Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő

Állatok Karácsonya a Boxermentésnél - 2018.
2018.11.14.
2018. december 8-án, szombaton 11 és 15 óra között rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban
Helyszín: NOÉ Állatotthon telephelye
1171 Budapest, Csordakút utca vége


Kamu álma
2018.11.13.
Kamu 9 éve él a Noé Állatotthonban. Már nemcsak ő mondott le a gazdiról, de lassan már mi se hiszünk benne, hogy jön egy Angyal és hazaviszi. Ezért nagyon szeretnénk, ha az idei telet legalább egy fűtött kutyaházban tölthetné, talán az utolsót. :( Szeretnénk vásárolni számára egyet. Szeretnénk vásárolni számára egyet. Ha tudtok segíteni Kamunak, hogy az idei telet melegben tölthesse, kérjük támogassátok őt, akár egy csoki árával is, bármennyivel, hisz sok kicsi, tényleg sokra megy.

Támogasd a BOXER fajtamentést 2019-es naptár vásárlással!
2018.11.05.
Megrendelhető, megvásárolható - imádjuk <3
Idén teljesen új koncepcióval és mindent elsöprő óriási szeretettel készítettük a NOÉs naptárat. Szó szerint a szívünk, lelkünk benne van, és ráadásul van képünk hozzá :D

Hívásod és SMS-ed DUPLÁN SEGÍT!
2018.01.30.
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!

Boxereink Karácsonyi kívánságlistája 2017-ben
2017.12.02.
Boxereink legnagyobb álma egy gazdi. Azért dolgozunk, hogy mindegyiküknek legyen szerető családja, meleg otthona. Vannak azonban, akik addig jó pár hetet, hónapot, akár évet is eltöltenek a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásában. Az ő karácsonyi kívánságlistájukat írtuk össze.
Köszönjük, ha gondoltok rájuk és segítetek nekik is Karácsonykor.

A NOÉ Állatotthon védencei karácsonyi kívánságlistája
2016.12.02.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától.

Boxereink karácsonyi kivánság listája :)
2015.12.02.
Sajnos nem minden boxernek adatik meg a szerető család, meleg otthon. Jópáran a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védelmét élvezik, de a TE támogatásodra is szükségük van. Lepd meg őket egy kis ajándékkal Karácsony alkalmából! Hogy mit szeretnének ?



KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.11.30.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.22.
Védelmet kérünk boxereink számára! Mi már megmentettük őket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükből. De néhány apró élősködő továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.

2015-ben is segítsd munkánkat egy telefonhívással!
2015.01.19.
Egy kiló kenyér. Egy kiló alma. Egy tábla csoki. Ennek az árával, 250 forinttal tudod segíteni Boxer fajtamentő csoportunk munkáját az Adhat Segélyvonalának hívásával vagy SMS küldésével. Köszönjük!



ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélő kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyűjtőakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyűjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.10.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretű, az állatotthon védencei által népszerűsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.22.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menő cuccainak egyikét, vagy akár mindkettőt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció időtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

2014 - BoxE.R. póló - MEGVÁSÁROLHATÓ A WEBSHOPBAN!
2014.05.28.
Megijedtél az esőtől? Dolgoztál aznap? De mégis minden vágyad az idei év legszuperebb boxeres pólójának gazdájává válni, és ezzel támogatni a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportját?
Ne rágd a körmöd tovább, a mai naptól - korlátozott mennyiségben - megvásárolható az állatotthont támogató webshopban!

Állataink élete az 1 %-on múlik! RAJTAD MÚLIK!
2014.04.17.
Adóbevallási időszak van, ami nagyon fontos számunkra, hiszen a következő évi működésünk múlik rajta. Ilyenkor nyilatkozhat minden állampolgár adója 1 %-áról, és ajánlhatja fel egy számára fontos alapítvány és egyesület számára munkájuk segítése és elismerése céljából. Rendelkezz adód 1 %-ról, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány védenceit és munkáját. A cikkben fontos információk találhatóak az 1 % felajánlásával kapcsolatban.

Különleges klubest a Rendszerakadémián: Állatos témák
2014.03.13.
Mivel a családállítás egy speciális technika segítségével felszínre hozza és térben megjeleníti a tudattalanban ható rejtett összefüggéseket, ez a módszer alkalmasnak tűnik arra is, hogy segítségével dekódoljuk az ember környezetében élő állatok jelzéseit. Különleges állatos klubest március 14-én a Rendszerakadémia szervezésében. Gyertek el Ti is!



Jótékonysági mountain bike BUÉK Kupa a Noé Állatotthonért!
2013.12.28.
ISMÉT, IDÉN (ILLETVE JÖVŐRE) IS! Újév köszöntő és jótékonysági mountain bike verseny a NOÉ Állatotthonban. Gyere, tekerj egy jót, érezd jól magad, részvételeddel az állatotthon védenceit támogatod :)



Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő