Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

TicTac-nak hypoallergén tápra van szüksége!
2023.06.07.
TicTac a békési gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Korábban már megjárta a gyepit, több másik társával is, akkor megtörtént az ivartalanítsa, azonban a gazdája a többi társával ellentétben róla nem mondott le, így visszakerült hozzá.
Most kilakoltatták a gazdát, így a kutya a gyepmesteri telepre került. Leharcolt állapotban, fején dudor, szem alatt szemölcs, nagyon apróka, visszamaradott. Fogyatékosnak tűnt, fejét félretartotta.
Az orvosi vizsgálaton megállapították, hogy mindkét füle gyulladt, a hallójáratokban nagy mennyiségű váladék volt, amiből tenyésztésre mintát vettek.
Belsőfül érintettség a gyanú. A fülváladék tenyésztésből csak gomba tenyészett ki, amire kapott kezelést, javulás azonban minimális. Ez elsősorban allergiás eredetű bajra utal, ezért emiatt hypoallergén etetésre van szüksége!

Jelenleg Royal Canin Hypoallergén táppal etetjük, de sajnos vészesen fogyóban van a készletünk, azért kérjük a segítségeteket.


Örömmel fogadjuk számára a tápot akár személyesen, akár futárral küldve. Ha nincs módodban egy teljes zsák táp árát kifizetni számára, akkor az alábbi módokon tudod támogatni TicTac-ot.


Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni TikTak speciális etetésének költségeihez!

👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: TikTak
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon