Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 | Következő

Brokkoli, a miniboxer
2014.04.10.
Brokkoli miniboxerünk speciális, ideiglenes befogadója által írt rendhagyó gazdifogóját olvashatjátok. Egy biztos: aki Brokkolit választja társnak, annak minden napja vidámsággal lesz tele. Segítsetek, hogy egymásra találjanak :)Álmodj Királylány :((((
2014.04.10.
Péntek reggel összegömbölyödve, örök álomba szenderülve találtuk babaarcú boxerlánykánkat, Csekkát :((( Azóta sem térünk magunkhoz. Épp ismétlő szív ultrahangra mentünk volna vele. Nem is gondoltuk, hogy ekkora a baj :( Légy boldog, vidám és egészséges a Szivárványhídon túl drága Csekka!

Sérülten talált boxerlánynak,Turai Idának kérünk segítséget!
2014.04.04.
Lassan letelik a 2 hét, amíg várjuk az EREDETI GAZDA jelentkezését, de eddig semmi nyoma. Egyikünk telefonja sem csörrent meg aggódó hangot hallva a vonal végén, Idáról érdeklődve... Ő mindezalatt állatorvosaink gondoskodását élvezi, hiszen sebei folyamatos kezelést igényelnek. Mivel gazdái nem jelentkeznek érte, segítséget kérünk Turai Ida kezeléséhez. Köszönjük boxerbarátok :)
TURÁN TALÁLT BOXER SZUKA - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.04.02.
2014. április 1-én délután találtak egy sárga színű, vágott fülű, 4 év körüli boxer szukát súlyos, harapott sérülésekkel, sokkos állapotban. A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának közvetítésével azonnal állatorvoshoz kerül. Chipje nincs. KERESSÜK AZ EREDETI GAZDÁJÁT!TALÁLT KUTYA! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK !
2014.03.30.
Budakalászon talált sárga boxer szukának keressük az EREDETI GAZDÁJÁT. A kutya chipezett, de nincs regisztrálva.Pogo és a fekete sereg
2014.03.28.
Pogot és társát, Fekete Hattyút gazdája magára hagyta egy kertben. Hatósági eljárás során szabadultak, de nem volt, aki gondoskodjon róluk, így kiirtási határozatot adtak ki rájuk. Természetesen nem hagytuk, hogy megöljék őket, így Pogo NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjához került, és új, felelősségteljes gazdit keresünk számára.


Szomorú Vasárnap: Zente földi útja véget ért :(((((
2014.03.26.
"Utolsó vasárnap
kedvesem gyere el,
pap is lesz, koporsó,
ravatal, gyászlepel.
Akkor is virág vár,
virág és - koporsó.
Virágos fák alatt
utam az utolsó.
Nyitva lesz szemem, hogy
még egyszer lássalak.
Ne félj a szememtől,
holtan is áldalak...
Utolsó vasárnap. "


Itt a tavasz, virágzik Tulipán :)
2014.03.14.
Amelyik virágnak nincsen illata, az néma. Ilyen a tulipán is. Amelyik kutyának nincs gazdája, az szomorú. Ilyen volt Tulipán is. 2011-től kezdve egészen a mai napig. De ennek immár örökre vége: Tulipán a mai napon már ágyban, párnák között hajtja álomra a fejét. Élj boldogan gyönyörű boxer lányunk, megérdemled :)


Gazdis lett Liszt :)
2014.03.10.
Lisztet az Illatos úti ebrendészeti telepről hoztuk el. Noha chipes volt, a chipje nem volt regisztrálva, így esélye sem volt hazajutni. Szerencsére csak egy rövid időt töltött a NOÉ / Boxer fajtamentő csoport védenceként, és máris új otthonába költözhetett. Sok boldogságot Liszt :)Lipót begazdisodott :)
2014.03.03.
Lipótot nagy szerencse érte: beköltözhetett korábbi kenneltársa, Zebra mellé a családi kanapéra. Gazdijuk, Viktor rendszeresen kijár önkénteskedni a NOÉ Állatotthonba, ahol boxereket sétáltat, szocializál, szeretget. Ebből a szeretgetésből szerelem lett, így most már két boxer: Zebra és Lipót boldog gazdija :DKét hétig őrizték halott gazdájukat a boxerek :(
2014.02.27.
Gaston és Szimba gazdája önkezével vetett véget életének, és kutyái 2 hétig voltak vele bezárva a lakásba. Volt számukra megfelelő mennyiségű élelem és víz, csak a szerető gazdi nem lesz már velük soha :( Az Állatmentő Liga segítségével a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához kerültek. Új, szerető otthont keresünk számukra, lehetőleg együtt.


