Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boxermentés 2022. éves beszámoló
2023.01.14.
2022. évünk nem volt mozgalmas. Mentett kutyáink száma szerencsére évről évre csökken. A divatfajták között most szerencsére nem a boxer vezeti a listát. A cane corso, mopsz, bulldog és további kistestű kutyák állnak a kereslet élén, így a szaporítóknál is ezek szenvednek leginkább.A 2022-es évet 8 gazdikereső boxerrel kezdtük.
Az év során:
Bekerült: 24
Örökbe adott: 28
Meghalt: 0
2021. év végén gazdikereső: 5

Kiegészítettük a grafikont, ami 2015-től 2022 végéig bezárólag mutatja bekerülő, örökbe adott, gondozásunk ideje alatt meghalt és év végén gazdikereső státuszban lévő boxerek számát.


Bekerüléskor minden mentett boxer átesik szívféreg vizsgálaton is. Nagyon sok esetben pozitív eredményt mutat a teszt. Jó páran kerültek be daganatos elváltozással, allergiával vagy egyéb, kezelést igénylő egészségügyi problémával.

Meringnek szemműtéten kellett átesnie, hogy a szemét meg tudjuk menteni.Szerencsére eredményre vezetett a költséges és hosszadalmas beavatkozás, és Mering szeme és látása is megmaradt.

Denise daganatos lábbal, szívférgesen került a gondozásunkba. Életét csak lábának amputálásával lehetett megmenteni.A műtétet remekül viselte a vaslédi, és gazdihoz is költözött még karácsony előtt.


Nem gyakran szoktak kölyök kutyák a gondozásunkba kerülni, de 2022-ben egy 7 fős boxer almot kellett átvennünk pár napos korukban az anyukájuk halála miatt. Eszter pótmama szerető gondoskodásának köszönhetően mindannyian életben maradtak, és már gazdihoz is kerültek :)
Itt is szeretnénk megköszönni minden örökbefogadónknak, virtuális örökbefogadónknak és támogatónknak a hihetetlen sok szeretetet, segítséget, lelkesítést, hiszen ebből merítjük az erőt a további munkához, a boxerek segítéséhez.
Kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több boxert megmenthessünk, mert tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/szervezet/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-2195

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon