Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

BOXER védenceinknek speciális tápra van szüksége!!!
2014.07.09.
A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának néhány védence speciális táplálást igényel bőr- vagy bélproblémái miatt. Ők RokkerZsolti, RippelViktor és Jennifer. Kérjük, segítsétek őket egy zsák táppal vagy támogatással! Köszönjük :)Mutti beköszönő :)
2014.07.08.
Mutti, az út szélére dobott boxernéne cirka egy hónapja került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Ime, láthatjátok, hogy mit tesz a gondoskodás: Mutti jól van, sebei begyógyultak, és idős kora ellenére élvezi az életet :)RippelViktor műtét után gyógyulgat :)
2014.07.01.
Megvolt a műtét, túl vagyunk rajta. Sínbe tették a lábát, és most ezzel kell élnie egy ideig, hogy könnyítsék a járását. RippelViktor nem boldog, most. 6 hétig lesz szobafogságban, de a gyógyulásához elengedhetetlen a nyugalom.

RippelViktor lába bibis, műteni kell :(((
2014.06.13.
RippelViktorral alias Tóbiással mindig történik valami: most épp a lába bibisedett meg. A sérülés (szalag szakadás) nem új keletű, de a lézeres kezelés sajnos nem vezetett eredményre, ezért elkerülhetetlen a műtét :( Kérjük, segítsétek RippelViktor gyógyulását!


Mutti, az út szélére dobva :(((
2014.06.11.
A szívünk megszakadt, mikor megláttuk őt az út szélére dobva, egyedül, várva a csodát, hogy visszatér hozzá az, akinek gondoskodnia kéne róla, akinek szeretnie kéne ameddig csak lehet, aki hűtlenül magára hagyta, kidobta, akinek az életét szentelte, akire a hűségét áldozta...érdemtelenül :(

Lekerült a bugyi! Gyógyul a szemem :)
2014.05.27.
Mirkó vagyok, tudod a srác, akinek bugyi volt a fején... Örömmel közlöm, hogy fellélegeztem: lekerült a bugyi, és gyógyul a szemem, és látok is vele fényeket, vagyis remélhetőleg látni is fogok vele később :)


BoxE.R. majálison buliztunk :)
2014.05.22.
2014-ben immár 7. alkalommal került megrendezésre a BoxE.R. Majális, ahol most a bulldogok mellett két másik mentett fajtánk a cane corso-k és csau-csauk is meghívást kaptak.

Süket lisztkukac lányok gazdit keresnek :)
2014.05.21.
Snowwhite és Higany két fehér boxerlány, akiket 'gondos gazdáik' elfelejtettek. A szomszédok kértek segítséget számukra a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjától, amikor lesoványodva, elhagyatottan nem volt, aki gondoskodjon róluk. Mindketten hallássérültek, Snowwhite teljesen süket, Higany hall egy picit. Szerető otthont, szuper gazdit keresünk számukra!

Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.14.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


Segítség! Bugyi van a fejemen :O
2014.05.13.
Csak egy vizsgálatra indultam, mert viszketett a szemem, meg piszkáltam, és bibis lett állítólag. Erre a szemem matatása után kaptam valami cuccot - jó volt, na nem tagadom - amitől olyat álmodtam, hogy a mesébe nincs szebb (lett egy gazdám, képzeljétek el). Erre felébredek fáj a szemem, és egy zöld bugyi van a fejemen :O Úgy nézek ki, mint egy idióta, és ráadásul a gazda is csak álom volt :( Felháborító!!!

Bandi boxer gazdiját keressük :)
2014.05.06.
Bandi igazi energiabomba, ezért nagyon fontos, hogy ehhez a kirobbanó személyiséghez megfelelő gazdát találjunk, aki tudja vele tartani az iramot és kézben (kordában:) is tudja őt tartani. Segítsetek egy megosztással, hogy egymásra találjanak :)
RippelViktor, alias Tóbiás szülinapja :)
2014.05.03.
Ideiglenes befogadóink megtáltosodtak: most RippelViktorról (munkanevén Tóbiás) kaptunk egy gazdikereső összefoglalót annak alkalmából, hogy 1 éve él ideiglenes befogadóinál, Lacinál és Nórinál. Segítsetek egy megosztással, hátha így talál rá a gazdi, akit neki rendeltetett :)

7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)Rouge, a törött állkapcsú boxerlány
2014.04.25.
A Siófoki Állatvédő Alapítvány gondozásába került Enyingről egy sérült boxer szuka: az állkapcsa mindkét oldalon törött volt, a testét több helyen daganatok, csomók borították. Nem tudtak mit kezdeni vele, így Rouge a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett, mi pedig most a TI segítségeteket kérjük a gyógyíttatásához!


Húsvéti Ünnepi Nyitvatartás - 2014
2014.04.17.
2014. április 21-én, Húsvét hétfőn Állatotthonunk ZÁRVA TART. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden látogatónknak, önkéntesünknek és támogatónknak :)

Brokkoli, a miniboxer
2014.04.10.
Brokkoli miniboxerünk speciális, ideiglenes befogadója által írt rendhagyó gazdifogóját olvashatjátok. Egy biztos: aki Brokkolit választja társnak, annak minden napja vidámsággal lesz tele. Segítsetek, hogy egymásra találjanak :)Álmodj Királylány :((((
2014.04.10.
Péntek reggel összegömbölyödve, örök álomba szenderülve találtuk babaarcú boxerlánykánkat, Csekkát :((( Azóta sem térünk magunkhoz. Épp ismétlő szív ultrahangra mentünk volna vele. Nem is gondoltuk, hogy ekkora a baj :( Légy boldog, vidám és egészséges a Szivárványhídon túl drága Csekka!

Sérülten talált boxerlánynak,Turai Idának kérünk segítséget!
2014.04.04.
Lassan letelik a 2 hét, amíg várjuk az EREDETI GAZDA jelentkezését, de eddig semmi nyoma. Egyikünk telefonja sem csörrent meg aggódó hangot hallva a vonal végén, Idáról érdeklődve... Ő mindezalatt állatorvosaink gondoskodását élvezi, hiszen sebei folyamatos kezelést igényelnek. Mivel gazdái nem jelentkeznek érte, segítséget kérünk Turai Ida kezeléséhez. Köszönjük boxerbarátok :)
TURÁN TALÁLT BOXER SZUKA - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.04.02.
2014. április 1-én délután találtak egy sárga színű, vágott fülű, 4 év körüli boxer szukát súlyos, harapott sérülésekkel, sokkos állapotban. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának közvetítésével azonnal állatorvoshoz kerül. Chipje nincs. KERESSÜK AZ EREDETI GAZDÁJÁT!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő