Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő

2021. első mentvénye: ANTIK
2021.01.06.
Akkor most nagyon drukkoljatok Angyalok! Tegnap este érkezett a segítségkérés a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatától, hogy egy rossz állapotú, öreg boxer nyanyát találtak Tatabányán :(

Dance gazdihoz költözött
2020.12.15.


Dance egy sajnálatos haláleset miatt került a gondozásunkba. Már az első percben láttuk, hogy gyönyörű pofijával, szép szemeivel és bújós, kedves viselkedésével könnyű dolgunk lesz, és hamar gazdára fog találni.


Polár a válási árva... 💔
2020.12.03.


Szerencsétlen 9 éves boxer úr menhelyen kötött ki, mert a gazdái válása után Ő egyiknek sem kellett már. 😢 Szomorú ezt így kimondani, de megismerve ennek az édes kedves kutyának az állapotát, bátran mondom, hogy jobb dolog nem is történhetett volna vele, mint hogy a Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentése a szárnyai alá vette.

Viking újra gazdikereső
2020.12.03.


Viking csalódott. 2018-ban már egy család azt ígérte neki, hogy innen már csak jó dolgok fognak vele történni. Hogy szeretni fogják, vigyáznak rá, gondoskodnak róla, bármi történjék is. De a család szétszakadt, és Viking megint a menhelyen kötött ki. Az ágyból, párnák közül. És itt a TÉL.... :(Csini csodája
2020.11.05.


Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy az elmúlt időszakban mi okozta számomra a legnagyobb örömöt, azt válaszolnám,hogy a láthatatlan. 11 +-os Csini örökbe fogadása. Olvassátok szeretettel Márti önkéntesünk írását :)Ricardo révbe ért <3
2020.11.03.


42 hónap. Ennyi időt töltött Ricardo a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának gondozásában, mire eljött élete nagy napja, és hosszú ismerkedést követően gazdijával, Tamással hazamehetett. Sok boldogságot Ricardo <3

Zordon és Margaret együtt gazdisodott :)
2020.11.03.
A nyírbogáti szaporítótól mentett, egymáshoz nagyon ragaszkodó, idős boxerpárosunknál megtörtént a CSODA: együtt fogadták őket örökbe !!!!Rain - a Csodakutya és Csodacsaládja:)
2020.09.23.


Néhány hete voltunk látogatóban Rain boxermatrónánknál:)
Álmunkban sem reméltük, de lassan egy éve él boldogságban szerető családja körében, a maga boldog, kiegyensúlyozott, bohókás módján.
Olvassátok szeretettel az Ő kis történetét:)

Margaret és Zordon - Álomkuyák Álomcsaládot keresnek:)
2020.09.15.

A Nyírbogáti boxereink közül már többen boldog családban élnek, van nekünk azonban két gyönygörű kutyánk, akik még keresik az igazit. Ismerjétek meg Margaretet és Zordont:)

Camelnek végleges otthon keresünk!
2020.08.27.


Camel több, mint két hónapja került vissza a Noé Állatotthon Fajtamentő Csoportjának gondozásába, betegen, összezvartan.
Ideiglenes családjának hála teste- lelke rendbejött és készen áll a most már VÉGLEGES ÖRÖKBEFOGADÁSRA!!!

Látogatható a Nyírbogáti Csapat:)
2020.08.06.


Szuper hírekkel szolgálhatunk a Nyírbogáti 7-es Fogatunkkal kapcsolatban!
Egyrészről megszületett a határozat, miszerint a Noé Állatotthon tulajdonába került a Csapat:)
Másrészről a legtöbbjük megkapta az utolsó oltását és epekedve várja, hogy szombaton megszeretgesd:)

3 csodás gazdisodás a héten:)
2020.07.12.


Minden gazdisodás egy külön csoda számunka, de amikor olyan védencünkról van szó, aki már régóta a menhely lakója, még inkább megdobogtatja a szívünket.

Nyírbogáti Hetes Fogat
2020.07.06.


A nyírbogáti szaporítótelep felszámolásából hírtelen pottyant a Noé Boxer Fajtamentő Csoport ölébe 7 boxer. Kihasználtak, betegek, szívférgesek...:(
Megígértük nekik, hogy most már minden jó lesz, de ehhez a Ti segítségetekre is szükség van:)

Elkezdődött a Csoda - légy részese a befejezésének!!!
2020.06.24.


Papus múlt hét csütörtök éjjel pottyant az életünkbe! Iszonyú állapota miatt reggel azonnal az orvosnál kezdünk... azt gondoltuk, pár napot adhatunk neki, de Papus Csodája megkezdődött!!! A beteljesüléséhez azonban a Ti segítségeteket is kérjük!!!

SOS!!! Egy elhivatott Angyalkát keresünk Nakednek!!!
2020.06.10.


Legújabb védencünk, Naked, iszonyú állapotban, zörgő bordákkal, meggyötörten, lángoló vörös, gyulladt bőrrel érkezett A Noé Állatotthon Boxer Fajtamentő Csoportjának gondozásába:(
A képek nem adják vissza, hogyan is néz ki valójában:(

Természetesen mindent megteszünk érte de valljuk be, a menhelyi körülmények nem a legideálisabbak ebben a helyzetben:(

Egy elhivatott Angyalkát keresünk, aki vállalná az ideiglenes gondozását, amíg felerősödik és megkereshetjük neki a végleges otthonát:)

Vasárnapi meglepetés:)
2020.05.18.


Napról-napra egyre nehezebb helyzetben vannak a Menhelyik, így a Noé Állatotthon és természetesen a Boxer Fajtamentő Csoport is. Ezért nagy öröm számunkra, mikor ilyen fantasztikus meglepivel indul a vasárnap:)

A segítséged kérjük!!!!
2020.05.18.


Napról- napra nehezebb a menhelyeknek, a Noé Állatotthont és vele együtt Boxer Fajtamentő Csoportot is utolérte a járvány ill a karatén miatt kialakult nehéz helyzet.
Nincs mit szépíteni, üres a kasszánk:(
Camel feltúrbózva készen áll a költözésre:)
2020.05.17.Aki végigkövette Camel kutyánk sorsát, az tudja milyen sok mindenen men át, a halál torkából jött vissza, mára azonban vigyorogva keresi végleges otthonát:)

Mondd, mit ér a pedigré?
2020.05.13.
Azt gondolná az ember, hogy a tenyésztőtől kikerült fajtatiszta kutyák sorsa egy életen át rendben van, hiszen 'jó házból való', úri kutyákról beszélünk. Sajnos a sors azonban sokszor közbeszól. Mi a boxermentésnél pedig azért vagyunk, hogy újra JÓ helyre kerüljenek még a bajba jutott pedigrések is :)

Hahó, Iorek vagyok és becuccolnék Hozzád:)
2020.05.06.


Iorek egy virgonc fiatal kis kanocska, akinek nagyon nem valók a menhely rácsai, ezért mielőbb betenné a popóját a tutiba:)
Ha szeretnéd, hogy vidám, lehengerlő természetével feldobja a napjaidat, egy percig se habozz!!!!


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő