Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Ugye Te sem akarod elveszíteni a kedvencedet?!
2011.04.14.
Kedves Állatbarát!
Senkinek, még a rosszakaróimnak sem kívánom azt az érzést, amikor elveszíti kedvenc kutyusát, vagy cicáját! Ha már volt benne részed, ismered a bizonytalanság és tehetetlenség kétségbeejtő elegyét! Ha még nem, akkor bízom benne, nem is fogod, hiszen ezen dolgozik cégünk az Örvangyal Kft. a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal karöltve.

Célunk a prevenció, azaz megakadályozni kedvenceid elkóborlását, hogy kevesebb kóbor állat csatangoljon az utcákon, s te a lehető legnagyobb biztonságban tudd szeretteidet. Ha belegondolsz, hogy mennyi-mennyi potenciális alkalom nyílik egy évben az eltűnésükre: „tüzelés”; nyaralás (idegen környezetben); tűzijáték; egy nyíló ajtó; póráz nélküli sétáltatás parkban, vagy erdőben; vagy csak egyszerű figyelmetlenség.

Rendben, nem csigázlak tovább, joggal merül fel benned a kérdés, hogy mi is ez a „valami”, ami képes megoldani ezeket a problémáidat! A választ az élet, és saját igényünk szülte, ugyanis egyikünknek a közelmúltban eltűnt a cicája, és csak a csodával határos módon sikerült megtalálnia. A dolgot nem hagyta annyiban, és keresni kezdett egy eszközt, amivel az állat eltűnését megakadályozhatja. Mint gazdi szembesült a ténnyel, hogy külföldön évek óta használnak apró jeladó-vevőket, amiket azóta is használunk, és elérkezett az ideje, hogy mától a Te hasznodra legyenek!Jeladóink nagyon praktikusak, könnyen használhatóak, és több dolgot is tudnak egyidejűleg. Lássuk csak, a legfontosabb funkciója (miután a jeladót rögzítettük a nyakörvre) az eltűnés megelőzése, azaz egy „láthatatlan kerítés” = biztonsági zóna jön létre a gazdi (jelvevő) körül. A zóna nagyságát Te adod meg (20 v 50 m), ami azt jelenti, hogy a jelvevő mindaddig készenlétben marad, amíg kedvenced ezen a láthatatlan határon belül marad. Ha azonban úgy dönt, hogy szökni próbál, akkor Te rögtön hangjelzést, és figyelmeztető rezgő jelzést kapsz! Már ennyi is elég lenne, azonban, ha nem látod, merre ment, vagy szupergyors kutyusod, vagy cicád van, akkor válts át kereső funkcióra! Így kapsz még 200 m-t, és segítségével (fény és hangjelzés) „látod” hol tartózkodik, milyen messze van, merre indulj keresni! A jeladók rádiófrekvencián működnek, és a chip-ek mellett használva garantálhatod a legnagyobb biztonságot kedvenced számára!


Látogass el weblapunkra, www.orvangyal.hu részletes információkért, a kényelmes, online megrendelésért, vagy keresd termékeinket a hozzád legközelebbi viszonteladóinknál!
Mivel Te is, és Mi is nagyon tiszteljük a NOÉ Állatotthon dolgozóinak áldozatos munkáját, ezért egy akció keretein belül szeretnénk most kedvezni az alapítványnak, és neked is!
Ha már fogadtál örökbe, leendő örökbefogadó vagy, a NOÉ család tagja, facebook ismerőse, vagy támogató, abban az esetben kérj egy kódot tőlük, ami segítségével online vásárlás esetén (a kód megadásával) 25% kedvezményben részesülsz, és az eredeti ár további 10 %-át az állatotthon megkapja tőlünk adomány gyanánt!

Látogass el április 16.-án szombaton a NOÉ-s találkozóra, ahol mi is kint leszünk, és jeladóink mellé ezt az akciót is kivisszük!

Kevesebb kóbor állatot, és nagyobb biztonságot kívánok Neked!

Üdvözlettel: Nagy Zoltán, Örvangyal Kft.

Megosztom a Facebookon