Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 | Következő

Állataink élete az 1 %-on múlik! RAJTAD MÚLIK!
2014.04.17.
Adóbevallási időszak van, ami nagyon fontos számunkra, hiszen a következő évi működésünk múlik rajta. Ilyenkor nyilatkozhat minden állampolgár adója 1 %-áról, és ajánlhatja fel egy számára fontos alapítvány és egyesület számára munkájuk segítése és elismerése céljából. Rendelkezz adód 1 %-ról, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány védenceit és munkáját. A cikkben fontos információk találhatóak az 1 % felajánlásával kapcsolatban.

Különleges klubest a Rendszerakadémián: Állatos témák
2014.03.13.
Mivel a családállítás egy speciális technika segítségével felszínre hozza és térben megjeleníti a tudattalanban ható rejtett összefüggéseket, ez a módszer alkalmasnak tűnik arra is, hogy segítségével dekódoljuk az ember környezetében élő állatok jelzéseit. Különleges állatos klubest március 14-én a Rendszerakadémia szervezésében. Gyertek el Ti is!Jótékonysági mountain bike BUÉK Kupa a Noé Állatotthonért!
2013.12.28.
ISMÉT, IDÉN (ILLETVE JÖVŐRE) IS! Újév köszöntő és jótékonysági mountain bike verseny a NOÉ Állatotthonban. Gyere, tekerj egy jót, érezd jól magad, részvételeddel az állatotthon védenceit támogatod :)


Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál!
2013.12.06.


Karácsonyi ajándék mindenkinek = 2014-es NOÉ-s naptár !
2013.11.27.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándék ötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2014-es NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!

Karácsonyi gyűjtés a rászorulók javára!
2013.11.06.
Valamennyien ismerjük - na jó leginkább nőtársaink - az érzést, amikor bizony kicsivé válik az a bizonyos szekrény... ide-oda pakolgatjuk kinőtt, megunt, megvásárolt, de soha nem hordott (ilyenből nekem is sok van) ruhákat, vagy gyermekeink rég nem használt, megunt játékait :) Kidobni sajnáljuk, elajándékozni nincs kinek...

Európai aláírásgyűjtés az állatkísérletek betiltásáért!
2013.09.18.
Mi már csatlakoztunk, és te?
Állatotthonunk teljes vállszélességgel támogatja azt a polgári kezdeményezést, amelynek segítségével lehetővé válhat az állatkísérletek betiltása az Unióban! Amennyiben te is ellenzed az állatkísérleteket nincs más dolgod, mint az alábbi linken on-line módon, vagy az állatotthonban személyesen aláírni a kezdeményezést.

Africa Legend karitatív, amatőr futam!
2013.08.12.
2013. augusztus 17-én, szombaton 8 órától.
Izgalmas, kalandban bővelkedő pontkereső autóverseny Budapesten, és annak 25 km-es vonzáskörzetében. Nem csak terepjárósoknak. A futam karitatív célja a NOÉ Állatotthon támogatása.
A nevezésről, indulásról, valamint magáról a versenyről bővebb információ a www.africalegend.org weboldalon, vagy a facebookon.


BÓNUSZ BRIGÁD támogatási akció a NOÉ Állatotthon védencei javára
2013.07.09.
A Bónusz Brigád támogatási kampányt indított a NOÉ Állatotthon támogatására. A lényeg, hogy Te támogatsz minket 100 Ft-tal az akció ideje alatt és az összegyűlt összeget a Bónusz Brigád megfejeli 100.000 Ft-tal.
Az akció időtartama: 2013. június 30 - augusztus 3.

SYNC Nights - Hihetetlen összefogás a NOÉ Állatotthon védenceiért
2013.05.29.
A celebvilág összefogott, hogy segítse és népszerűsítse a NOÉ Állatotthon védenceit és tevékenységét. Jótékonysági bulit szerveznek a LeBistroban 2013. június 15-én. Gyertek el TI is! :)


CSAK VELETEK SIKERÜLHET!
2013.05.02.
Sokszor halljuk, mi nagyok vagyunk. Igen, valóban az elmúlt 20 év alatt sok mindent sikerült elérnünk, rengeteg áldozat és küzdelem árán, de lehetünk akár a legnagyobbak is, akkor is a jövőnket Ti jelentitek, a Ti sok apró és nekünk mégis hatalmas segítségetek! Köszönjük Angyalok, hogy támogattok minket, hisz tudjátok, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

A jövőnk - 2012. évi adó 1% felajánlása
2013.02.22.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42


Rendelkező nyilatkozat letöltése


Sok kicsi sokra mehet !
2013.02.04.
A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonta a készpénzforgalom- ból az 1 és 2 forintos érméket. Alapítványunk arra kéri az állatbarátokat, hogy - 2013. február 25. napjáig - gyűjtsék össze a fiók mélyén lapuló érméket és adományozzák az állatotthonnak.

Karácsonyi kívánságlista boxereinktől :)
2012.12.13.
Nos, a nyomott pofik levelet írtak a Jézuskának, pontosabban rálőcsölték ezt a feladatot a korelnökre Tysonra. Tyson 2! éve a Boxer fajtamentés védence, és így a NOÉ állatotthon lakója. Ha minket kérdeztek, akkor a legnagyobb ajándék az öregnek egy álomgazdi lenne (ahogy a többieknek is), és reméljük, hogy erre is majd sor kerül idővel, de most lássuk, hogy a legtapasztaltabb mit kér a többi boxernek Karácsonyra :)

Csak egy hívás ! Nekik az élet.
2012.12.03.


Karácsonyi ajándék ötlet - Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek
2012.11.26.
Újabb karácsonyi ajándék ötlet: Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek.Egy szép, tartalmas és egyben szórakoztató könyv. És hála a Libri Kiadónak, most minden a Bookline-on keresztülérkező megrendelésből november 1 és december 31 között 10%-ot a NOÉ Állatotthon Alapítvány védencei kapnak meg. Rendelhető ITT!

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál!
2012.11.16.


Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2012.11.07.

Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2013-as NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!

Azok a szép téli esték . . . avagy ismét kutyaházakra gyűjtünk
2012.10.03.
Nincs mit tenni, feltartóztathatat- lanul jön a tél és jön a hideg. Jól esik már behúzódni a meleg lakásba. Bekapcsoljuk a fűtés, bebújunk egy puha meleg takaró alá és élvezettel kortyoljuk a kezünkben gőzölgő teát.
De mit élveznek ebből az állatotthon kutyái?


SEGÉLYKONCERT - TÁMOGATÓ JEGY
2012.09.07.
Nem tudsz eljönni, de szeretnél segíteni?
Szeretnél saját névre szóló emléket arról, hogy támogatásoddal Te is segítettél?
A TÁMOGATÓ JEGGYEL MINDEZ KÖNNYEN LEHETSÉGES!


Előző | 1 2. 3 4 | Következő