Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 | Következő

2011. évi adó 1% felajánlása
2012.02.18.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkező nyilatkozat letöltése

Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Lájkolj a tacskókért, vizslákért, dogokért és egyebekért! Segítsünk a Futrinka Egyesületnek!
2011.10.26.
A Szerencsejáték Zrt. egy új sorsjegyet tervez kiadni, melynek minden értékesített darabja után 2 Ft-tal egy, a Facebook közönsége által kiválasztott szervezetet támogat a teljes értékesítési időszak alatt. Nem ismerjük a Szerencsejáték Zrt. pontos kiválasztási metódusát, az biztos, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány nem került be a szerencsés, támogatható szervezetek közé. Ennek ellenére, most mégis kérjük támogatóink segítségét, hiszen a Futrinka Egyesület viszont igen, akikkel hosszú évek óta együttműködünk és akik állatvédelmi munkája teljesen összecseng a miénkkel.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.23.
Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az első 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha ők nyernék meg? Hőszigetelt, duplafalú, műanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

Segítőnapok az Állatotthonban
2011.10.17.

Állatotthonunk szervezésében segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat! Október 22-én, szombaton MiniMenhely részlegünkön és speciális projektjeink háza táján, október 29-én szombaton, pedig a "nagy" NOÉ-n! Mindkét napon 10:00 órától várjuk a segítő kezeket!

Segélykoncert az állatorkért - 2011
2011.09.29.
2011. Szeptember 18. Az átlagember számára egy átlagos nap volt. Egy Noé rajongó számára azonban korántsem, hisz idén ezen a napon rendeztük meg Segélykoncertünket az Állatokért.
Vasárnap reggel mindenki izgatottan vetette bele magát a munkába, hogy az utolsó simításokat még elvégezzük a koncert előtt. Szinte az összes önkéntes jelen volt és segített, hogy mire megérkeznek az első érdeklődők minden tökéletesen készen álljon a bulihoz. Alig pár óra alatt minden elkészült, az asztalok, padok, szemeteszsákok a helyükön voltak.


Lujzi segítséget kér!
2011.03.06.
Lujzi 9 éves, sárga színű boxernéne, akit saját gazdája adott le a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjánál. Lujzi sajnos megbetegedett. Ez az ő segyítségkérő levele.

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS 2011 !
2011.02.18.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006


Rendelkező nyilatkozat letöltése


Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.27.

Hatalmas várakozás és érdeklődés előzte meg a könyv megjelenését, hiszen a könyvben olvasható történeteket olyan hétköznapi emberek osztották meg velünk, akikkel nap, mint nap összefuthatunk az utcánkban található kutyafuttatóban. A könyvet olvasva - felismerve a történet szereplőit - talán még a Déjà vu érzése is elfoghat. Szeretettel ajánljuk-e könyvet minden állatbarát, állatszerető, vagy „csak” érdeklődő figyelmébe!Szerezd meg nekünk az 5 millió forintot!
2010.12.13.
A Noénak is van fája az Angyalok Erdejében, küldj SMS-t, szavazz ránk!!! Így hozzásegítheted a Noét az 5.000.000 forint megszerzéséhez!
Ugye tudjátok, hogy mekkora segítség lenne az nekünk....!!??


Karácsonyi ajándék Mindenkinek !
2010.12.13.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2011-es NOÉS Falinaptár az Állatotthon védenceivel!
Boldog Karácsonyt minden négylábúnak!
2010.12.09.
Újra itt a tél, jön a szeretet ünnepe. Vajon a menhelyi állatok is érzik ezt? Vagy csak azt tudják, hogy egyre hidegebb van, egyre rövidebbek a nappalok és kevesebb a látogató, aki a hóban-sárban venné a fáradtságot, hogy foglalkozzon néha-néha az árva négylábúakkal?

Szavazz a NOÉ karácsonyfájára!
2010.12.07.
A Freshfabrik és az Arcangeli zenekarok jóvoltából az Angyalok erdejének
egyik fája a Noé Állatotthont képviseli.A fákra sms-ben lehet szavazni.

Olvass és támogasd a NOÉ-t!
2010.11.18.
A Jaffa Kiadó és Noé Állatotthon együttműködésével december 25-ig minden vásárlással Ti 30% kedvezményhez az állatok pedig 10% adományhoz jutnak! De ez még nem minden, mert 1 szerencsés vásárlónk bármelyik magyarországi Danubius Hotelsben választhat wellness hétvégét 2 főre, 2 éjszakára, amit december 15-én sorsolunk ki! És további meglepetések várhatók! :)

Legyél kreatív, vagy lökd a rizsát és Nyerj!
2010.11.18.
A Noé Állatotthon Alapítvány "Kreatív", valamint „Szlogen” címmel pályázatot hirdet értékes nyereményekkel.
Boxermenedékre gyűjtünk
2010.11.17.
Régi álmunk a Boxermenedék létrehozása, ahol fűtött, meleg helyen tudnánk elhelyezni idős, sérült, kezelésre szoruló boxereinket. Ehhez kérünk segítséget!


Segítőnap az állatotthonban!
2010.10.27.
Állatotthonunk szervezésében segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat október 30-án, szombaton 10,00 órától!

Segélykoncert az Állatokért 2010.
2010.09.01.
2010. szeptember 18-án, szombaton kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány által megszervezett: "Segélykoncert az állatokért 2010" című egész napos programsorozata.

Nyaralás, Buli, Fanta = Üres éléskamra
2010.08.16.
Vészesen megcsappantak készleteink, az éhes száj azonban egyre több!

Itt a nyár. Mindenki nyaral. Ilyenkor a menhelyek megtelnek, mert sajnos az emberek (emberek?) nagy része ilyenkor nem örökbe fogad, hanem "megszabadul" kutyájától, macskájától, addigi kedvencétől.

Elárvult Bobcat örökbefogadói lennénk
2010.07.28.
Elárvult, megunt, elhagyott, vagy magára hagyott, balesetet szenvedett - de még működő, használható - bobcat -et fogadnánk örökbe.


Előző | 1 2 3. 4 | Következő