'Kölyök boxert egy zsák tápért', széljegyezet egy hobbista szaporító tevékenységéhez
2014.02.23.
"A suszter maradjon a kaptafánál" - szól a közmondás, ami igaz a kutyatenyésztésre is. Aki nem ért hozzá, az tartson kutyát és szeresse, de ne foglalkozzon szaporítással. Különben fajta jelleggel nem bíró, beteg, eladhatatlan állatok születhetnek, ahogy ebben a történetben is.


Antenna itthagyott bennünket :(
2014.02.22.
Már megint egy fájdalmas búcsú. Már megint egy beteljesületlen Álom. Már megint egy elhagyott szív, aki nem talált új otthont magának. Már megint egy rosszul befejezett történet. A halál sosem érkezik jókor. De nem mindegy, hogy hol vagyunk, kivel vagyunk, ki kísér az utolsó útra. Légy boldog odaát Antennatata. Mi a gazdád helyett is szerettünk :(Valaki esélyt kapott a boldogságra :)
2014.02.21.
Valakinek nagy napja alakult a minap ... Hogy ki Ő? Találjátok ki!!! Segítségül annyit:
Szép szál legény, vagy inkább lány?
Alá nézel és semmit sem látsz?
Legénysége lett a veszte,
Tört szerszáma le lett nyesve.
Kislány pózban pisil most már,
Macsó módra fel alá jár.
Beleköt az élő fába,
Legény maradt puncikával!


BoxE.R. - Boxer Emergency Rescue - Tudod mit tettünk 2013-ban?
2014.02.05.
Tudod mivel foglalkozott a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportja 2013-ban? Nem volt könnyű, de csokorba kötöttük nektek a tavalyi évünk örömeit, bánatait, sikereit és veszteségeit, na meg persze egy kis összefoglalót a rendezvényekről, amit szerveztünk, ahol megjelentünk.Gyomorcsavar - amikor minden perc számít!!!
2014.02.05.
Rokkaboo kutyánk ideiglenes befogadónál él. Ennek köszönheti az életét, na meg persze ideiglenes befogadói gyors reagálásának, akik azonnal észlelték a problémát, és tudták mi a teendő? Te tudod, hogy mik a gyomorcsavar tünetei? Tudod, hogy mit kell tenned ilyenkor?

Capulet elment :(
2014.02.04.
Capulet elment. Reggel csak élettelen testét találtuk meg a házában. Korábbi gazdája magára hagyta, nem kellett már idősen, daganatosan. Reméltük, hogy sikerül még megismertetnünk vele az otthon melegét, a szerető gazdi simogatását, de elkéstünk. A Halál gyorsabb volt. Nyugodj békében Capulet, nem feledünk :(


Budakeszin talált fehér boxer szuka ! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2014.02.02.
Fiatal, fehér színű, boxer szukát találtak Budakeszin 2014. február 1-én. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!!!Miért nem kell Tulipán senkinek????
2014.01.29.
Van egy boxerünk. Tulipán. Tulipán, aki egyszerűen rejtély számunkra. Miért nem kell senkinek??? Miért van már több mint 2 éve a Boxer fajtamentés gondozásában? Miért nem jött még egy érdeklődő hívás sem miatta? Miért nem néz rá egy gazdijelölt se, amikor megmutatjuk neki? Miért tűnik láthatatlannak az érdeklődők számára, akiket körbevezetünk? Segítsetek, hogy gazdira találjon.


Antenna hírfolyam
2014.01.28.
Hatalmas örömmel jelentjük, hogy Antenna túl van a krízisen. A veseműködése helyre állt, rendeződött az állapota. Totyogósan, öregesen ugyan, de lábon van, és továbbra is keressük az ÁLOMOTTHONT számára :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 | Következő