTT, sikerült átírnunk a sztori végét? :) Mert nálunk Happy End lett a sztori vége...

6. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
2013.04.19.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május, amikor is megrendezésre kerül az immár hagyománynak tekinthető BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli. Idén már 6. alkalommal. Szeretettel várunk minden érdeklődőt :)
Mi a különbség a két kép között? A szeretet!
2013.04.13.
Van egy találós kérdésünk: mi a különbség a két kép között? Nem csak a dátumokból kiolvasható 5 nap, hanem a szeret, figyelem, gondoskodás, kezelés, és a napi többszöri étkezés. Úgy tűnik, hogy Rómeó és Júlia túl van a krízisen. Köszönjük a támogatásukat :)

Új nap, új hét, új remény!
2013.04.08.
A hétvégén szó szerint az életükért küzdöttünk és drukkoltunk, de ők nem adták fel, mi sem fogjuk! Nem véletlenül bírták ki a telet, most az új élet kapujában nem fogjuk elengedni őket!!!!! Friss hírek két csontsovány védencünkről, Rómeóról és Júliáról.

6. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
2013.04.07.
Időben szólunk, élesítsétek a boxereiteket és bulldogjaitokat: május 5-én, vasárnap BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli a NOÉ Állatotthonban :)

Lassan tényleg elfogynak a szavak...
2013.04.05.
Boxer csontbrigádunkról a közelmúltban írtunk egy cikket. Már akkor is írtuk, hogy még bennünket, boxer mentőket is megdöbbent az, hogy néhány boxer milyen állapotban kerül hozzánk. Erre most megérkezett Rómeó és Júlia...

5. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!
2013.04.04.
5. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!
2013. április 14-én vasárnap 10:00 és 15:00 óra között
Helyszín: NOÉ Állatotthon Budapest, 17. kerület, Csordakút utca vége


Korom Gábor nyílt levele a Törvényalkotóhoz
2013.04.02.
"Minden embernek joga van félelem nélkül és tiszta környezetben élni! Minden gazdának felelőssége hogy kutyájával-, és kötelessége, hogy környezetével harmóniában éljen, és ezért mindent megtegyen! Minden kutyának joga van szabadon szaladgálni és játszani a társaival!"

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2013.03.31.
2013.03.16.
Idén is szervezünk Húsvéti mulatságot. 2013. március 31-én vasárnap 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és próbalovaglással gyerekeknek.

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2013.03.31.
2013.03.16.
Idén is szervezünk Húsvéti mulatságot. 2013. március 31-én vasárnap 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és próbalovaglással gyerekeknek.

Az érem másik oldala avagy Kyra igaz története
2013.03.08.
Az elmúlt napokban több helyen az interneten, de elsősorban a facebook-on megjelent egy hír/poszt egy boxer kutyusról, Kyráról – akit a cikk címe szerint a „NOÉ ellopott”. Mivel rengeteget vagyunk nyilvánosság előtt, és folyamatosan zajlik nálunk az élet ezért már megtanultuk, hogy olyan nincs, hogy mindig minden mindenkinek jó vagy tetszik, sőt … az esetek túlnyomó többségében nem is reagálunk az igaztalan vádakra, nem szítjuk tovább a feszültséget. A lelkiismeretünk tiszta, tesszük a dolgunk, immár 20! éve. Most mégis úgy gondoljuk, hogy megmutatjuk az éremnek azt a bizonyos másik oldalát és leírjuk tényszerűen, ami és ahogy történt.

BoxE.R. - Boxer Emergency Rescue - avagy mit csináltunk 2012-ben?
2013.03.06.
Nem egyszerű munka a boxer fajtamentés, ezt már évek óta tudjuk. A teendők és a mentett boxerek száma évről évre nő. Néha már azt hisszük, hogy ennél nem lehet több segítségre szoruló boxer, de a tények ennek mindig ellent mondanak. Mindig van újabb mentésre szoruló, segítségre váró boxer. Hogy honnan, mi sem értjük? Csak küzdünk. Rendületlenül. Olvassátok szeretettel a beszámolót Boxer fajtamentő csoportunk 2012. évi munkájáról.

Csontbrigád - a BoxE.R. fajtamentésnél
2013.02.19.
Nemcsak Rejtőnek van Csontbrigádja. Sajnos Boxer fajtamentő csoportunknak megvan a saját csontbrigád csapata :( Az elmúlt időszakban bekerült boxerek nagy részének fizikai állapota még sokat látott boxeres önkénteseinket is megdöbbentette. Sokan kincsként tekintenek a boxerekre, igazi családtagként kezelik. Mások viszont éheztetik, elhanyagolják, kidobják őket. Ezekért a hányatott sorsú csontkollekciókért dolgozik Boxer fajtamentő csoportunk. Rendületlenül.

Búcsúzunk....
2013.02.04.
... Hogy lehet mondatokat formálni ott, ahol szavak sincsenek ...
... Elvesztettünk valakit és próbáljuk elfogadni, feldolgozni, de ezt képtelenség ...
Elment Móni és Yoda, és soha, soha, soha nem lesznek már itt velünk. Egy pillanat alatt, értelmetlenül és visszafordíthatatlanul itt hagytak mindent, anyát, testvért, szerelmet és a noés családot. A hír rövid és gyomorba vágó: tragikus autóbalesetben elhunyt Csáki Mónika és imádott kutyusa Yoda.


Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idő alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelősen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot. Mikor egy állati családtagot választunk, nem gondolunk arra, hogy mennyit él, milyen hosszú időt tölthetünk el együtt, mennyi közös élményt szerezhetünk, melyre egyszer majd könnyes szemmel gondolunk vissza mosolyt csalva arcunkra.


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 | Következő