Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 | Következő

RippelViktor lába bibis, műteni kell :(((
2014.06.13.
RippelViktorral alias Tóbiással mindig történik valami: most épp a lába bibisedett meg. A sérülés (szalag szakadás) nem új keletű, de a lézeres kezelés sajnos nem vezetett eredményre, ezért elkerülhetetlen a műtét :( Kérjük, segítsétek RippelViktor gyógyulását!


Mutti, az út szélére dobva :(((
2014.06.11.
A szívünk megszakadt, mikor megláttuk őt az út szélére dobva, egyedül, várva a csodát, hogy visszatér hozzá az, akinek gondoskodnia kéne róla, akinek szeretnie kéne ameddig csak lehet, aki hűtlenül magára hagyta, kidobta, akinek az életét szentelte, akire a hűségét áldozta...érdemtelenül :(

Lekerült a bugyi! Gyógyul a szemem :)
2014.05.27.
Mirkó vagyok, tudod a srác, akinek bugyi volt a fején... Örömmel közlöm, hogy fellélegeztem: lekerült a bugyi, és gyógyul a szemem, és látok is vele fényeket, vagyis remélhetőleg látni is fogok vele később :)


BoxE.R. majálison buliztunk :)
2014.05.22.
2014-ben immár 7. alkalommal került megrendezésre a BoxE.R. Majális, ahol most a bulldogok mellett két másik mentett fajtánk a cane corso-k és csau-csauk is meghívást kaptak.

Süket lisztkukac lányok gazdit keresnek :)
2014.05.21.
Snowwhite és Higany két fehér boxerlány, akiket 'gondos gazdáik' elfelejtettek. A szomszédok kértek segítséget számukra a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjától, amikor lesoványodva, elhagyatottan nem volt, aki gondoskodjon róluk. Mindketten hallássérültek, Snowwhite teljesen süket, Higany hall egy picit. Szerető otthont, szuper gazdit keresünk számukra!

Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.14.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


Segítség! Bugyi van a fejemen :O
2014.05.13.
Csak egy vizsgálatra indultam, mert viszketett a szemem, meg piszkáltam, és bibis lett állítólag. Erre a szemem matatása után kaptam valami cuccot - jó volt, na nem tagadom - amitől olyat álmodtam, hogy a mesébe nincs szebb (lett egy gazdám, képzeljétek el). Erre felébredek fáj a szemem, és egy zöld bugyi van a fejemen :O Úgy nézek ki, mint egy idióta, és ráadásul a gazda is csak álom volt :( Felháborító!!!

Bandi boxer gazdiját keressük :)
2014.05.06.
Bandi igazi energiabomba, ezért nagyon fontos, hogy ehhez a kirobbanó személyiséghez megfelelő gazdát találjunk, aki tudja vele tartani az iramot és kézben (kordában:) is tudja őt tartani. Segítsetek egy megosztással, hogy egymásra találjanak :)
RippelViktor, alias Tóbiás szülinapja :)
2014.05.03.
Ideiglenes befogadóink megtáltosodtak: most RippelViktorról (munkanevén Tóbiás) kaptunk egy gazdikereső összefoglalót annak alkalmából, hogy 1 éve él ideiglenes befogadóinál, Lacinál és Nórinál. Segítsetek egy megosztással, hátha így talál rá a gazdi, akit neki rendeltetett :)

7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)Rouge, a törött állkapcsú boxerlány
2014.04.25.
A Siófoki Állatvédő Alapítvány gondozásába került Enyingről egy sérült boxer szuka: az állkapcsa mindkét oldalon törött volt, a testét több helyen daganatok, csomók borították. Nem tudtak mit kezdeni vele, így Rouge a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett, mi pedig most a TI segítségeteket kérjük a gyógyíttatásához!


Húsvéti Ünnepi Nyitvatartás - 2014
2014.04.17.
2014. április 21-én, Húsvét hétfőn Állatotthonunk ZÁRVA TART. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden látogatónknak, önkéntesünknek és támogatónknak :)

Brokkoli, a miniboxer
2014.04.10.
Brokkoli miniboxerünk speciális, ideiglenes befogadója által írt rendhagyó gazdifogóját olvashatjátok. Egy biztos: aki Brokkolit választja társnak, annak minden napja vidámsággal lesz tele. Segítsetek, hogy egymásra találjanak :)Álmodj Királylány :((((
2014.04.10.
Péntek reggel összegömbölyödve, örök álomba szenderülve találtuk babaarcú boxerlánykánkat, Csekkát :((( Azóta sem térünk magunkhoz. Épp ismétlő szív ultrahangra mentünk volna vele. Nem is gondoltuk, hogy ekkora a baj :( Légy boldog, vidám és egészséges a Szivárványhídon túl drága Csekka!

Sérülten talált boxerlánynak,Turai Idának kérünk segítséget!
2014.04.04.
Lassan letelik a 2 hét, amíg várjuk az EREDETI GAZDA jelentkezését, de eddig semmi nyoma. Egyikünk telefonja sem csörrent meg aggódó hangot hallva a vonal végén, Idáról érdeklődve... Ő mindezalatt állatorvosaink gondoskodását élvezi, hiszen sebei folyamatos kezelést igényelnek. Mivel gazdái nem jelentkeznek érte, segítséget kérünk Turai Ida kezeléséhez. Köszönjük boxerbarátok :)
TURÁN TALÁLT BOXER SZUKA - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.04.02.
2014. április 1-én délután találtak egy sárga színű, vágott fülű, 4 év körüli boxer szukát súlyos, harapott sérülésekkel, sokkos állapotban. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának közvetítésével azonnal állatorvoshoz kerül. Chipje nincs. KERESSÜK AZ EREDETI GAZDÁJÁT!TALÁLT KUTYA! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK !
2014.03.30.
Budakalászon talált sárga boxer szukának keressük az EREDETI GAZDÁJÁT. A kutya chipezett, de nincs regisztrálva.Pogo és a fekete sereg
2014.03.28.
Pogot és társát, Fekete Hattyút gazdája magára hagyta egy kertben. Hatósági eljárás során szabadultak, de nem volt, aki gondoskodjon róluk, így kiirtási határozatot adtak ki rájuk. Természetesen nem hagytuk, hogy megöljék őket, így Pogo NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához került, és új, felelősségteljes gazdit keresünk számára.


Szomorú Vasárnap: Zente földi útja véget ért :(((((
2014.03.26.
"Utolsó vasárnap
kedvesem gyere el,
pap is lesz, koporsó,
ravatal, gyászlepel.
Akkor is virág vár,
virág és - koporsó.
Virágos fák alatt
utam az utolsó.
Nyitva lesz szemem, hogy
még egyszer lássalak.
Ne félj a szememtől,
holtan is áldalak...
Utolsó vasárnap. "Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 14 15 16 17 18 19 20 | Következő