Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 | Következő

2012. szeptember 16. - SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT!
2012.08.30.
Buli lesz szeptember 16-án a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkből :)


„Csokipapírral az állatokért!”
2012.08.08.
Hódíts a bűnös élvezeteknek úgy, hogy közben Magyarország egyik legnagyobb állatotthonát, és közel 1000 védencét támogatod!



Dublázza meg adományát !
2012.06.16.
Csatlakozzon Ön is a Pedigree Örökbefogadási Programjához, támogatását a Pedigree most megduplázza!

Ameddig a föld kerek, mindig lesznek BOXEREK ! ! !
2012.06.09.
Boxeres vagy? Vagy csak egyszerűen imádod a fajtát? Hát tudja ezt meg mindenki, aki találkozik veled. Lepd meg magad, vagy boxeres barátaidat a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának idei pólójával. A póló megvásárlásával Fajtamentő csoportunk munkáját támogatod.

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
2012.05.21.
Mi hiszünk a csodában, és Te?


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot
2012.03.02.
Mi hiszünk a csodában, NEM ALTATUNK! Adód 1%-val Te is segíthetsz!
Segíts, hogy Füstös, Pulcsi és Virág után, a sok száz, ezer rászoruló is részesülhessen a CSODÁBÓL!


2011. évi adó 1% felajánlása
2012.02.18.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42



Rendelkező nyilatkozat letöltése

Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Lájkolj a tacskókért, vizslákért, dogokért és egyebekért! Segítsünk a Futrinka Egyesületnek!
2011.10.26.
A Szerencsejáték Zrt. egy új sorsjegyet tervez kiadni, melynek minden értékesített darabja után 2 Ft-tal egy, a Facebook közönsége által kiválasztott szervezetet támogat a teljes értékesítési időszak alatt. Nem ismerjük a Szerencsejáték Zrt. pontos kiválasztási metódusát, az biztos, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány nem került be a szerencsés, támogatható szervezetek közé. Ennek ellenére, most mégis kérjük támogatóink segítségét, hiszen a Futrinka Egyesület viszont igen, akikkel hosszú évek óta együttműködünk és akik állatvédelmi munkája teljesen összecseng a miénkkel.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.23.
Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az első 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha ők nyernék meg? Hőszigetelt, duplafalú, műanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

Segítőnapok az Állatotthonban
2011.10.17.

Állatotthonunk szervezésében segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat! Október 22-én, szombaton MiniMenhely részlegünkön és speciális projektjeink háza táján, október 29-én szombaton, pedig a "nagy" NOÉ-n! Mindkét napon 10:00 órától várjuk a segítő kezeket!

Segélykoncert az állatorkért - 2011
2011.09.29.
2011. Szeptember 18. Az átlagember számára egy átlagos nap volt. Egy Noé rajongó számára azonban korántsem, hisz idén ezen a napon rendeztük meg Segélykoncertünket az Állatokért.
Vasárnap reggel mindenki izgatottan vetette bele magát a munkába, hogy az utolsó simításokat még elvégezzük a koncert előtt. Szinte az összes önkéntes jelen volt és segített, hogy mire megérkeznek az első érdeklődők minden tökéletesen készen álljon a bulihoz. Alig pár óra alatt minden elkészült, az asztalok, padok, szemeteszsákok a helyükön voltak.


Lujzi segítséget kér!
2011.03.06.
Lujzi 9 éves, sárga színű boxernéne, akit saját gazdája adott le a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjánál. Lujzi sajnos megbetegedett. Ez az ő segyítségkérő levele.

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS 2011 !
2011.02.18.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42



Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006


Rendelkező nyilatkozat letöltése


Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.27.

Hatalmas várakozás és érdeklődés előzte meg a könyv megjelenését, hiszen a könyvben olvasható történeteket olyan hétköznapi emberek osztották meg velünk, akikkel nap, mint nap összefuthatunk az utcánkban található kutyafuttatóban. A könyvet olvasva - felismerve a történet szereplőit - talán még a Déjà vu érzése is elfoghat. Szeretettel ajánljuk-e könyvet minden állatbarát, állatszerető, vagy „csak” érdeklődő figyelmébe!



Szerezd meg nekünk az 5 millió forintot!
2010.12.13.
A Noénak is van fája az Angyalok Erdejében, küldj SMS-t, szavazz ránk!!! Így hozzásegítheted a Noét az 5.000.000 forint megszerzéséhez!
Ugye tudjátok, hogy mekkora segítség lenne az nekünk....!!??


Karácsonyi ajándék Mindenkinek !
2010.12.13.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2011-es NOÉS Falinaptár az Állatotthon védenceivel!




Boldog Karácsonyt minden négylábúnak!
2010.12.09.
Újra itt a tél, jön a szeretet ünnepe. Vajon a menhelyi állatok is érzik ezt? Vagy csak azt tudják, hogy egyre hidegebb van, egyre rövidebbek a nappalok és kevesebb a látogató, aki a hóban-sárban venné a fáradtságot, hogy foglalkozzon néha-néha az árva négylábúakkal?

Szavazz a NOÉ karácsonyfájára!
2010.12.07.
A Freshfabrik és az Arcangeli zenekarok jóvoltából az Angyalok erdejének
egyik fája a Noé Állatotthont képviseli.A fákra sms-ben lehet szavazni.

Olvass és támogasd a NOÉ-t!
2010.11.18.
A Jaffa Kiadó és Noé Állatotthon együttműködésével december 25-ig minden vásárlással Ti 30% kedvezményhez az állatok pedig 10% adományhoz jutnak! De ez még nem minden, mert 1 szerencsés vásárlónk bármelyik magyarországi Danubius Hotelsben választhat wellness hétvégét 2 főre, 2 éjszakára, amit december 15-én sorsolunk ki! És további meglepetések várhatók! :)


Előző | 1 2 3. 4 | Következő