Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Tchibo műtétjéhez kérünk segítséget !
2023.02.28.
Tchibo 6 éves csodaszép boxerlány. Korábbi gazdája azért vált meg tőle, mert folyamatosan ment a harc közte és azonos nemű és korú boxer társa között. A falkasorrend sosem dőlt el, így végül arra jutottak, hogy jobb, ha az egyiktől megválnak.Tchibo szép tekintetű, jó kiállású, impozáns kutya. Jó kondícióban volt bekerülésekor, csak néhány oda nem illő dudor volt a hátán.

Mivel nem volt ivartalanítva bekerüléskor, így a dudorok eltávolítására is sor került a műtét során.

A műtét elég nagy területet érintett Tchibo hátán, ezt le kellett borotválni. A csomók helyét vágások mutatják. Minden csomó eltávolításra került.

Tchibo szerencsére jól viselte a műtétet, csak a tölcsérrel van némi problémája, de reméljük hamarosan lekerülhet róla. A csomókat szövettani vizsgálatra küldtük. Várjuk az eredményt. Szívféreg tesztje negatív lett.

Tchibo műtéti költsége és a szövettani vizsgálat meghaladja a 70ezer forintot. Ennek előteremtéséhez kérjük a segítségeteket!


Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Tchibo napi ellátásához és műtétjének költségéhez :

👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Tchibo
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!Megosztom a Facebookon