Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Tökös legény kerestetik!!! Ezerarcú Yonduhoz😊
2021.08.31.


Aki végigsétál a Boxer Fajtamentés Kennelsorán, óhatatlanul is sóvárogva áll meg Yondu kennele előtt..
Yondu egy hatalmas, robosztus, szemrevaló, ereje teljében lévő legényke!
Fiatal, egészséges és gyönyörű!!!!
Mit keres még mindig itt?
Talán azért, mert nem adjuk oda akárkinek!!!!

Yondura gazdája halála után altatás várt… már az időpont is megvolt , gyorsan kellett szervezkedni, hogy feljuthasson a Fajtamentéshez.
Yondu eleinte teljesen össze volt zavarodva, morgott, oda-oda kapott, amikor valami nem tetszett neki☹

Idővel kiderült, hogy Yondu nagyon ragaszkodó. Talán egy picit túlságosan is kötődik a kiválasztott kétlábúakhoz. Ő az a típus, aki ha valakit egyszer a bizalmába fogad, tűzbe menne érte!!!! Valószínűleg pont ez a tulajdonsága nehezítette meg az első heteket…a Gazdától való elszakadás, az idegen környezet, az idegen emberek… sok volt a kis lelkének☹Mára már levetette a sündisznó álarcát és készen áll egy új kalandra!!!!
Egy új kalandra, amibe Ő mindent bele fog adni!!!! Olyan embert keresünk számára, aki ugyan ilyen elszántan beleadna mindent, hogy sikerüljön!

Valakit, aki időt, energiát nem kímélve vállalja, hogy kisimítja viharos kis lelkét!
Yondu egy igazi, egyenes, őszinte jellem. Minden 100%-kal csinál- legyen szó labdázásról, kötélhúzásról, játékról, munkáról vagy szeretgetésről. Mellette nem lehet unatkozni!!!!

Nem mellesleg, Yondu minden négylábút szeret: a szukákkal, kanokkal, cicákkal is el van, jelenleg az Ő nyugodt természete az, aki segítségünkre van az új kutyák szoktatásánál. Nem veszi fel a a kötözködéseket, nem támad vissza.

Mostanra eljutott arra a pontra, hogy elkezdett nagyon erősen ragaszkodni az Őt gondozó önkéntesekhez. Rágja a rácsot, sírva csüng a kapun, hogy vigyük haza…
Keressünk egy tökös legényt, aki ezt megteszi!

És mit kap cserébe? Egy Kincset!!!!És ez nem túlzás!!!! Az ilyen típusú kutyák nem valók mindenkinek, de mindent magadnak annak, aki bevállalja Őket!!!!

Ha nem hiszed, próbáld ki! Gyere el, ismerkedj meg vele, nézz a szemébe és érezni fogod😊


Érdeklődni róla az info@boxersos.hu emailcímen.
YONDU ADATLAPJÁT ITT TALÁLOD!!!!


Megosztom a Facebookon