Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boxermentés 2021. éves beszámoló
2022.01.15.
Lezárult a 2021-es év, így elkészítettük a beszámolónkat az év során történtekről számokban is. Szeretnék ezzel egy átfogó képet mutatni a boxermentés munkájáról azoknak is, akik év közben nem követik figyelemmel napi-heti szinten sikereinket és sajnos néha kudarcainkat.A 2021-es évet 12 gazdikereső boxerrel kezdtük. Az év során:
Bekerült: 29
Örökbe adott: 30
Meghalt: 3
2021. év végén gazdikereső: 8

Készítettünk egy grafikont 2015-től 2021 végéig bezárólag, ami a bekerülő, örökbe adott, gondozásunk ideje alatt meghalt és év végén gazdikereső státuszban lévő számokat mutatja.


A számokból látszik, hogy szerencsére évről évre csökken a bekerülő boxerek száma, de éves szinten még mindig nagyon magas ez a szám. A bekerülő boxerek kb. 50 %-a szívférges vagy egyéb egészségügyi probléma miatt állatorvosi ellátásra szorul. Volt néhány családi és egyéb okok miatt visszatérő vagy rosszul sikerült örökbe adásunk, ahol nem talált végleges otthonra védencünk, de ilyen esetben mindig ott vagyunk biztos pontnak a háttérben, ahonnan újra indulhat egy jobb élet felé. Szerencsére a legtöbb örökbe adásunk sikeres és végleges.

Bízunk benne, hogy az idei év már lehetővé teszi a személyes találkozásokat Veletek, élőben is meg tudtok ismerkedni kicsiny csapatunkkal és védenceinkkel. Mert nincs jobb, mit egy Boxerelmes szombat a Noén:)Itt is szeretnénk megköszönni minden örökbefogadónknak, virtuális örökbefogadónknak és támogatónknak a hihetetlen sok szeretetet, segítséget, lelkesítést, hiszen ebből merítjük az erőt a további munkához, a boxerek segítéséhez.
Kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több boxert megmenthessünk, mert tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/szervezet/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-2195

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon