Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4.

Légkondícionálóra gyűjtünk!
2010.07.02.
Kedves Támogató Barátaink!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely, Boxer és Bulldog fajtamentő csoportja nevében fordulunk hozzátok!


Miért jó ideiglenesnek lenni?
2010.02.04.
Nem csak rövid szőrük miatt, de nagyfokú emberszeretetük és ragaszkodásuk miatt is keresünk boxereinknek ideiglenes befogadókat.

1% felajánlása
2010.01.29.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42


Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006Mit kell tudni a virtuális örökbefogadásról?
2010.01.24.
A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy kiválasztott kutyát, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni. A virtuálisan örökbe fogadott kutya mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott kutya tartását.

Mit adományozzak?
2010.01.11.
Látogatóink gyakran kérdezik, mire lenne épp a legnagyobb szükségünk az gondozásunkba került kutyák számára, mit hozzanak, mit adományozzanak?

Információ önkénteseknek
2010.01.11.
Önkénteseket várunk különböző feladatokra!

Mit adományozzak?
2010.01.11.
Látogatóink gyakran kérdezik, mire lenne épp a legnagyobb szükségünk az állatotthonban, mit hozzanak, mit adományozzanak?

Hogyan segíthet?
2009.10.25.
Sokan kérdezik tőlünk, hogyan tudnának nekünk segíteni. Most következzék pár lehetőség, amivel segíthetik a Boxer Fajtamentés munkáját.


Előző | 1 2 3 4.