Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Tökös Csaj lett a Tökös Gyerek párja:)
2021.10.28.


Van, amikor egy kutya a szokásosnál jobban is közel áll hozzád, megérint és azon agyalsz, hogy tudnád még hazavinni sokadiknak... Pláne, amikor nem kell senkinek, senki nem látja benne azt a csodát, amit te látsz... Ilyen Yondu...szinte már lemondtunk róla, hogy valaki is beleszeret, de aztán - talán az utolsó pillanatban- jött Heni, a régi örökbefogadónk:)
Heninél él exArikán, Zita, akiből csodálatos, kiegyensúlyozott kutyát varázsolt Heni:)

Nem igazán akart most kutyát, nem is a legjobb pillanatban ért el hozzá Yondu híre, de valami benne is megmozdult és egy gyors, de annál intenzívebb ismerkedés után Yondu már a kocsiban találta magát:)Első éjszaka 10 körmünket lerágtuk izgalmunkban, de mindenki túlélte az első napot:)
Yondu, Mátyás lett!!! Hugyozó Mátyás... tekintve, hogy eleinte minden étkezés után, helyben pisilte telibe a konyhát:)
Szép lassan túljutott ezen a problémán, jelenleg a "tanuljunk meg pihenni" fázisban van.Jelenlegi beceneve: Turbó Matyi:)

Matyika mindenhol ott akar lenni, semiből nem akar kimaradni, a zárt ajtó nem akadály, kinyit mindent, még a szomszéd lakásba is benyit, ha zárt ajtóba ütközik:)
A Gazdinak sem hagy túl sok privát teret, de ez most az összecsiszolódás ideje és Heni szavaival élve "tökös lányok közé került, s a prés alatt majd kiegyenesedik..."

Olvassátok az első bejelentkezését:
"Jelentkezik a Yondu hiradó a rajongók számára🤪 ott tartunk, hogy nálunk is 3 a magyar igazság és egy nap a ráadás! Mert a negyedik séta után állt meg először magától a kapunk elött, 4. reggel vette tudomásul, hogy amint a csipánk nyílik, nem kell rögtön 1000-en pörögni, hanem hagyunk időt annak a kutyának is, amelyik a 24 órából a nagy könyvben megírt 18 órát szeretné kialudni és a gazdi is szeretne nyugodtan bambázni a kvján😂 mondjuk megsértődött, hogy nem fekhet az ölembe és elvonult a kanapé sarkába😅 ez a kedvenc helye... ma már iskoláztunk is séta alatt, márpedig, hogy nem rángatjuk a gazdit a póráz végén, hanem megpróbáljuk követni és figyelni merre megy és a legfőképpen, ha azt mondja vársz, akkor megpróbálunk tényleg várni😃tudom nehéz, amikor olyan sok jó szag van itt is ott is mindenhol is, nem lehet panasz: mi teljes széltében besétáljuk az utcát és közben még karikában is közlekedünk😱😍 Az eddig kialakult nevei már a következők: hivatalosan Matyi, azaz teljes nevén hugyozó Mátyás, Matyesz, de ha nem kell komolyan idefigyeljen és ne felejtse el ki is ő, akkor még Csonti, Lakli, Cingár, Cingi, Colos, Vékonya, Zsizsik, Zizi, Csoze, Gazella, Dömper ez még csak 3,5 nap termése...😇. Ma először, hogy fél2-kor lenyugodott ebéd után és pihizik, mint egy rendes kutya❤️"


Yondu jó példa arra, hogy milyen Kincseket lehet találni a Noé Állatotthon kennelsorán. Odafigyeléssel, szeretettel és sok-sok türelemmel gyönyörű csillogóvá lehet varázsolni ezeket a kis Gyémántokat!
Végtelenül hálásak vagyunk Heninek és Édesanyjának, hogy esélyt adtak Yondunak és olykor lemondások árán is, de kutyát faragnak belőle:)
Turbó Matyi! Te pedig légy nagyon-nagyon boldog az új Családodban:)

Megosztom a Facebookon