Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Segítséget nyújtott a Hungária Boxer Klub !
2014.12.23.
Telefonhívásunk volt a minap. A Hungária Boxer Klub képviselője jelentkezett egy Boxer fajtamentő csoportunknak nyújtandó támogatással kapcsolatban. Meglepetésünknél csak az örömünk volt nagyobb. Köszönjük :)Személyi jövedelemadó 1 % avagy szorosabbra a nadrágszíjat
2012.10.13.
Levelet hozott a posta, a feladó a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Általában azért ez nem a jó hírek kategóriájába esik, bár ezt a levelet most (mint ahogy minden évben) lélegzetvisszafojtva és nagyon-nagyon vártuk.
A levél, ami meghatározza életünk következő 12 hónapját. A levél, ami szinte szó szerint dönt életről és halálról. A levél, ami lehetővé teszi, vagy összetöri terveinket, álmainkat. A levél, amely megmondja, hogy a következő évben mennyire kell szorosra húzni a nadrágszíjat. A levél, a felajánlott személyi jövedelemadó felajánlható 1%-ról.

Elkészült az út! Köszönjük!
2012.06.14.
Az egyik legnagyobb álmunk teljesült a napokban! Csodálatosan megcsinálták a menhelyhez vezető utat. Nem csak szép, de nagyon sima is. :) És akiknek mindezt köszönhetjük Dr. György István Kőbánya országgyűlési képviselője, Főpolgármester helyettes, a XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata és a Makor Kft. és Nektek Angyalok, akik szintén minden követ megmozgattatok, hogy ez sikerüljön!

Zenészek az állatokért - Segélykoncert a Noé Állatotthonban, avagy egy állati jó buli
2011.09.29.
A „segélykoncert” szó hallatán minden jóérzésű embernek akaratlanul összeszorul a szíve, hiszen azonnal egy olyan rászorulóra asszociál, akinek sokak segítségére van szüksége a talpra álláshoz, vagy akár az életben maradáshoz. A Noé Állatotthon dolgozói és lakói jelentősen rácáfoltak a negatív nézetekre, amikor múlt heti rendezvényük alkalmával önfeledt szórakozásba kezdtek; mindezt persze jó cél érdekében.

Megérkezett az értesítés a 2010. évi személyi jövedelemadó felajánlásokról
2011.09.29.
Ahogy lenni szokott ilyenkor szeptemberben, mint valami csodatevőt várjuk a postást. Várjuk, hogy meghozza a várva várt levelet, melynek feladója az APEH (mostanában NAV) és amelytől egy évig függ kb. 1.000 védencünk jövője, és a lehetőségeink a jövő évi munkára, fejlődésre. Ebben a levélben értesítenek ki minket – és a hozzánk hasonló civil szervezeteket –, hogy mekkora összegű az aktuális személyi jövedelemadó felajánlás ebben az évben.

Angyalok igenis vannak: megkaptuk a légkondícionálót a boxermenedékbe :)
2011.07.21.
Tényleg vannak Angyalok, akiket jelen esetben most úgy hívnak, hogy Colombus Klíma Kft. Jöttek, hozták és felszerelték a boxermendék új klímaberendezését.


Angyalok igenis vannak, megkaptuk a lékondícionálót a boxermenedékbe
2011.07.21.
Felhívásunkra, miszerint légkondicionáló berendezésre gyűjtünk épülő boxermenedékünkbe nagyon sokan megmozdultak. Ki-ki lehetőségéhez képest támogatta a projekt megvalósítását.
És jelentkezett egy klíma berendezéseket forgalmazó cég, akik nem csupán egy vadonat új, modern és minden igényünket kielégítő berendezést ajánlottak fel nekünk. De eljöttek és fel is szerelték a berendezést.

Támogatóink
2009.10.25.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentő csoportjának rendszeres támogatói.